خب دوستان تا اینجا چند مدلی که مد نظرم بود رو با همکاری شما یه چیزایی ازشون دستگیرم شد. حالا میخوام ببینم نظرتون راجع به H20 سونی چی هست؟
خب دوستان تا اینجا چند مدلی که مد نظرم بود رو با همکاری شما یه چیزایی ازشون دستگیرم شد. حالا میخوام ببینم نظرتون راجع به H20 سونی چی هست؟
H20 دوربین بدی نیست. ولی محدوده ی زومش یک مقدار فاجعه ست! اصولا حالت زوم واید نداره و واید هم چیزیه که اهمیت بسیار زیادی داره و به این سادگی نمیشه ازش گذشت.نقل قول:
نقل قول:
یعنی منظورتون اینه که دوربین واید هست ولی وقتی زوم میکنه واید عکس نمیگیره ؟ و دیگه اینکه هم رده SX120 هست یا SX20 ؟
نقل قول:
نه یعنی محدوده کم تری رو توی عکس میبینی (در حالت واید)
یه منیع عالی
[HTML]http://www.dpreview.com/reviews/Q209grouplongzoom/[/HTML]
سلام
شرمنده شاید طرح این سوال اینجا جاش نباشه ، اما اگه کسی بلده راهنماییم کنه ؟
خودم تصورم این بود که [HTML]http://www.canon.ir[/HTML]
این آدرسش بود اما باز نمی شه ! اگر درسته آدرسم و برای شما این سایت باز میشه
شماره تلفن دفتر مرکزی را بهم بدید :11:
:10::10:
همون طور که دوستمون گفت منظور این هست که وقتی با کمترین مقدار زوم (یعنی بدون زوم) عکس گرفته میشه زاویه ی دید به مراتب کمتری در اختبار دارید. دلیل این که میگم اهمیتش بسیار زیاده اینه که خیلی از مواقع پیش میاد که شما میخواین یه عکس بگیرین که توش باید چند تا سوژه قرار داشته باشند. اگه لنز شما واید مناسبی نداشته باشه نمی تونین همه ی این سوژه ها رو تو یه کادر جا بدین. دو تا مثال بارزش هم یکی وقتیه که میخواین یه عکس دسته جمعی بگیرید و تمام اشخاص مدنظرتون توی کادر جا نمیشن. یا مثلا وقتی که میخواین از یه بنای معماری عکس بگیرید کل ساختمون توی عکس جا نمیشه. این مساله وقتی حاد میشه که شما امکان حرکت به عقب رو نداشته باشید و در اون صورت (خصوصا در مورد مثال ساختمون) امکان نداره بتونید عکس دلخواهتون رو بگیرید. اون لینک بالا هم کمک میکنه به درک بهتر این مطلب.نقل قول:
ضمنا این دوربین هم رده ی SX120 هست. دوربین هم رده ی SX20 از سونی میتونه H50 یا HX1 باشه.
ممنون.تائید میشهنقل قول:
حالا حتما این دوتا آخری 800 تمنی و 1.5 میلیون تمنی ، ابتدایی نیستن (آماتور؟) نیستن و حرفه ای تلقی میشن.
من خودم به عکاسی علاقه زیادی دارم و حتما این اولین گام در یاد گیری ترفند های عکسای حرفه ای خواهد بود
اما نکته قابل توجه برای بنده اینه که آیا این دوربینهای پیشنهادی شما دو رکن کوچک بودن و شکار تصویر رو رعایت میکنه؟(سواء از کیفیت و .. بودنش)
منظورم از شکار تصویر اینه که خیلی سریع بتونه تصویر ضبط کنه
سلام دوستان من یه دوربین عکاسی میخوام که هم فیلم برداری کنه هم عکس برداری البته الانه کمتر دوربینی پیدا میشه که این طوری نباشه
د رکل من چیزای زیر رو میخوام داشته باشه درمورد برندش یا همون کارخونه سازندش هم canon باشه بهتره
میخوام قیمتش بین 250 تا نهایت 270 یا 280 باشه
ترجیحا compact باشه (فشرده و کوچک ) حالا نبود هم مهم نیست
صفحه نمایش pure color باشه واندازش 2.5 به بالا باشه
فلاش داخلی داشته باشه
دقت حسگر 12 باشه
چشمی =اپتیکال باشه
زوم اپتیکال و دیجیتال 4 به بالا باشه
لرزشگر تصوبر داشته باشه
فیلم برداری hd باشه بهتره فکر کنم ضبط تصاویر هم 30 فریم در ثانیه باشه
نوع حسگر ccd باشه
البته من خودم یه چندتایی تو سایت دیجیکالا دیدم اما یا یه چیزی اون داره این نداره یا قیمتش بالا تره البته شاید تو این سایت قیمت رو اینطوری زده باشه نمیدونم خلاصه هرچی گشتم کیج تر شدم
اوناییی که دیده بودم اینا بود
Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS اینو میده 322000
Canon PowerShot SD 940 IS - IXUS 120 IS اینو هم 288000
Canon PowerShot SD960 IS - IXUS 110 IS اینو هم 280000
Canon Powershot SD880 IS - IXUS 870 IS اینو هم 260000
Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS اینو هم 240000
ممنون میشم زودتر جواب بدید
آدرس درست نیستنقل قول:
از جستجوگر استفاده کنین
به این نکته هم توجه کنین که ir برای اون دسته از سایت ها بکار میره که مربوط به رادیو یا تلوزیون و صمع و بصر باشه
نه برای شرکت
از com
net
org
یا...
استفاده کنید
من اگر جای شما بودم مدل SD880 رو انتخاب میکردم. درسته که فیلمبرداری HD نداره ولی از نظر کیفیت عکس از بقیه بالاتره و فکر میکنم مهمترین چیز هم همین باشه. مشخصاتش هم کامله. اون مدلایی که مگاپیکسل بالاتر دارند کیفیتشون معمولا پایین تره.نقل قول:
تو این محدوده ی قیمت مدل های F70EXR و F100fd از فوجی هم هست که اونام کیفیت بالایی دارند و البته فیلمبرداری HD ندارند.