نقل قول:
من آرت 1 دارم و در بیشتر ماه هایی هم که این سرویس را داشتم بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم و تا جایی که یادم میاد بیشترین محدودیتی که در زمان هایی که 20 گیگ دانلود داشتم برام اعمال شده کاهش سرعتم به 100 کیلوبایت بوده
داداش هم شما خیلی خوش شانسی و هم اینکه من با همون آرته یک 75 گیگ گرفتم که رفتن تو خطه محدود کردن و ... / 20 گیگ که خب معلومه خبری نمیشه
نقل قول:
چه دروغی گفته بهت؟مگه نامحدود نبوده؟نامحدود یعنی چی؟
نمیدونم والا - شما بگو نامحدود یعنی چی ؟!! به نظره شما دروغ نمی گه ؟؟
شما میری تو یک بزرگراه زده سرعته نامحدود - این یعنی چی ؟؟ یعنی محدودیتی برای راندن با هر سرعتی نیست. میخوای با ژیان برو 10 کیلومتر درساعت ، یا با بوگاتی برو 300 کیلومتر ، و کسی هم نمیاد یقه ات رو بگیره. حالا در ایران نامحدود یعنی چی ؟ یعنی با ژیان برو 10 کیلومتر و غلط کردی فکر می کنی میتونی با بوگاتی بری. اصولا رنگ بوگاتی دیده شه میگیرن دهنت رو سرویس می کنن ، ولی ی ی ی ما بهت میگیم نامحدوده بزرگراهمون !
میگه دانلود کن نامحدود فقط از 20 گیگ بالازد واست محدودیت ایجاد می کنیم که جتی پشیمون شی از پیج دیدن چه برسه فکره دانلود داشتن !
من کاری به نسبت یک به 8 و 10 و 12 یا share بودنه سیستم ندارم. وقتی متعهد میشه که در قباله دریافته پول بیشتر سرویس نامحدود بهم بده و تو بزرگراه هم اندازه ی یک اتوبوس رو بیلبرد بزنه سرویس نامحدوده اینترنت ، باید هیچ اما و اگر و شل کن سفت کن ای روی ارسال و دریافت نداشته باشه. چیزی که حتی خوده مخابراته محترم که خودش پدرجده همین محدودیت هاست بهش اذعان داشته و لطف کرده سرویس های خودشو به همین روش بیخیال شده و محدودیت ای قائل نمیشه.
نقل قول:
اگه همه افرادی که دانلودر هستند برند مخابرات بگیرن اونوقت میزان دانلودتون فکر می کنی چه قدر میشه؟
کسی هم که دانلودر نیست مگه مغز خر خورده بره از مخابرات سرویس بگیره وقتی میتونه با همین قیمت سرعت بیشتر و خدمات بهتر شرکت های دیگه را تجربه کنه؟
اون واژه ی خر رو من نقطه چین گذاشتم یه کم مبحث مودبانه شه و خر تو خر نشه :n02:
خب منم همینو میگم اخوی. کلا دانلودر باشی مغزه خر میخوری بری شاتل بگیری. حالا شما داری برعکسش رو میگی که البته قضاوتش رو میگذاریم برعهده ی دیگر دوستان
البته اینجوری که بوش میاد فکر کنم چند وقت دیگه بگیم هر کی به هر طریق بره سمته شاتل مغزه ........... میخوره !! :n02: دوباره نقطه چین گذاشتم صحبت مودبانه و دیپلماتیک شه ! :n06:
نقل قول:
کسی که این حجم بالا اطلاعاتو دانلود می کنه مطمئنا داکومنت نمی گیره که با زیپ کردن مشکلش حل بشه
آقا بیا document بهت نشون بدم در حده ترابایت لذتشو ببری :n06:
ضمنه اینکه غیر از document هم میشه همچین compress اش کرد که از کنارش یک اکسترنال 500 گیگی درآد
کار نشد نداره :n01: