اره میدونم ولی نمیخوام همون اندازه هم برش بدمنقل قول:
اره میدونم ولی نمیخوام همون اندازه هم برش بدمنقل قول:
امیرخان یه کاری کن .ببین تخته عقب میتونی بندازی ؟فکر کنم 4-5 سانت بیاد بالا.بعد مگنتش هم میفته رو سوراخ.نقل قول:
سلام از یکی از دوستام دارم این مدل ساب را که داخل باکس هست می خرم
میگه 60000 تومن
ساب kenwood مدل
kfc-xw 1202 dvc
12 hdk 1200 wat
به نظر شما می ارزه
قیمت نوش چنده
ممنون
.
ممنون از دوستای خوبم.تصمیم گرفتم همون 7016 رو بگیرم نظرتون در مورد این مشخصات برای 405 چیه البته باید طاقچه هم بندازم.
هدیونیت:7016
باند :718EX
آمپ:ساند استریم 4.500
کابل رو نمیدونم چی بگیرم.اگه خواسته باشم بعداً کامپونت هم اضافه کنم نمیدونم خوبه یا نه چون آمپ رو واسه همین انتخاب کردم وگرنه اگه ببینم کامپ واسه405 خوب نمیشه یه آمپ ارزونتر میگیرم.فکر میکنین چقدر تموم بشه برام البته با احتساب طاقچه و نصب؟
بت پيشنهاد ميدم اين هديونيت و اين باند رو باهم استفاده نكن. صداي تيزي پيدا ميكنه . من شنيدم...نقل قول:
حداقل باندات رو نوع 4 اهمي انتخاب كن.
هديونيت و امپت انتخاب هاي خوبي هستن ولي باندات نهنقل قول:
پيشنهاد من : mtx 693 يا اينفينيتي 9613 يا alpine sps 609 هستش كه همشون زير 100 تومنن و خيلي خوش صدا تر از 718
دوستان دنبال یه آمپ مونو ب یا 2 کانال 300واتی جهت یه ساب 1202 jbl یا 1250 infinity میگردم:5:
قیمت زیر 100 باشه.
اگر فکر میکنید دست دوم مناسب و تر تمیز هم گیرمون میاد معرفی کنید چون بعد از خرید باند 200 هزار تومنی با کسر بودجه مواجه شدم!!!:46:
اگه آمپ دو کانال در حالت بریچ 300 وات بده , فرقی نمیکنه سابش دو یا چهار اهمی باشه؟ استیبل میمونه؟ جواب میده؟؟؟:29::29::29::29:
به جز چند مدل خاص تمام بریج ها فقط روی 4 اهم استیبل هستن.نقل قول:
نقل قول:ممنون دوستان.خوب پس 718 هیچی.میرم سراغ باندهای پیشنهادی دوستم sAeEd_kHaAn.این ها رو با گارانتی تو بازار پیدا میشن دیگه؟اآمپ 4.500 ساند استریم کافیه یا زیاده واسه این سیستم؟ آخه فکر میکنم یه کم واسم گرونه.ادر مورد کامپ هم دو دل هستم که بعداً میگیرم یا نه اگه بگیرم آمپ هم باید 4کانال بگیرم .موندم!!نقل قول:
سلام!
دوستان اگه به یه آمپ 4 کانال یه جفت Rca وصل کنیم و ازش بریج بگیریم
چه اتفاقی میفته؟ :دی