[QUOTE=نادر1368;6717985]اصلاحیه در کار نیست :31: قوانین برای ارسال دفترچه هیچ فرقی نکرده :46:نقل قول:
ببخشید عزیز یعنی چی قانون ابلاغ نشده؟یعنی این اصلاحیه از کی میخواد اجرا بشه یا من سوالم اشتباهه!؟:11:
نقل قول ما نقل قولها:31:
[QUOTE=نادر1368;6717985]اصلاحیه در کار نیست :31: قوانین برای ارسال دفترچه هیچ فرقی نکرده :46:نقل قول:
ببخشید عزیز یعنی چی قانون ابلاغ نشده؟یعنی این اصلاحیه از کی میخواد اجرا بشه یا من سوالم اشتباهه!؟:11:
نقل قول ما نقل قولها:31:
سلام دوستان عزیز من حدود 7 سال پیش تصادف کردم یه عمل جراحی داشتم و بر اثر پارگی طحال ! طحالم رو برداشتن و چرخیدگی در لگن و جوش خوردگی بد در همون ناحیه هم دارم ! می خواستم بدونم معاف می شم یا نه چند روز ذهنم رو در گیر کرده :41:
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی توننقل قول:
یعنی قراره دیگه سن پدر رفت بالای 59 سال اگر تک پسر هم بود معافی ندن مگه این که پدرش از کار افتاده حساب بشه؟!!!!
پس مطمئن هستید قانون سن رو میخوان بر دارن ولی از کار افتادگی رو بر نمی دارن؟!!!
آخه من گفتم دو ترم دیگه بخونم سن پدرم میره بالای 59 سال و میتونم معافیت بگیرم ولی میخوان این قاون رو بردارن
ولی چون پدرم عمل قلب انجام داده و دیابت داره میتونم از کار افتادگی رو بگیرم
الان موندم چیکار کنم الان برم دنبال معافیت یا نه همون دو سال دیگه برم برای از کارافتادگی ؟!!!!!
سلام .
من متولد 2 دی 71 هستم . فارغ التحصیل ریاضی فیزیک . کنکور 90 رشته مورد نظر رو قبول نشدم و امسال می خوام 91 هم شزکت کنم .
تا کی وقت دارم دفترچه رو بفرستم تا غیبت نخورم ؟
فقط زود جواب بدسید که دارم از دلهره می میرم
اگر مدرک پیش دانشگاهی شما حضوری است و در خرداد ماه فارغ التحصیل شده اید ، تا 18 بهمن امسال وقت دارید دفترچه را بفرستید. البته کار را به هیچ وجه برای روزهای آخر نگذارید.نقل قول:
نقل قول:
بایستی که توسط پزشک معاینه بشید و شرایط رو بگید بررسی میکنند.
اگرنتونید معافیت دارید.
ولی من چند مورد دیدم معافیت پزشکی گرفتن در استخدام با مشکل مواجه شدن.....
اما نظر نهایی با اونها هستش..
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
نقل قول:
البته یک نکته رو اضافه کنم بستگی ماه تولد داره .....
با سلام، دوستان سوال من یه کمی با بقیه متفاوته!!!
میخواستم بدونم در صورت قبولی در ازمون کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد و ثبت نام در این دانشگاه میتونم سال بعد تو کنکور ارشد دانشگاه سراسری در حین تحصیل تو دانشگاه ازاد شرکت کنم یا نه؟
می تونی کنکور بدی ولی اگه قبول شی باید از آزاد انصراف بدی ! و اینکه اگه آزاد بری ثبت نام بخونی 2 ترم خوندی میمونه 2 ترم که دیگه نمی صرفه انصراف بدی بری سراسری تو این جور مواقع همون بهتره که آزاد رو بخونی تموم شه !نقل قول:
اوکی؟
نقل قول:
سلام
قبولی در دانشگاه ازاد هیچ محرمیتی نداره
در سراسری هم اگر بعدش قبول شوید به طور قانونی نمیتونید همزمان تحصیل کنید مگر فراگیر پیام نور
دروس ارشد هم به این سادگی نیست که در 2 دانشگاه تحصیل کنید
موفق باشید...
رييس دفتر تحقيقات كاربردي پليس گيلان از كسر خدمت دو تا 9 ماهه براي مشمولان فوق ليسانس و دكتري داراي پروژههاي تحقيقاتي مرتبط با حوزههاي امنيت اجتماعي خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معصومه آقايي با بيان اينكه پژوهش موجب روشنبيني و بصيرت در جامعه شده و در ارتقاي امنيت اجتماعي تاثير مستقيم دارد، گفت: براي نهادينه كردن پژوهش نياز به ارتقاي جايگاه پژوهش در سطح مراكز علمي و تحقيقاتي و همچنين حفظ جايگاه پژوهشگران در جامعه است.
رييس دفتر تحقيقات كاربردي پليس گيلان به اهميت پژوهش در نيروي انتظامي اشاره كرد و افزود: پليس براي تحصيلات نخبگان امتيازات خاصي در نظر گرفته است.
آقايي در بخش ديگري از سخنانش تصريحكرد: مشمولان مقطع فوق ليسانس و دكتري داراي پروژههاي تحقيقاتي مرتبط با حوزههاي امنيت اجتماعي در صورت تاييد از سوي ناجا به تناسب ارزيابي پروژه، دو تا 9 ماه از خدمتشان كسر خواهد شد.
به گفته وي،زمان اجراي طرح مشمولان در صورت داشتن طرحهاي صنعتي و تاييد طرح از سوي ناجا، جزء خدمت سربازي محاسبه خواهد شد.
به گزارش ايسنا، رييس دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان گيلان از برگزاري همايش سراسري اشتغال نظم و امنيت پليس گيلان در ارديبهشت سال آينده خبر داد و از پژوهشگران خواست مقالاتشان را به دبيرخانه همايش ارسال كنند.
انتهاي پيام