بله درسته تعرفه PARS ONLINE همون های وبه و کیفیتش هم احتمال زیاد مث های وب داغون باشه شاتل ومخابرات بهترین کیفیت رو دارن ..نقل قول:
Printable View
بله درسته تعرفه PARS ONLINE همون های وبه و کیفیتش هم احتمال زیاد مث های وب داغون باشه شاتل ومخابرات بهترین کیفیت رو دارن ..نقل قول:
منم مشکل شمارو دارمنقل قول:
یه هفته مونده به اتمام سرویس کیفیت خط تو یه ساعت هایی از روز کم میشه تا 4-6 مگ میرسید تا اون ساعت بگذره بعد اوکی میشد دوباره روز بعد همین مشکل تکرار میشد الان یه ماهه فقط دارن میگن نویز ولی جالبه تو این مدت اخر هر هفته این نویز میرفت استراحت بعد اول هفته دوباره کارش شروع میشد
تو این مدت دوبار از مرکز مخابراتی اومدن چک کردن گفتن خط مشکلی نداره
snr دان استریم خط من قبلا به 30 اگه میرسید سرعت کامل داشتم ولی الان تو یه ساعت هایی به 60-68 برسه سرعت رو 4 مگ میمونه بعد چند ساعت دوباره میره بالا!
هر چی هست مشکل از سمت خودشونه ولی نمیخوان قبول کنن، تنها چیزی که بلدن بگن نویز.
چندتا اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جالب اینجاست که مشکل شرکت و سرویس دهی رو گردن مشترک میندازن
چیزی که منو اذیت میکنه اینه که حدود دو هفته هست پینگ خارجی بالا رفته مثلا با فرانفورت برام روی 108-110 بود الان شده 155-160 و پشتیبانی هم زنگ نزدم چون میدونم زیربار نمیرن
من مشکل upload خوردم و بشدت نویز تو upstream ایجاد شده.مجبور شدم بیارم رو 500 آپ استریم رو snr به 1 رسیده بود.هنوز یه ماه نشده اومدم. اوایل رو 11 بود و 1 مگ.
داون استریم خوبه الانم رو 16 هست.اوایل هم همین بود. موندم چرا،حجم هم بشدت کم کردن. میخواستم 6 ماهه بگیرم 300 تا میداد.برام کافی بود ولی گفتم اول یهفیه ماهه بگیرم اگه خوب بود تمدید کنم که ایینجور شد.
کلا یه نفر اینجا داشته ولی قیمت سرویساش عالیه. اگه تجربه ای از این دارید بگید.
نقل قول:
زنگ زدید پشتیبانی چی گفت؟ ایراد نویز گرفت؟
در مورد این سایت هم باید ی ماه ریسک کرد گرفت البته اینم بنظرم بستگی ب شهر و مرکز مخابراتی داشته باشه
آره ایراد نویز گرفت.معمولا تمام پشتیبانیها همینو میگن تا مشکلو رفع کنن ولی چجوری تو عرض یه ماه این همه نویز.نقل قول:
من 3 سال پارس داشتم 4 سال اسیا
1 سال شبدیز.همشون آپلود رو 1 مگ بود همینطور 6 ماه رو دیده بان
رو این اومدم هم اول خوب بود.حالا دارم خطمو کامل بررسی میکنم.چون سیم جدا از سر خط کشید
پست اشتباه لطفا پاک شود
سرویسی که با ۲۲۰ گیگ حجم یک ماهه میگرفتم ۵۰ تومن الان شده ۲۰۰ گیگ حجم ماهانه با مالیاتش نزدیک ۷۰ تومن!
قطعی های مکرر و افت سرعتها هم به کنار!
فعلا صبانت سرویسهای جشنواره را برنداشته، سرویس 16 مگ یکساله با 1500 گیگ حجم بینالملل و قیمت ماهانه 40 هزار تومن بهصرفه است، حجم یک سال را هم یکجا می دهد، مثل هایوب حجم هر ماه جدا نیست.
پینگ صبانت به 4.2.2.4 چنده ؟ سرویس گیم داره ؟نقل قول:
های وب
پست پاک شود
یک ماه پشتیبانی های وب میگفت خط نویز داره
زمان سرویس داشت تموم میشد خط چک کردم با همون کیفیت ولی روی 13 مگ بود خواستم تخلیه کنم ولی گفتم تمدید کنم ببینم چطور میشه
تمدید زدم کیفیت خط بالا موند ولی بعد چند روز دوباره خط اومد روی 4 مگ و پایینتر
این دوتا ویدیو اولی به تاریخ 31 تیر دومی واسه امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نویز مثل همیشه بهونست اینا سرویس ها محدود کردن
هر چه زودتر خطتو جمع اوری کن از این شرکت و برو یه شرکت بهتر مشکل نویز از خود های وبه ...خطت رو چک کردم crc errors زیاد میده تاره روی interleave اینقد ارور میده وای به حال اینکه روی حالت گیم باشه..های وب و pars online لنگه همند و مکمل همند دور این دو تا رو خط قرمز بکش ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این پینگ بدون سرویس گیم است. با سرویس گیم حدود 20 میلی ثانیه کمتر است.
سرویس گیم دارد ولی روی هر سرعتی نمی بندند، مثلا خط من را که در حالت عادی تا سرعت 12 مگ ساپورت می کرد روی 6 مگ بسته بودند.
یعنی خطی ک نویز داره تو های وب ممکنه جا دیگه نویز برطرف بشه یا حداقل کیفیتش تغییر محسوسی کنه؟نقل قول:
بله ممکنه در صورتی که سیم کشی شما مشکلی نداشته باشه با تغییر ISP افزایش سرعت محسوسی خواهید داشت...کیفیت خط شما میتونه بهتر بشه اگه تجهیزات ISP و کیفیت اینترنت اون ISP بهتر باشه .نقل قول:
پینگ خیلی بالاستنقل قول:
این وضعیت خطم هستنقل قول:
وضعیت خوبی ندارهنقل قول:
شما مطمئنی سیم کشی و اسپلیتری که داری سالمن؟
مثل من فاصلت از مرکز مخابراتی زیاده نسبتا ولی میزان snr خیلی پایینه
قطعی نداری؟ اصولا با این کیفیت پایین خطت نت باید کوفتت شده باشه :D
آره واقعا اینو خوب اومدینقل قول:
شما رفتی شاتل؟ راضی هستی؟نقل قول:
چون من چند سال قبل داشتم، هزینهاش بالا بود
سیم کشی ساختمون مشکل داره و جالبش اینجاست با این وضعیت اصلا قطعی ندارم!نقل قول:
نقل قول:
نه خواستم برم در اخرین لحظه پشیمون شدم و با خودم گفتم برتری خاصی نسبت ب های وب نداره و همه مث هم دیگه هستن
دوستان vdsl کدوم شرکت ها ارایه میده؟ مشهد اگر خبر دارید هم بگید ممنونم.
البته من تهران نیستم، ظاهرا پینگ در تهران کمتر است.نقل قول:
ظاهرا فقط مخابراتنقل قول:
حجم 60 گیگ 50 تومن در 15 روز تموم شد. این بود آرمانهای امام؟
چاره ای جز رفتن به پلن بالاتر نیست.
:biggrin:سلام برید خدارو شکر کنید!۱۰۰گیگ ۵۰تومن مخابرات تو ۱۰روز تموم شد!نقل قول:
باز این سرویس آذرخش چیه؟ چرا عین آدم توضیح نمیده چنده؟
باز این سرویس آذرخش چیه؟ چرا عین آدم توضیح نمیده چنده؟
احتمالاً باید vdsl باشه ADSL حداکثر سرعت تیوریکش 24 :blink: چون تو ویدیوش میگه سرعت آپلود 25 و دانلود 50نقل قول:
اينترنت نسل ٤ ثابت (TD-LTE) که نیست؟ چون وی دی اس ال حداقل 70 به بالا باید باشهنقل قول:
نه چون tdlte بی سیمه این گفته ای دی اس ال ضمن اینکه نسل اول vdsl سرعتش 52 نسلهای بعدی قابلیت رسیدن به سرعت 300 رو هم دارهنقل قول:
درود.
من از کارشناسان های وب در مورد سرویس آذرخش پرسیدم.
گفتن که VDSL هست. فعلاً هم در مراکزی ارائه میشه که در محل فیبرنوری کشیده شده باشه یعنی امکان ارائه سرویس باشه. پس در جایی که فیبرنوری کشیده نشده، امکان ارائه سرویس نیست. درست مثل من که شماره رو دادم و گفت هنوز امکان ارائه خدمت برای شما مقدور نیست.
سلام های وب هم به جمع ارائه دهنده گان vdsl پیوست
اون هم نه وعده همین الان عرضه میشه
لازم به ذکره که انقدر سواد اینترنتی یه شرکت به این گندگی انقدر پایینه که در ویدیوش میگه، کیفیت این سرویس باعث درست شدن لگ و کیفیت گرافیک بازیتون میشه و عینا مقایسه میکنه که گرافیک بازی پایینه و با این سرویس بالا میره
انقدر بی سواد و بی اطلاع از پینگ و پکت لاس!
نقل قول:
دقیقا :biggrin: تو کلیپ میگه کیفیت تصویر و گرافیک میره بالا با نت ما :biggrin::biggrin::biggrin: یه بچه 10 ساله که دو ساعت گوگلو سرچ زده اطلاعاتش از سازنده این کلیپ های وب بیشتره
الان اگه بگم خیلیا باور میکنن بازم میخندین؟ :D:D:Dنقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز خود های وب میدونه تمام مشترکانش کابل مسی هستند چون اگر کابل مسی نبودن نمیتونستن از های وب سرویس بگیرن، در این طرح که FTTH هست بر پایه فیبر نوری هست حالا شما درخواست بدی هر موقع اومدن شهر و منطقه شما با بررسی خود شرکت اقدام به تبدیل خط به فیبر نوری میکنند و VDSL نیست چرا که این سرویس از طرف بعضی شرکت ها مثل های وب اصلا ارایه نمیشه و این سرعت بر پایه VDSL نییت و FTTH میتونه این سرعت رو داشته باشه.
این سرویس مودم های خاص خودش رو داره GPON که قیمت این مودم ها از 750 تومان به بالاست و اینکه قیمت سرویس های FTTH هم ماهیانه 200 به بالا هستند و اگر میخواین این سرویس رو این موارد رو مدنظر بگیرید.
درودنقل قول:
سرعت این سرویس چطور هست ؟ منم زنگ زدم گفت vdsl نیست و باید مودم جدا خریداری بکنی ، بعد ماهیانه 200 برای چه حجمی هست
این سرویس ها سرعت بالایی دارند و سرعتی اعلام کردند واقعی هست و بستگی به snr و... نداره چون فیبر میکشن و خیلی خوب هستند اما خب گران تر هستند. ماهیانه 600 گیگ تقریبا 230 الی 240 تومانه و نکته دیگر اینکه این سرویس ها مثل adsl قطعی هم اینطور نداره، کلا GPONسرویس خوبیه.نقل قول:
در ضمن VDSL هم سرویس خیلی خوبیه ولی بستگی تا مرکز مخابرات داره و 700 تا 1 کیلومتر مخابرات جواب میده حالا بعضی مراکز 700 بیشتر نمیدن و اینکه قیمت هم مثل ای دی اس ال هست و همین مودمی دارید تا اندازه ای بکشه جوابگوست باید روی دفترچه یا اطلاعات مودم رو چک کنید.
مودم خود شرکت رو نمیدونم اما مودم های شرکتی معمولا لاک هستند و این یعنی روزی از اینترنت شرکت دیگه بخوای استفاده کنید اکثرا نمیتونید و باید مودم جدید بگیرید پس بهتره مودم رو خودتون تهیه کنید
دوست عزیز فیبر کجا بوده؟نقل قول:
کاملا vdsl هست چرا شما متوجه فرق fttc و ftth نمیشید؟
پشتیبان نمیگه ftth هست اگر هم بگه کاملا بی سواده! میگه بر بستر فیبر نوریه، تا کافوی مخابراتی فیبره تا خونه شما از کافو سیم مسی میمونه
شما که میگی vdsl این سرعتو نمیکشه! vdsl خود مخابرات رسما همین اپلود و دانلود رو داره مطرح میگه برای شاتل که سرعت بالای 100 مگابیته!
فیبر نوری آپلودش 25 مگابیته؟ شوخیه یا مسخرمون کردی؟
فیبر نروی سرعتش گیگابیتیه آپلودش خیلی بالاتر از این حرفاست شما با فیبر میتونی سرعتای 200 مگابیتم توی ایران درخواست بدی
یه چیز خنده دار نفرمایید عزیز