کلا اگه همیشه یه ایپی میاد یعنی روی اون مک ادرس مودم اون ایپی قفل شده
ولی وقتی مودم رو عوض میکنی مک ادرس دیگه ای داره که رنج ایپی جدیدی بهش میده
حالا نمیدونم چرا یه عده رو انداختن رو یه ایپی خاص
بقیه هم با یه مودم دیگه امتحان بکنند ببینند درست میشه
Printable View
کلا اگه همیشه یه ایپی میاد یعنی روی اون مک ادرس مودم اون ایپی قفل شده
ولی وقتی مودم رو عوض میکنی مک ادرس دیگه ای داره که رنج ایپی جدیدی بهش میده
حالا نمیدونم چرا یه عده رو انداختن رو یه ایپی خاص
بقیه هم با یه مودم دیگه امتحان بکنند ببینند درست میشه
البته رقم اخر ایپی هر دو سه روز یبار عوض میشه
در هر صورت سرعت داغونه،باز خوب شبانه سرعتش عادی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 30 گیگ شارژ کردم شد 68 تومان یعنی هر گیگ 2.200 تومان
ایپی 37 گیر داده به ما و ول نمیکنه.خیلی افتضاحه
اصلا ربطي به مك نداره من خودم مك آدرسو چند بار عوض كردم ولي همش 2.189مياد تنها راهش اينه كه ازشون ipاستاتيك خوبي بگيريم مثلا 2.185.89
فرشاد الان max rate رو واست زده چقدر؟نقل قول:
سلام چطور میشه این کارو کرد؟نقل قول:
پینگ خوبی داره این ip?
اصلا مک آدرس مودمو نمیشه عوض کرد شما چطور مک آدرسو عوض کردید؟؟؟؟نقل قول:
مک آدرس برای هر مودم منحصر به فرده و پشت مودم نوشته شده.
منم یه چند ماه پیش یه مودم جدید گرفته بودم هر کاریش میکردم به اینترنت وصل نمیشد زنگ زدم پشتیبانی گفتم مک آدرس مودم جدید رو جایگزین قبلی کنید که درست شد
حالا مشکل شما هم شاید به خاطر اینه که اون ایپی رو رو اون مک ادرس مودمتون قفل کردن
چون اگه اینطوری نبود باید با یه مودم دیگه بازم مشکل وجود داشته باشه که به گفته دوستمون وجود نداره
بهترین ip همینه اگر رو این ip ثابت بشید دیگه هیچ وقت مشکل سرعت و پینگ ندارید میشه گفت بهترین سرعت تک کانکشن و پینگو بین همه ipهای مخابرات و حتی بقیه شرکتا دارهنقل قول:
ماله من 2.185 الان که پینگم 700 سرعتم افتضاح بیشتر اوقاتم روی2.189 که دیگه اون نابودهنقل قول:
برم نمایندگیش که کیانپارسه درست میکنن برام یا فایده نداره؟
1 ماهه از بازی محروم شدم بطور کامل با این پینگ
از وقتی بارون اومد شد 15مگ ولی حالت عادی میاد رو 19700 اینم وضع الان فکر کنم بخاطر خیس شدن سیم ها باشهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نه من مک آدرسو تغییر میدم مشکلی نداره راحت تغییر میکنهنقل قول:
:n04:نقل قول:
چطوری؟مگه میشه؟
به هیچ وجهی نمیشه مک آدرس مودمی رو عوض کرد
احتمالا اون چیزی که شما عوض کردی مک ادرس کارت شبکه بوده
کاری که بعضی سرویس دهنده های دی اس ال انجام میدن اینه که میان با اولین ارتباطی که مشتری با ISPانجام میده ، مک ادرس اون مودمی که وصل شده قفل میکنه. این کار جهت امنیت اکانت مشتری انجام میشه
حالا شاید مشکل شما مثل این باشه
یعنی این رنج ایپی خاص رو،رو مک ادرس مودم شما قفل کردند
با یه مودم دیگه امتحان بکنید ببینی مشکل حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
تغییر مک آدرس روش داره عزیزم:n02:نقل قول:
اصلا قفل شدن آی پی ربطی به مک آدرس نداره من مکو تغییرش میدم ولی آی پی تغییر نمیکنه تو ibs هم مک آدرسی که میزنه عوض میشه
از وقتی هم که آی پیم قفل شده هر اکانتی وارد مودمم میکنم بدون هیچ اروری وارد اکانت مورد نظر میشه قبلا فقط اکانت خودم رو این خط تلفن کار میکرد و اگر اکانت دیگه ای وارد میکردم ارور پورت میداد ولی الان از هر اکانتی میتونم استفاده کنم
اگه مربوط به مک نیست پس مربوط به چیه؟
اون دوستمون گفت وقتی با یه مودم دیگه امتحان کرده مشکل حل شده و ایپیش عوض شده
این نشون میده که خط مشکلی نداره و مشکل چیز دیگس
من یه pc و پلی استیشن و اسپیکر داشتم که دیروز اومدم سر همشون کردم و به زور جاشون دادم توی میز کامپیوتر :n02: الان جوری شده که زیر میزو نگاه میکنم انقدر سیم رد شده وحشت میکنمنقل قول:
حالا سیم تلفنم هم از پشت میز کامپیوتر رد میشه و دیشب وقتی که pc رو راه انداختم ماکس ریت از 26200 اومد 24500 و روی همینم مونده :n21: فکر کنم میدان سیم ها رو سیم تلفنم اثر گذاشتن
اما بارون روش اثر نذاشته مثلا امروز که بارون زد اصلا کم نشد تازه چند کیلو هم بیشتر از دیشب شد:n19:
مودم های تی پی لینک یه گزینه ای دارن به نام clone مک ادرس که فکر کنم مک ادرسو عوض میکنهنقل قول:
اما این مشکلی ربطی به مودم نداره من خودم با سه تا مودم تست کردم درست نشد
ما جعبه تلفنمون دم در خونه بازه و وقتي بارون مياد خيس ميشه وقتي سيم ها خشك شدن درست ميشه
پس چرا درستش نمیکنی؟:n24:نقل قول:
دوستان عزیز بهترین شرکت وایرلس با کیفیت برای خوزستان چی هست؟ قیمت ها مناسب باشه... خطم دی ال سی از آسیاتک سرویس گرفتم با اینکه تا ده مگ و ساپورت میکنه اما هم قطعی و نوسان داره...
چیکارش کنم به نظرت؟نقل قول:
میگم تو میدونی چطور میشه تشخیص داد کدوم یکی از سیم های جعبه مال تلفن ماست چون خیلی سیمای زیادی بهش وصله
دیگه خسته شدم از این وضعیت:n21::n21::n21::n21:
به نظرتون اونی که 1مگ با 46گیگ ترافیک داره جریانش چیه؟هر چی فکر میکنم نمیتونم درکش کنم آخه اگه ترافیکا رو خریده باشه که باید بره رو رزرو بعدش 1گیگ 1گیگ بیاد برا مصرف نه اینکه 46گیگ رو ترافیک اصلی باشه
نه نمیدونمنقل قول:
اما بهتره دستش نزنی چون وضعیت خطت خوبه اگر دستکاریش کردی یهو دیدی اتصال کردن :n02: فقط اگر میتونی درپوش جعبه رو بزار
اصلا تو فرض کن این 10 مگ نامحدود بهش هم وصل شدی , ولی وقتی این ایپی 2.189 بالای 80 کیلو سرعت نمیده به چه دردت میخوره؟:n09:نقل قول:
درپوشی نداره که بزارمشنقل قول:
این وضع الان داره کمکم بهتر میشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فرشاد میگم پیشگامان ساعت شبانش به چه شکله؟نقل قول:
تعرفه هاش که خیلی خوبه , 10 مگ هم داره
شبانشو حذف کرد چند ماه پیشنقل قول:
الان توی تاپیکش بودم انگار شبانه داره هنوزنقل قول:
توی سایتش هم زده داره اما ننوشته چند تا چند , فکر کنم 1 تا 7 باشه
من تقریبا 4ماه پیش تماس گرفتم گفت شبانه رایگان حذف شدهنقل قول:
با کجا تماس گرفتی؟نقل قول:
الان تاپیکشو برو ببین مشترکاش میگن داره اینم سایتش که نوشته داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم دی لینک منم داشت وختی مک مودم زایکسلمو تنظیم کردم روش آیپیم عوض شد:n02:نقل قول:
این ibs قابلیت قفل کردن مک رو داره،الان که منتقل شدیم به فناوران فکر نکنم دیگه مشکلی باشه بخوایم با یوزر یکی دیگه هم وصل بشیم
مثل اینکه سرعتش خوب شده همیشه صبح ها خوبه یا واقعا درست شده؟
با سلام خدمت همه دوستان من شنیدم مخابرات سرویسهای نامحدودش رو داره بر میگردونه درسته؟! صحت داره؟!
بقول بچها تا ساعت 11:n02:نقل قول:
مثل اینکه سرعتش خوب شده همیشه صبح ها خوبه یا واقعا درست شده؟
صبحا معمولا خوبه
دقیقا راس ساعت 1 پینگ از 130رفت رو 700نقل قول:
مال منم خراب میشه ولی 700 تا نمیره بالا
میشه 350
از ساعت 1 تا چه ساعتی اینطوریه؟؟؟ساعت چند به حالت عادی برمیگرده؟
تو هم آی پیت رو همین 2.189 گیر کرده؟نقل قول:
رفت تا ساعت 4 نصف شب درست بشه
نه من گیر نکرده ولی مشکل پینگو دارمنقل قول:
یعنی مشکل پینگ و سرعت از ipنیست؟نقل قول: