خط شما فیبر نوریه و فقط از مخابرات میتونید بگیرید.نقل قول:
حالا کی گفته شاتل خوبه؟؟!!! :n06:
به نظرم کاملا درست میگید و کاملا هم روشن هستید. :n02:نقل قول:
Printable View
خط شما فیبر نوریه و فقط از مخابرات میتونید بگیرید.نقل قول:
حالا کی گفته شاتل خوبه؟؟!!! :n06:
به نظرم کاملا درست میگید و کاملا هم روشن هستید. :n02:نقل قول:
دوست عزیز شما پرسیده بودی چرا ملت میرن از شرکتای خصوصی میگیرن.. منم جوابت رو دادم.... کسی که مصرفش در حد معقول باشه معمولاً سرویسای مخابرات براش بیش از اندازه گرونه! مثلاً اگه شما 20 گیگ مصرف داشته باشی معمولاً شرکتای خصوصی برات بهتره....نقل قول:
حالا اگه شما مصرفت زیاده خوب برو از مخابرات بگیر دیگه.... چرا منو میزنی حالا؟ :n08:منم که همین رو گفتم....
بعدشم شما اولین کسی هستی که میگی من برا پشتیبانی میرم از یه جا سرویس میگیرم....:n09: یعنی واقعاً پشتیبانی شاتل میتونه به کسی کمک کنه؟؟؟؟؟ بعید میدونم....
در ضمن اون 300 گیگ برای سرویس 2 مگ هستش... 1 مگ میشه 150.... سرویسای مخابرات توی مناطق مختلف مخابرات با هم فرق داره... اگه رفتی 1 مگ گرفتی نتونستی 150 گیگ دانلود کنی بعدش
نیای یخه ما رو بچسبی؟ ولی در کل سرویسای مخابرات معمولاً خوب جواب میده.... من همیشه به کسایی که زیاد دانلود میکنن میگم که سرویس نامحدود مخابرات رو امتحانی هم شده بگیرن ببینن چطوره....
شاتل کاراش معلوم نمیکنه مثلا تو 22 شب 20 شب محدود بودم و 2 شب فقط محدود نشده بودم که نزدیک 6 گیگ دانلود کردم و مجبور شدم بیشتر روز دانلود کنم و با وجود خرید ترافیک باز هم محدودیتم ادامه داشت..منم تایید می کنم شاتل بدرد دانلود نمیخوره حتی دانلود پایین..برای ما که اینطوری بوده اکنت 2m اکو تهران:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت شما می تونی شکایت کنی ولی متاسفانه به دلیل نظارت ضعیف،شکایت ها(حتی اونهایی که شاید به حق هم باشند)به نتیجه نمیرسندنقل قول:
اگه سرعتت بشه 16 کیلوبایت که شاتل می تونه بگه 1 به 8 تقسیم شده و طبق قرارداد هست ولی اگه مثلا بشه 8 کیلوبایت اونوقت میتونی شکایت کنی و به شکایتت هم رسیدگی میشه و شاتل محکوم میشه ولی در اونصورت سرعتت چه در شب و چه در روز دقیقا 16 کیلوبایت ست میشه و عملا کاری باهات می کنند که خودت از هر چی اینترنته منصرف بشی(البته این قضیه را من 2 سال پیش از یکی از کاربران پر مصرف همینجا )شنیدم و راست و دروغش پای خودش
باور کن هر کسی هم که شکایت کرده شرایطتش بهتر نشده که هیچ،بدتر هم شده..تنها هدف من کمک به دوستان هست چون از این فروم خیلی سود بردم و خیلی خاطرات جالبی ازش دارم...فقط می خواستم وقت خودتون را تلف نکنیدنقل قول:
مگه توی دو هفته که تازه چند روزش هم نبودم و مودم خاموش بوده، چقدر میتونه بشه؟ یادمه شما میگفتین اگه از شاتل شکایت کنید، دمار از روزگار طرف درمییارن. اما من شکایت نکرده وضعم به اونجا کشیده و الان هم که دارم این پست رو میزنم هنوز محدود هستم و وسطهای هفته سوم هستم. یعنی موندم چطور یه عده اینجور از شاتل تعریف میکنن. یا اونها ویژه هستن و شاتل اذیتشون نمیکنه یا خیلی اهل اینترنت و سرعت همیشگی نیستن.
من خودم کسی را سراغ دارم که در مدت کمتر از 2 هفته شبانه 38 گیگ دانلود کرده بود و محدود شده بود و میگفت چرا محدود شدم:n02:برای همین پرسیدم
باور کن من به شخصه ویژه نیستم و خدمات شاتل هم استثنایی نیست ولی با شرایط اینترنت ایران،و مشکلات بقیه ISP ها که ازش خبر دارم برای خودم بهترین گزینه را شاتل می دونستم.ولی مثلا در کاشان با وجود اینکه شاتل هست از شرکت دیگه ای اینترنت گرفتم و خیلی هم راضی ترم و کسی هم بوده که دقیقا برعکس من فکر می کرده(اتفاقا فکر می کنم در همین تاپیک هم چند وقت یکبار پست میزاره و می تونه حرف منو تایید کنه)
راهنمایی که می کنند خدایینقل قول:
البته برای من و افراد مشابه من که این پاسخگو بودن یعنی فقط ورداشتن گوشی. وگرنه راهنمایی و یا حل مشکل که وجود نداره.
ولی اینکه برای شما کاری بکنند،نه نمی کنند چون احساس می کنند باید تنبیه بشید(درست یا غلطش را من نمی دونم)
کار اساسی هم اگه کسی بخواد انجام بده در صورتیکه پشتیبان صلاح بدونه باید با پشتیبان ارشدش در میون بزاره و اون فرد مشکل منو حل کنه(مثلا در 2 ماهی که ART1 من افتضاح بود بعد از اعتراضات من پیشفاکتور ماه بعدم 8 هزارتومن صادر شد که کار پشتیبان ارشد بود:n06:که البته همون 8 هزارتومن هم زیاد بود برای اون کیفیت:n02:)
ببینید یک 2 2 تا چهارتای سادستنقل قول:
اینجور که اینجا خوندم و شنیدم مخابرات توی همه شهرها و همه مراکز سیستم یکسان نداره. مثلاً تهران دو مگ میده ولی قم اینکار رو نمیکنه.
بعد هم توی شاتل و اومدنشون، شاید یه عده مثل خود من هستن. یعنی من شب عید شاتل رو گرفتم و توی ایام عید هنوز دو هفته مصرف نکرده، شبهام شده در حد دایالآپ و هنوزم درگیر این مشکل هستم. خوب منطقاً اگه قرار باشه پول بدم و مصرف نکنم که به نوعی شاتل خودش داره من رو بیرون میکنه. به تعریف دیگه اومدم اما انتظارم رو برعکس کرد.
بعد هم اگه میبینید یه عده از شاتل تعریف میکنن هم برای این هست که مشکل من رو ندارن. یعنی شبها دانلود میکنن و محدود نمیشن. پس این رو در هم در نظر بگیرید که مشکلات همهگیر و عمومی نیست و شاید برای یکی باشه و برای یکی دیگه نه. البته شاتل سرعت روزهاش بدک نیست و خوبه. گفتم بدک نیست چون از تعطیلات به این سرعت روزهام بجای ۶ به ۴-۵ میرسه و کندی دارم. ولی قبلش خوب بود.
الان کاربران پر مصرف 2 راه دارند:
یا میزان مصرفشون را متعارف کنند و در شرکت های خصوصی بمونند
یا به مخابرات نقل مکان کنند که در این صورت هم بعد از مدتی تمام پرمصرف ها در مخابرات جمع میشند...در این صورت نه تنها میزان دانلودشون زیاد نمیشه،بلکه کم هم میشه از طرفی کاربران کم مصرف هم آرام آرام به دلیل سرعت کمی مخابرات در آن زمان میده(که دلیلش همون دانلودر ها هست)به سمت شرکت های خصوصی نقل مکان می کنند و مخابرات ضرر می کنه و یا به فکر محدودیت و یا اورسل کردن میوفته و خدمات کمتر میشه
پس راه حل اساسی برای این دوستان اینه که یا مصرفشون را درست کنند یا از پهنای باند اختصاصی استفاده کنند
این اسپم کردن ها و تحریک کاربران به شکایت و... هم نه تنها فایده نداره بلکه به ضرر افرادی هست که اقدام به اینکار می کنند...باور کنید زمانی بود که بیش از 100 نفر از همین فروم از شاتل شکایت کردند و آب هم از آب تکون نخورد...چون طبق قرارداد ترکمنچایی که شاتل با کاربران بسته کاملا حق با شاتل هست.از طرفی حرفی که این دوستان میزنند کاملا غیر منطقی هستش
احسنت به جمله اولت...اینکه منطقی مباحث را می ببینی خیلی خوب هست...کسی که از شاتل تعریف یا دفاع می کنه الزاما پشتیبان شاتل نیست...کسی هم که از شاتل بد میگه پشتیبان شرکت رقیبش نیستنقل قول:
فقط مسئله ای که در این فروم زیاد شده خودخواهی ما کاربر هاست که خیلی وقت ها به جای کمک به دیگران،می خواهیم با تحریک اونها و حرف های بی پایه و سند سعی در انتقام گرفتن از شاتل بکنیم که نمونه هاشو در همین تاپیک هم میبینیم
یک مقدار افت کیفیت شرکت ها هم مربوط به زیاد شدن مشتریان و تاثیر سیاست های غلط دولت قبلی هست...دولت قبلی اجازه افزایش پهنای باند به شرکت هارا نمی داد و تمام شرکت ها اورسل می کردند(این حرفم بر اساس مصاحبه رئیس هیئت مدیره شاتل که در همین تاپیک قرارگرفته بود هست که راست و دروغش با خود طرف هست)
تمام شرکت چنین شرایطی را برای کارمند هاشون دارن..تازه فکر کنم شاتل بد هم باشه...دوست من پشتیبان شرکت شبکیه هست...در کاشان داره از پهنای باند مخابرات و خدمات شبکیه استفاده می کنه که برای هیچ فرد دیگه ای در کاشان اینکارو نکردند چون اصلا در کاشان خدمات نمیده:n02::n02:)نقل قول:
یه دلیل اینکه کارمندهای شاتل بیشتر طرفدارش هستن، برای این هست که بارها از خودشون شنیدم که به همشون اینترنت شاتل میدن با مزایای ویژه. البته نمیدونم این مزایا چی هست، ولی اینجوری عملاً نمکگیر میشن و دیگه بجای دفاع از حق، طرفدار شاتل میشن.
حرفت 2 تا عیب داره:نقل قول:
الان حساب کردم اگه کسی با سرعت دو مگابیت مخابرات ماهی ۳۰۰ گیگابایت بگیره براش در مییاد فقط همون ۷۴ هزار تومن. اما همین حجم توی شاتل نزدیک ۵۷۰ هزار تومن میشه که واقعاً مخابرات میصرفه. در کل این مهه که طرف چقدر میتونه دانلود کنه و هر چی بیشتر، هزینه بیشتر براش سرشکن میشه. اما خوب سرعت شاتل (یا شرکتهای مشابه) برای اکانتهای سریع هم خوبه و چیزی هست که مخابرات نداره.
1.وقتی از مخابرات 2 مگ میگیری هیچ تضمینی نیست که بتونی 300 گیگ دانلود کنی
2.اگه سرویس 220 هزارتومنی شاتل را کسی استفاده کنه من احتمال میدم که بتونه بیشتر از 300 گیگ هم دانلود کنه(برای مثال آرت1 را زده 9 گیگ ولی تا 20 گیگ راحت میشه دانلود کرد و محدود نمیکنه)
دقیقا همینطور هست که می فرماییدنقل قول:
زمانی اونها می تونن به شما کمک کنن خودشون پهنا وارد کنن به شما بفروشن کنترل روی پهنا داشته باشن داشته باشه زمان مشکل دار شدن بتونن جوابگوی شما باشن .
شاتل و امثال اینها دارن خدمات رو می فروشن و فقط بر تجهیزات خودشون روی مخابرات دسترسی دارن برای مثلا ریست پورت , تغیر پورت بالا بردن و پایین بردن آپ و داون استریم .
همین افت کیفیت اینترنت ها در چند روز اخیر به خاطر محدودیت در Qos های UDP هست که از طرف زیرساخت اعمال شده و بر روی مخابرات هم محدودیت بیشتری اعمال شده تا شرکت های خصوصی
من آرت 1 دارم و در بیشتر ماه هایی هم که این سرویس را داشتم بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم و تا جایی که یادم میاد بیشترین محدودیتی که در زمان هایی که 20 گیگ دانلود داشتم برام اعمال شده کاهش سرعتم به 100 کیلوبایت بوده:n02:نقل قول:
خب الان شما برو سایته محترمه شاتل. زده یک مگ 220 تومن با محدودیته 132 گیگ. یعنی این 132 بشه 132.1 همچین سرعتت رو میاره پایین که پناه میبری به دایال آپ و شکر خوردن! بعدش هم یک منته گنده میگذاره سرت و تو لفافه هم واست خط و نشون میکشه که تو مصرفت از حد مجاز بیشتر بوده و ما تورو قطع نکردیم و باید 25 روز صبر کنی تا لطف کنیم در حد تو و کل خانواده ی ICT ایران و یه چیزی تو مایه های سگ خور 512 مگ دوباره بهت بدیم و اگه باز خوب پسری بودی و فقط صفحه ی شاتل رو باز کردی و ایمیل هاتم گذاشتی رو حالته HTML اون وقت حالا فاکتوره تازه ای که یک 220 تومنه دیگه است می پردازی و شاید دلمون خواست بهت همون یک مگه قدیم رو بدیم.
چه دروغی گفته بهت؟مگه نامحدود نبوده؟نامحدود یعنی چی؟نقل قول:
یعنی هم پول میگیره 5 برابر، هم منت میگذاره سرت ، هم مثل ..... دروغ میگه که نامحدوده، هم واست خط و نشون میکشه ، هم میگه اصلا دانلود نکن مگر حجمی که من میگم هم .... هم .... که تازه یک اینترنت به اسم یک مگ بهت بده !
اگه همه افرادی که دانلودر هستند برند مخابرات بگیرن اونوقت میزان دانلودتون فکر می کنی چه قدر میشه؟:n02:نقل قول:
کلا سیاست ها از بیخ و بن غلطه و من نمیگم مخابرات گل و بلبله ، اما با تفاوته قیمته یک پنجمش ، رعایت سیستمه یک به هشت ، واقعا نامحدود بودنش و ... مگه آدم مغزه ..... خورده که از شاتل سرویس بگیره ؟!
کسی هم که دانلودر نیست مگه مغز خر خورده بره از مخابرات سرویس بگیره وقتی میتونه با همین قیمت سرعت بیشتر و خدمات بهتر شرکت های دیگه را تجربه کنه؟
کسی که این حجم بالا اطلاعاتو دانلود می کنه مطمئنا داکومنت نمی گیره که با زیپ کردن مشکلش حل بشه:n01:نقل قول:
یکی از دوستان هم گفته بود آدم حجم های بالا رو اصلا میخواد کجا ذخیره کنه ؟ خوب عزیزم برای مثلا من ای که 6 ترا هارد دارم و همه رو هم زیپ می کنم و ... دیگه مشکلی وجود نداره.
خب شما قبل از اینکه محدودیتت شروع بشه مطمئنا دانلود کردی که محدود شدینقل قول:
شاتل کاراش معلوم نمیکنه مثلا تو 22 شب 20 شب محدود بودم و 2 شب فقط محدود نشده بودم که نزدیک 6 گیگ دانلود کردم و مجبور شدم بیشتر روز دانلود کنم و با وجود خرید ترافیک باز هم محدودیتم ادامه داشت..منم تایید می کنم شاتل بدرد دانلود نمیخوره حتی دانلود پایین..برای ما که اینطوری بوده اکنت 2m اکو تهران:
بعد از اینکه از محدودیت در اومدی هم بازم دانلود کردی
این کاملا با سیاست های شاتل در تضاده...و شاتل اصلا به دردت نمی خوره
پس چرا من محدود نمیشم :n02: آرت 2 مصرفم تو این 1 هفته ای که گرفتم و همشم از سرور خارجی بوده و در ضمن طی تماسی که با پشتیبانی داشتم سرعت سرورهای داخلی روی سرویس های نامحدود محدود نمیشه.:n16::n05:فکر کنم طی این دوره یه 100 گیگی بکشم از این شاتل
قبل از تو خیلی ها فکر می کردند محدود نمیشند و شدند...تو هم احتمالا محدود میشی...دیر و زود داره سوخت و سوز نداره:n02:نقل قول:
پس چرا من محدود نمیشم :n02: آرت 2 مصرفم تو این 1 هفته ای که گرفتم و همشم از سرور خارجی بوده و در ضمن طی تماسی که با پشتیبانی داشتم سرعت سرورهای داخلی روی سرویس های نامحدود محدود نمیشه.:n16::n05:فکر کنم طی این دوره یه 100 گیگی بکشم از این شاتل
پشتیبانی هم احتمالا نمی فهمه منظورت چیه و اشتباه می کنه میگه روی سرور های داخلی محدود نمیشی:n02: وقتی هم که روی سرور های داخلی محدود شدی اونوقت میگه شما زیاد مصرف کردید و هیچ کاری برات انجام نمیده:n02:
به نظر من از سرنوشت بقیه دوستان درس بگیر و یا ISP ت را عوض کن یا مصرفت را کم کن که محدود نشی
شما که خودت تو این تایپیک بودی وقتی 2 ماه پیش میزان مصرفمو با آرت 1 گذاشتم و بدون محدودیت 75 گیگ دانلود کرده بودم .فکر کنم پهنای باند شاتل تو مرکز ما زیاده :n16:چون با 8 مگشم 250 گیگ دانلود کردم :n09:نقل قول:
دوستان من از شاتل به سازمان تنظیم شکایت کردم بخاط رعایت نکردن اشتراک 1به 8 ولی مخابرات جدیداً واقعا داره خوب کار می کنه! از آغاز سال جدید حتی 1قطعی هم نداشته مخابرات برای من. من از دیروز ساعت 3عصر هم خونه نبودم گذاشته بودم سیستم رو با خط مخابرات دانلود کنه الان تازه رسیدم خونه میبینم 26 گیگ فقط دانلود اشته از دیروز تا حالا. نرم افراز networx هم روی سیستمم نصبه دارم میزان استفاده ساعتی رو میبینم در تمام ساعات شبانه رو خط مخابرات سرعت 250کیلوبیت در ثانیه تا 252کیلوبیت در ثانیه ثابت بوده واقعاً, خط 2مگ مخابرات من خیلی بیشتر از خط شاتلم قابلیت اطمینان داره و حتی کسی هم خونه نبوده بدون قطعی کارشو خودش انجام داده. حالا با شاتل حتی آرتشم انقدر دانلود کنی فرداش سرعتتو میاره روی 30کیلوبیت در ثانیه! زنگ هم بزنی میگن شما استفاده کردی دیگه! بعد جالبه بالاشم نوشته سرویسهای نامحدود! واقعاً الان داره سرویس نامحدود واقعی رو مخابرات میده! تو کوچه ما هم اکثرا الان دیگه از مخابرات گرفتن.
دوست من این موردی که اشاره کردین یکی از کوچکترین موارد مشکل کاربر با شرکتی مثل شاتله!نقل قول:
حتی اگه شما مثل من کاربری باشی که با این محدودیتهای شاتل کنار بیای و 4 سال هم مشتری شرکت باشی باز هم در اکثر موارد کاربری بالاخره یه روزی با شاتل به مشکل برمیخوری.
من همونطور که گفتم 4 سال مشتری این شرکت بودم و توی این دوره چندین بار هم محدود شدم ولی معمولا بین 7 تا 10 روز از محدودیت خارج میشدم تا اینکه یه بار 10 روز مونده به پایان قرار داد محدود شدم و پیش خود گفتم خیلی خوب بالاخره 10 روزم تحمل میکنم(اینم بگم که من همیشه ماه به ماه تمدید میکنم) اما این 10 روز گذشت و من دوباره سرویس رو تمدید کردم ولی باز هم دیدم محدودم(نکته جالب اینجاست که توی دوران محدودیت من هیچ وقت رنگ سرعت دانلود 16 کیلوبایت رو ندیدم و حداکثر سرعت دانلود 12 بود و در اکثر مواقع هم بین 5 تا 8 متغیر) یک هفته از زمان تمدید گذشت باز هم محدود 10 روز گذشت باز هم محدود دو هفته گذشت باز هم همین وضعیت تا اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم من دو هفتس که دوباره تمدید کردم و مثل یه قرارداد جدید میمونه اما باز هم محدودم مشکل چیه که پشتیبانی برگشت گفت سیستم دست ما نیست و خودش با الگوی مصرف شما تشخیص میده کی از محدودیت شما رو دربیاره!!!
و این شروع پایانی بود بین رابطه من به عنوان کاربر با شرکت عظیم الشان شاتل!
جالبه که وقتی بهشون گفتم رانژه رو جمع کنن و در طول 7 روزی که طول کشید تا جمع آوری بشه! چند بار با من تماس گرفتن و گفتن شما اگه احساس میکنید سرعتتون مناسب نیست از سرویسهای بالاتر ما استفاده کنید و همونجا بود که فهمیدم درد اینا پوله نه چیز دیگهای! خلاصه 2 هفته که عملا محدود بودم قید 2 هفته دیگه رو هم زدم و گفتم جهنم این 28 تومن رو هم شما بخورید ببینم سیر میشید یا نه؟!
در ضمن توجه کنید که من مشتری 4 ساله این شرکت بودم که باهام این کارو کردن!
نتیجه اینکه در بین تمامی مشکلات بزرگترین مشکل این شرکت بیقانونیه محض هستش و همونطور که گفتم من دو هفته پس از تمدید قرارداد هم از محدودیت در نیومدم در حالی که تمدید کردن به معنای قرارداد جدید هستش و نباید محدودیتی در کار باشه.
نه داداش زدن چیه - دلم خونه از دسته شاتل فکر کردی با شمام :n02:نقل قول:
ضمنا من نگفتم واسه پشتیبانیش رفتم ازش سرویس میگیرم !! میگم خیلی آدم بخواد بگرده یک نقطه ی مثبت توش پیدا کنه همین پشتبانیشه که 24 ساعت یکی هست جوابت رو بده و مشکل فنیت رو حل کنه.
بله خب طبیعتا با 1 مگ میشه 150 گیگ گرفت و همونم باید بگذاریم رو سرمون حلوا حلوا کنیم چون با شاتل و با قیمته 43 تومنه ، کاملا این میزان دریافت یک عدده رویاییه
نمیدونم چرا شاتل فکر می کنه یک تحفه ایه ! گرچه منم وصل بودم به اینور و اونور و پول رو هوا واسم میومد از زمین و آسمون و 800 تا شعبه میزدم ، شاید فکر می کردم تبدیل به تحفه ای شدم !