نه Inno3d 9600 GT چند روز پيش 190 بود بگردي 185 هم ميتوني پيدا كني.نقل قول:
Printable View
نه Inno3d 9600 GT چند روز پيش 190 بود بگردي 185 هم ميتوني پيدا كني.نقل قول:
سلام دوستان. لطفا یه کارت گرافیک خوب 300 تومنی بهم معرفی کنید . اگه میشه دلایل خودتونو برای انتخابش ذکر کنید. من گرافیک بالا رو بیشتر برای اجرای بازی نیاز دارم. موفق باشید.
آقا با عرض معذرت نتونستم پیغام تکراریمو پاک کنم.
سلام دوست مننقل قول:
اگر بتونید 60 تومان دیگه بزارید روش می تونید یه کارت گرافیک توپ بخرید به نام 4870 که اخر کارت گرافیک
است که نسبت به قیمتش ارزشش رو دارد حدود 360 تومان هست سرماه میاید:10::11:( منظورم میاید ایران)
از راهنماییتون ممنونم . ببخشید این جی فورس هست یا ای تی ؟ چون گفتم من جی فورس برای اجرای بازی احتیاج دارم.نقل قول:
Geforce برند Nvidia برای کارت های بازیش هستش. کارتی که بهتون معرفی کردن ATI RADEON هستش که در حال حاصر قوی ترین کارت رده ی قیمتیش (300 دلار) به حساب میاد. شما اگه تعصب غیرمنطقی داری روی Nvidia که هیچی بحث کردن نداره ولی اگه واقعیتو بخوای این کارت توی خیلی از بازی ها کارت های Nvidia رو شکست میده. اطلاعات بیشتر در تاپیک مربوطه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224350
مهدی جان، در حال حاضر من با aero در ویستا با 5200 مشکلی ندارم و اون افکت های Transparent پنجره ها و Fading ها و اون ویژگی Switch Windows همه برای من کار میکنه:46:. این چیزها همه تجربی بود .نقل قول:
میدونم که GUI های مایکروسافت با هسته ی اصلی سیستم عامل یکپارچست برای همینم فکر می کنم اینها فقط یک بخش از Aero میشه. می خواستم نظرتو در این رابطه بدونم.
درسته ATI HD 4850 با قيمت 260 تومن الان از Nvidia Geforce 9800GTX با قيمت 380 تومن يه سرو گردن بالاتره تعصبي عمل كردن تو اين موارد يعني افتادن توي چاه.نقل قول:
از راهنماییتون ممنونم . ببخشید این جی فورس هست یا ای تی ؟ چون گفتم من جی فورس برای اجرای بازی احتیاج دارم.
اگر هم بتوني 100 تومن بزاري روي 260 ميتوني ATI HD 4870 بخري با رم DDR5 كه غولي واسه خودش هر چند كه 4850 هم غوله ولي اين غول تر.
البته كارت شما DirectX 9 و شيدر 2 ساپورت هست و فكر ميكنم همين هم واسر آيرو كافي باشهنقل قول:
آقا از شما هم متشکرم . باید بگم که هیچ تعصبی روی کارت های ان وی دیا (جی فورس) ندارم و چون یه مطلبی خونده بودم که اون بیشتر برای بازی ساخته میشه به خاطر همین گفتم جی فورس می خوام . حالا که شما می گید این مدل بهتره حرف شما رو به عنوان کارشناس قبول میکنم . راستی قیمتش تو ایران همونطور که دوستمون گفت 360 تومنه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم که شاید کمی بی ربط باشه . آیا روی مادربرد P5Q-Eساپورت میشه؟