سلام..نقل قول:
مشکلی نیست ، در این مواقع انجمن در حال بارگیری هستش و هیچ کس نمیتونه بهش وارد بشه.
شـــــــــــادزی:40:
Printable View
سلام..نقل قول:
مشکلی نیست ، در این مواقع انجمن در حال بارگیری هستش و هیچ کس نمیتونه بهش وارد بشه.
گاهی وقتا که خطا متا هم نمیاد یهو میبینی فروم نمیاد!! :31::27:
این شد مشکل سوم! :د
سلامی گرم..
آقا من از یه چیزی سر در نمیارم ====>
............................................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا آخرین بازدید کننده داخل لیست من کدوم میشه ؟ آخه ترتیبی نداره انگاری ؟ چطوری باید فهمید ؟
شـــــــــــــادزی:40:
منم دقیق نمیدونم.نقل قول:
ولی دو نظر: یکی که شاید از طریق حروف الفباس دومی هم شاید از سمت راست بالایی گوشه باشه! همون ...ali اخری باشه.
آره درست میگی قیوم ، متوجه شدم ، ترتیب همون حروف الفبا هست ، هیچ طوری هم نمیشه از بین ده نفر فهمید کدوم آخری بوده...نقل قول:
والا فکر کنم تنها راهش اینه که مثلا الان اون 10 نفر بازدیدکننده رو یادت بمونه
بعد برای دفعه ی بعد بمحضی که یک کاربر کم میشه و اسم یک کاربر جدید میاد بین اون 10 تا بدونیکه آخرین اونه :46:
پ ن : حالا دونستن این چی رو میخاد حل کنه ؟:دی الان مشکل مملکت ما اینه ؟! :دی
اینم تازه زیاد دقیق نیست ، چرا که اگه یک نفر که قبلا اسمش توی لیست بوده مجددا بهت سر بزنه ، متوجه نمیشیم.نقل قول:
ضمنا نکته ای که دقت کردم اینه که اونایی که اسمشون با A شروع میشه اسمشون خیلی بیشتر داخل لیست میمونه تا اونایی که w شروع میشه ، چرا که از اون طرف اسم ها خارج میشن با ورود اسم جدید.
سوالی دارم همچنین در زمینه ی گزینه ی Contacts pop up ، شما وقتی این پنجره رو باز میکنی ، تعدا افراد آنلاین رو نشون میده + آفلاین ها. این پیج نیازی به refresh که نداره ، داره ؟ منظورم اینه که اگر کسی آنلاین شد همون لحظه لیست خودکار آپدیت میشه ؟
شــــــــادزی:40:
اون قسمتی که میگی من تا حالا استفاده نکرده بودم! باورت میشه؟! :18::21::27::31:نقل قول:
شاید یه موقعی تست زدم ولی یادم نیست!
الان یه تست زدم مثل اینکه باید دکمه پایینش که بارگزاری مجدد هست رو بزنی دیگه هویجوری که رفرش نمیشه! :31:
الان که داشتم تست میزدم فک کنم راس میگی گاهی وقتا خودش رفرش میشه !
بعدشم. خیلی وقت پیش میشد به چند نفر همزمان پ.خ ارسالید ولی بعد به یکی شد چرا؟ اون موقع که اصلا فکر کنم به یه نفر هم ارسال نکردم ولی بعد از اون که به یه نفر شد چرا!! (: دی) نمیشه دوباره اونکارو بکنن چون برا من گاهی وقتا لازم میشه! :13:
من فهمیدم چرا ، دلیلش اینه که وقتی شما داخل خود P30world به یک صفحه ی دیگه ای میرین contact pop up هم خودکار رفرش میشه و بارگزاری میشه مجدد.نقل قول:
الان که داشتم تست میزدم فک کنم راس میگی گاهی وقتا خودش رفرش میشه !
شـــــــــادزی:40:
آره خود به خود اون لیست آپدیت میشه !
اون صفحه رو باز کنید تا چند دقیقه بهش توجه کنید متوجه میشید :)
مثلا من الان همین کارو کردم و کاربری که آنلاین شد به آنلاین هایی که از قبل بودند اضافه شد ...
همچنین برای چند لحظه بالاتر از بقیه، اولین کاربر و با رنگ قرمز مشخص بود اما بعد از چند لحظه به ترتیب شد ...
من چون لیست تماس ها و دوستانم زیاده فکر کنم سریعتر این تغییرات رو مشاهده میکنم
برای شما هم بستگی به تعداد Contact ها داره ...