برای منم مثل شماستنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
برای منم مثل شماستنقل قول:
این پنل مخابرات کماکان لنگ میزنه؟ بسته های ترافیک و حجم باقی مانده رو نشون نمیده هنوز؟ . یکی از مشکلات اساسی که باعث میشه نیام سمت اینترنت حجمی همین پشتیبانی ضعیفه. واقعا چنین چیز پیش پا افتاده ای که همه شرکت ها دارن رو مخابرات توش مونده. همین وب سایت مخابرات تهران تا یکی دو ماه پیش مثل پورتال های دهه 90 میلادی بود، الان که ظاهرش قابل تحمل شده واقعا انقلاب کردن!. ذره ای پیشرفت اگر تو این شرکت دیدین ندیدین.
چه جالب . من از اصفهان هستم . اینجا هم پنل مشکل پیدا کرده و حجم باقی مانده رو نشون نمیده .نقل قول:
برای من هم همینطوره ولی جمعش درست خورده فقط اون مبلغ شهری دیگه چیه اضافه شده خط من فقط adsl بهش وصل و گوشی نداره اصلا 3000 تومان الکی الکی اضافه کردننقل قول:
مخابراته دیگه...خخخنقل قول:
ثابت برا همه هست حتی اگه استفاده نکنی..جدیدا قانون شدهنقل قول:
تو سیستم پس پرداخت حجم بسته ها خریداری شده را نشون نمیده. هر چی هم به پشتیبانی بگویید میگه ما نمیدونم
اما تو سیستم پیش پرداخت شما بعد از هر بار قطع کردن اینترنت باقی مانده بسته ات رو میتونی ببینی
مبلغ 3000 تومان مخابرات برای همه زده. چه شما استفاده بکنی یا نکنی 3000 تومان پول شهری ازت میگیره.
یعنی به هر ضرب و زوری میخوان پیش پرداخت بکنن تو پاچه ملت. من واقعا نمیتونم ریسک کنم بیام سمت پیش پرداخت و قبض نجومی پرداخت کنم. از 4G ایرانسل استفاده کنم بهتره. حداقل حجم باقی مانده بسته رو نشون میده!نقل قول:
دوستان این آنتی ویروس 6 ماهه کسپراسکای که قرار بود رایگان بدن چی شد ؟ به کسی ایمیل کردن !؟
سلام
دوستان من امروز رفتم مخابرات امور مشترکین و در رابطه با اینکه چرا جمع ریز هزینه ها روی قبض ده تومن بیشتر از اونی هستش که باید باشه ازشون پرسیدم
بمن اینطور گفتن که این ارزش افزوده مبلغ خط تون(50 تومن) هست که داریم الان میگیریم حالا چرا الان بعد از حدودا 15 ماه دیگه اونو نمیدونم!
یه سوال
من الان کمپین ۱۲۸ تا ۸ مگابیت رو استفاده میکنم. میتونم اون رو به سرویسی که شبانه داشته باشه تغییر بدم یا نه؟
متوجه نشدم! امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
دوستان تحت هیچ شرایطی پس پرداخت نگیرم؟ یعنی ممکنه بدون استفاده، هزینه اضافی بگیرن؟
دوستان من 2مگ نامحدود دارم. میگن قراره قطع کن سرویس نامحدود . درسته؟
یکی میگفت گرون میشه. و تا 40 گیگ بیشتر نمیشه دیگه دانلود کرد. من الان ماهی 250 گیگ دانلود میکنم.
نه بابا خوردن رفت. چیزی نیومدنقل قول:
بله امکانش هستنقل قول:
قراره مشترکین پر مصرف که فکر کنم شامل شما هم میشه شناسایی بشن و باهاشون تماس بگیرند و پیشنهاد تغییر سرویس به حجمی رو بدن و اگر قبول نکردند آخر سال یا سر تاریخ انقضای قرارداد (قرارداد های مخابرات یکساله است) سرویسشون دیگه تمدید نشه. من خودم 1 مگ نامحدود دارم و به شما پیشنهاد میکنم فعلا جدی نگیرید چون این مخابرات کارش حساب کتاب نداره. الان دوستانی که سرویس های شبانه نامحدود دارن شبی راحت 30-40 گیگ دانلود میکنن و کمش ماهی میشه 900 گیگ.نقل قول:
فعلا چیزی اعلام نشده. ولی امکان داره جریان مصرف منصفانه رو قرار بدن.نقل قول:
سرویس شبانه رایگان دارم بین 20تا 30گیگ دانلود دارم. سرعت دانلودم 2مگ در ثانیه می باشد
شبی 20گیگ هم حساب کنید ماهی 600 گیگ میشه.
ببنی دوست عزیز پنل مخابرات مثل شاتل و .... نیست که مصرفت رو درست نشون بده همون دقیقهنقل قول:
حتی بسته بخری بسته ات رو نشون نمیده
ریز مصرفت 24 ساعت بعد نشون میده. و شما اگر حواست نباشه آخر ماه با قبض نجومی مواجه خواهی شد
تو پیش پرداخت لاقال حجم بسته ات رو نشون میده و اینکه چقدر باقی مانده بعد از هر بار اتصال
شما پیش پرداخت کنی دیگه قبض نجومی نمیگیری. تو پس پرداخت همچین مشکلی خواهی داشتنقل قول:
درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟نقل قول:
من قبلا 256 نامحدود داشتم البته یک مدت هم 512 بود.نقل قول:
با 512 زور میزدم روزی 6گیگ دانلود داشت.بعد از بسته های 1000 تومان همراه اول استفاده میکردم 20گیگ میگرفتم
الان من سرویس اینترنت تلکام 2016 48GB -2048Kbps up to 16M پیش پرداخت دارم. البته پس پرداخت بود از ترسم پیش پرداختش کردم.
شبها هم 2 تا 6 بین 20 تا 30گیگ دانلود میکنم. سرعتم هم بین 1.6 تا 2 مگ در ثانیه است.
برادر از چه سرویسی استفاده میکنینقل قول:
بالا ذکر کردن. اینترنت 2 تا 16 مگ یکساله 48 گیگ. بسته های حجم هم داره با قیمت پایین که تو سایت مخابرات میتونید ببینید. البته سرویس ایشون مربوط به جشنواره تلکام هست و حجمشون دو برابره، جایگزین اون الان با 24 گیگ حجم سالیانه تو جشنواره تابستانه تا اول آبان ماه قابل خریده. شبانه هم 2 تا 6 اگر اشتباه نکنمنقل قول:
الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
چیکار کنم من الان.
منم شرایطم کاملا مشابه شماست و دارم با خودم کلنجار میرم که سرویس رو عوض کنم یا نه. چون راه برگشت هم نداره و دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود ارائه نمیشه. الان چند وقتی هست دارم نظرات و تجربیات دوستان رو اینجا میخونم بلکه به نتیجه برسم. موضوع اینجاست که روی شبانه این سرویس ها تضمینی نیست و ممکنه یهو مثل شرکت های دیگه برداشته بشه، یکی این موضوع ، موضوع دیگه هم پنل درب و داغون مخابرات هست که بروز عمل نمیکنه. البته باز خوبه تو پیش پرداخت حجم باقی مانده رو میزنه. به نظرم شما اگه به نتیجه رسیدید حتما سراغ پیش پرداخت برید که هزینه روی قبض نیاد. نکته دیگه هم اینکه کیفیت خط رو هم چک کنید که تا بالای 16 مگ بکشه. این کمپین هم ظاهرا تا آخر مهرماه هست، میتونید تا اون موقع فکراتون رو بکنیدنقل قول:
دوست گرامی نمیدونم شما این پست من رو که دو صفحه قبل هست دیدید یا نه:نقل قول:
خوب حالا این میگن این مبلغ اضافی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 50 تومن پول خط تون هست که الان داریم میگیریم:n02:نقل قول:
خوبه هر روز یه چیزه جدید میچپونن تو پاچه ملت عوارض و مالیات و ابونمان کم بود اینم اضافه کردن من نمیدونم این آبونمان چه نقشی داره که این شهری رو هم اضافه کردننقل قول:
قبض های پارسال 46 میومد از 46 شد 50 بعد کم کم شد 53 حالا هم کردن 56 :n23:
اینا جبران ارزون کردن اینترنتشون هست
به نظر من این شبانه های بالا خیلی ادامه نداره و میخوان نامحدود ها رو جمع کنن... اونایی که نامحدود دارین، به نظرم اشتباهه!
فکر کنم علتش رو بدونم چیهنقل قول:
قبلا تلفن 50 هزار تومان بوده
ولی الان شده 200 هزار تومان
حالا دارن این مابه التفاوت رو اینطوری برداشت میکنن
اگر حساب استهلاک کامپیوتر و پول برقت رو بکنی مطمئنا به صرفه است فکر کنم مال من از صبح تا شب روشن بود 6گیگ اصلا به صرفه نیستنقل قول:
من روی یک خط دیگه 256 دارم ولی قبضم درستنقل قول:
دوباره 5 شنبه شد و سرعت خراب!:n03:
من خودم دو تا نامحدود 512 دارم و نگهش داشتم.شما اگر بخوای برنامه ای رو روز دانلود کنی و ببینی فقط با سرویس نامحدود روزانه میتونه اینکار رو کنی (حجمی روزانه بصرفه نیست).اما اگر فقط و فقط برای ارشیو دانلود میکنی و احتیاج نداری روز برنامه ببینی یا حجمی بگیر یا 4g ایرانسل.من کلا با 125 مودم و 25 سیمکارت 950 گیگ تو این دو هفته شبانه ایرانسل دانلود کردم.روزی 4.5 تومان میدادم.یعنی حدود 65 دادم 950 گیگ دان کردم.نقل قول:
الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
چیکار کنم من الان.
ولی با توجه به اینکه نامحدود دیگه نمیشه از مخابرات گرفت بنظرم نگه دار یا سرعتت رو بیار پایینتر که هزینه کمتر بیافته
دوست عزیز مودمت چیه؟راضی ازش؟من قصد خرید دارم پیشنهاد میدی؟نقل قول:
مودمم از این usb خورها هست.تو سایت راستین روش انلاک کردنش هم گذاشته که بتونی بجز ایرانسل با اپراتورهای دیگه هم کار کنی.من مودم رو به لپ تاپ وصل میکنم اینجوری میتونم تو تمام اتاق جابجا بشم تا بهترین snir رو داشته باشم.بدون انتن و ... ، snir من تو ساعت 3 شب که پارا-زیتها قطع میشه به 14-15-16 و گاها تا 18 میرسه.جات خالی شب تاسوعا کسی دانلود نمیکرد میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت بر ثانیه رسیده بود.اون شب 110 گیگ دانلود کردم.اصلا خدا 110 رو برام مقدر کرده بودنقل قول:
دوست عزیز مودمت چیه؟راضی ازش؟من قصد خرید دارم پیشنهاد میدی؟
چطوری ۱۱۰ گیگ یه شبه دانلود کردید؟ مگه نهایتش اون طرح ۳ ساعت نامحدود( که در اصل محدوده)که ۶۰ گیگ حجم میده بهت نیست؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفتم با دو بسته 3 ساعته تو یک شب این مقدار دانلود کردم (یک بسته از 2 تا 5 و بسته بعدی از 5 تا 8).توی یک بسته 3 ساعته تا 60 گیگ میشه دانلود کرد ، اون شب هم ماشااله عزادارهای امام حسین همه تخت خوابیده بودند سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود بطوری که مجبور شدم ساعت 7:45 صبح مودم رو قطع کنم چون نمیدونستم سرعت خودبخود صفر میشه یا میره بصورت ازاد از شارژ سیمکارتم کم میکنه.نقل قول:
اصلا اون شب به خودم و ایرانسل افتخار کردم.پیر که شدم میخوام واسه نوه هام "ماجراهای من و ایرانسل" رو شبها موقع خواب براشون تعریف کنم.
لطفا حذف شود
رفیق من که جواب پستتون رو دادم :n24:
:n16: