نقل قول:
نه من برقم شهید مدرس کرج افتادم
Printable View
نقل قول:
نه من برقم شهید مدرس کرج افتادم
نیروی زمینی؟
نقل قول:
دانشگاه فقط همين نامه رو بهم داد و پليس+10 هم ثبت سيستم كرد.نقل قول:
امروز منم از دانشگاه یه کپی نامه معافیت تحصیلی گرفتم که گفت ما نامه اصل برای نظام وظیفه ارسال میکنیم . امیدوارم باهمین کارم راه بیفته و مدرک موقت نخوان:n01:نقل قول:
نقل قول:
استرس نداشته باش به من هم گواهی موقت ندادن فقط یه نامه به نظام وظیفه دادن که برم دفترچه پست کنم
نامه رو بردم پلیس +10 اوناهم همون نامه رو تو سیستمشون داشتن
دوستان دیدم خیلیا این سوال پرسیدن راجع به فارغ التحصیلی و معافیت تحصیلی و برا خودمم سوال بود تا اینکه انجامش دادم.
وقتی همه درسام رو پاس کردم ، رفتم اموزش پیش متصدی رشتم و تکمیل پرونده کردم و گفت دو هفته دیگه برو قسمت فارغ التحصیلان
دو هفته بعد که رفتم فارغ التحصیلان ، سه تا فرم مشابه دادن بهم که باید امضا میگرفتم،کتابخونه، امور مالی، سلف سرویس، ازمایشگاه و...
این امضاها اخرین مرحله اش امور مشمولین بود که توی خود دانشگاه هست، امور مشمولین که امضا کرد فرم هایی که توی دستم بود رو ، شماره ملی ام رو توی سیستمش زد و یه برگه اومد بالا که ازش سه تا پرینت گرفت و گفت برو دبیرخونه امضا کن و بیا، رفتم باز امضا کردم و برگشتم امور مشمولین دانشگاه و باز یه مهر دیگه زد و گفت حالا اگه خواستی میتونی بری ارشد ادامه بدی یا میتونی دفتر چه پست کنی.
بعد اون برگه رو بردم نظام وظیفه شهرمون، معافیت تحصیلیمو باطل کرد و گفت 72 ساعت بعد میتونی دفترچه پست کنی.
منم سه چار روز بعد که رفتم پلیس +10 دفترچه پست کنم ، فقط این برگه باهام بود که پلیس+10 برام ثبت کردن و مشکلی هم نبود.
حالا گفتن برو سه روز دیگه بیا دنبال نتیجه ، امیدوارم اونجاهم مشکل پیش نیاد.
اصلن نگران نباشید اینقدر سرباز کم دارن سریع اعزامتون میکنننقل قول:
کلن هیچ کدوم از دوستان نگران نباشن با یه نامه ساده هم اعزامتون میکنن
دیرترم بشه مشکلی نیست تا 8-8:30 همه سربازا تو حسینیه جمع میکنن همینجوری هم هی سرباز مید باز. ولی خب خیلی هم دیر نرونقل قول:
راستی از ایستکاه مترو تا اونجا 15-20 دقیقه فکر کنم پیاده راه باشه. اگه با تاکسی بری خیلی بهتره هم زودتر از مترو میرسی.
من دیگه کم کم دارم میرم..ساعت 6 باید سوار اتوبوس بشم....اباده شیراز نبود ؟؟؟ :دی اتوبوس داره حرکت میکنه ..
خیلی ممنون که جواب دادیدنقل قول:
میگن از ایستگاه مترو تا پادگان ماشین هست دیگه نهایتا تا یه ربع به هفت میرسم
اگه از آزادی وسیله دیگه ای جز مترو پیداکنم اون ساعت صبح ،حتما با اون میرم چون با وسیله دیگه زودتر میرسم
بازم ممنون
والا من خودم از متروش صبح استفاده نکردم ولی یکی از دوستام که استفاده کرده بود نتونست ماشین پیدا کنه مجبور شد از مترو تا پادگان دربست بگیره.نقل قول:
تقریبا اکثر بچه ها هم از آزادی سوار تاکسی میشدن میومدن پادگان مشکلی هم نداشتن یعنی ماشین پیدا میشد.
شما برگه کفایتی داری یا دوره آموزشی رو داری؟
دوستان کسی درباره پادگان شهدای وظیفه(نیروی زمینی ارتش)(01) اطلاعات داره؟چجور جاییه؟
سلام . به ریش بلند تو ارتش گیر نمیدن؟؟؟؟:n01:
مطمئن باش به تنها چیزی که گیر نمیدن ریش بلنده !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله ارتش به ریش بلند گیر میده
من خودم 2 روزی یک بار اصلاح میکردم با تیغ
به ما میگفتن باید همیشه تمیز باشید حتا موهای زائد هم یعضی موارد گیر میدن
اگه سوال میکردین که رئیس کل قوا هم ریشهاش بلنده چی جواب میدادن بهتون؟یا بگید مرجع تقلیدم ریش کوتاه رو جایز ندونستن؟(واقعیت)نقل قول:
نقل قول:
این گیر که میگین چه جور گیری بود؟؟؟؟؟مثلا یه تذکر پوشالی بود یا جدی بود؟؟؟؟
به نظرتون با توجه به اینکه اعزام روز 4 شنبه هستش و 5 شنبه تعطیل هستش چند روز مرخصی اول دوره میدن در 01؟؟
سلام، خودم تجربه شخصی ندارم ولی یکی از دوستان ما که روی ریشش حساس بود از بعد مذهبی مقاومت کرد و درحد مرتب بودن کوتاه اومدن...ولی اجبار به تیغ انداختن هر روزه قضیه است مربوط به قبل از انقلاب و بعید میدونم الان چنین سختگیری بشه، ولی استقبال میکنند چنین کنید(برعکس سپاه).نقل قول:
بستگی داره کجا خدمت کنید و سلایق چطوره، در مورد سوالتون خوب در جواب راحت بهتون میگن شما در رزم بسر میبرید و ایشون و فرماندهان در فرماندهی و شما باید رعایت کنید و امکانات پاکیزه موندن اینجا کمتره و...
مراجع تقلید هم ریش کوتاه رو رد نمیکنه، بحث تراشیدن ریشه و معنی عرفی ریش داشتنه، یک مقدار هم مسکوت گذاشتن این موضوع محاسن و ارتش رو...،
ریش بلندتر از یک حد هم مطروده در اسلام، حتی سبیل رو با تیغ زدن هم حرمت نداره و مجازه، یعنی قرار به لج بازی باشه میتونند بگند پس سبیل رو بتراش و فکر نکنم بغیر از اهل سنت کمتر کسی در اون حالت ریشش رو نگه داره!
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
محتوای مخفی: استفتائات آیت الله خامنه ای
عزیز من خدمت جای این حرفا و سوالا نیست بهت گیر میدن باید انجام بدینقل قول:
برای ما به دژبان سپرده بودن به این مورد گیر بدن...نقل قول:
حتا یکی از پاسبخش های ما درجش استوار1 بود ریشاش خیلی بلند شده بود به خاطر این قضیه فرمانده گذاشتش نگهبال میله پرچم...
یادمه منم 5شنبه اعزام شدم البته من 01 نبودم دیگه بیشتر از 5 روز بهتون نمیدننقل قول:
من برگ تکمیلی دارمنقل قول:
پس اگه تاکسی باشه حتما با تاکسی میرم
شما خودتون اونجا بودین؟
دوستان من از امروز،فردا دارم میفتم دنبال خرید وسایل و اینا واسه خدمت(1/8 اعزامم بیگلری،مشکین شهر).تو یه وبلاگ خوندم وسایل زیر رو خودشون میدن میخوام بدونم راسته یا نه.بعدش چیزهای دیگه ای که لازمم میشه رو ممکنه بگید تا همه رو خریداری کنم؟(میدونم تو پستای قبلی دوستان یه سری وسایل رو گفتن ولی اگه امکانش هست یه بار دیگه تکرار کنید تا همه تو یه پست جمع بندی بشه.پیشاپیش ممنون)
این لیست وسایلیه که میگن میدن:
ناجا این وسایل را هم به عنوان استحقاقی در اختیارتان قرار می دهد:
۱ عدد اورکت زمستان۲ دست لباس زیر
۲عدد ملحفه سفید
۱ عدد رو بالشی سفید
۱ جفت دمپایی
۲ عدد واکس
۱ عدد برس و ۱ عدد فرچه واکس
۱جفت دستگش پشمی زمستانی
۴ جفت جوراب مشکی سازمانی
۱ عدد مهر و جانماز
۲ عدد صابون
۱ عدد حوله کوچک
۱ عدد کلاه کار زیتونی
۲ عدد خمیر دندان
۱ عدد مسواک
۳ دست لباس کار زیتونی رنگ
۱ حلقه کمربند
۲ جفت پوتین
کوله انفرادی
2 عدد شامپو
ا عدد جاصابونی
سلام
امروز اس ام اسش اومد
رفتم+10 برگه سفید گرفتم
مازاد شدم
ادرس میدون سپاه داده 08.1
ساعت 1 باید برم
فک کنم اینجا هم جاش با خداست که کجا بیوفتم
یا خدا
آقا دمت گرم تاریخ اعزامم گفت اول برج 10 و گفت آخرین وضعیتت معرفی به توزیعه نیروههنقل قول:
الان برگ سبزم صادر شده دیگه؟
آدم خنگو خوب اومدی
نقل قول:
چرا بعضیش مثل ملحفه 2 دست میخوای بگیری؟ 1 دست کافیه خرج الکی نکن
واکس که یدونه میدن یدونه بخر کافیه
بجای این برسهای سنگین و جاگیر 2تا دستمال یزدی کوچیک برای نظافت پوتین بردار بهتره
دستکش واسه چی!اگه نیازه منم بگیرم !
مهر و جانماز میدن
1خمیر دندون کافیه
پوتین که خودشون میدن اگه دوست داری جنس بهتری داشته باشی برو بخر ، راستی دوستان کمربند میدن دیگه؟
کوله؟!کجا میخوای بذاری؟1 کوله میدن دیگه
من که موهام بلنده 4 ماه یکبار شامپو میخرم حالا کله کچل تو دوماه دوتا شامپو میخواد؟با صابون بشور بره !
جاصابونیو اینا رو بذار کنار که جز کثیف کاری هیچی نداره ، صابون تیوبی بخر ،
یه ژل ضد عفونی هم یادت باشه بخری
دارو هم برو بگیر
قاقالیلی یادت نره !!!
آره صادر شده بدو برو بگیر تا نبستن (تا 2) اگه میخوای تعجیل بزنی بجنب وقت تنگه !نقل قول:
تو سپاه اینا رو اضافه تر داده بودن به ما یا نداده بودننقل قول:
روبالشی نداده بودن
4 عدد واکس
8 جفت جوراب نخی
1عدد حوله بزرگ
1 عدد خمیر داندان
جاصابونی ندادن
2 عدد تایت
لباس زیر ( شرت و عرق گیری) هر کدام 4 عدد
ست لباس زیر ( همون چسبونا ) 1 عدد
کلاه کار 2 عدد
خودکار و دفتر چه یادداشت 1 عدد
پتو 2 عدد
فکر کنم تنها فرقایی که با نوشته شما داشت اینا بود دیگه بیشتر یادم نمیاد
2 عدد پتو هم میدن عزیز - 2 دست لباس کار میدن نه سه دست !!! که همون روز بهتون وقت میدن با بچه های دیگه عوض کنینش - یه شونه میدن که اول فک میکنی برای موهاته !! در واقع باید روزی چند بار پتورو شونه کنی نه موی نداشتت رو !! که بهت جهت شونه زنی رو هم میگن هم برای آنکادر و هم برای از بین بردن پرز اضافی پتو ! یک کلاه پشمی هم میدن که باید با کلاه کار با هم آنکادر بپوشی که اوایل یکم سختته پوشیدنش ولی بعد چندبار تمرین عادت میکنی ( واجبم هست که جفت رو با هم بزاری ) - همه وسایل مال شماست به جز : فانوسقه و کاور یا ساک دستی پارچه ای که برای دمپایی میدن واسه بردن دمپایی توی نماز خونه که ته آموزش باید پس بدی ولی میشه فانوسقه رو از بوفه بخری ( در صورت گم کردن که باید بخری جایگزین کنی!! ) - نیم متر کش برای گت کردن - وهمه اینها به جز پتوها داخل کوله سبز رنگ بهتون میدننقل قول:
یه مایو زیپ دار بخر که پولت رو بزاری توش . یه دستکش مشکی بگیر برای پوشیدن زیر دستکش سبز . کیسه فریزر برای زیر دستکش و زیر جوراب
پوتینت رو یه سایز بزرگتر انتخاب کن برای پوشیدن جوراب پشمی زیر جوراب مشکی : متاسفانه برای نمازخونه حتی توی برف باید با دمپایی بری - این جوراب مشکی خیلی مهمه ( حتی توی خدمت راحت میتونن اضاف بزنن ! )
چیزایی که میشه از بوفه بیگلری خرید : کنسرو . شیر . میوه . چای . نسکافه . جوراب پشمی . لباس زیر . یک یقه سه سانت نیروی انتظامی که فقط همین رو میشه زیر لباس کار پوشید و یه حالت بافت داره و سر آرنجاش هم فوم دوخته و 3 سال پیش 6 تومن بود و قیمتش خیلی مناسبه و حتما توی ماه سرد نیازه توی بیگلری !! . کلاه کار لبه بلند . تیغ و ژیلت و صابون و مسواک و بیسکویت و هر چی یه سوپر مغمولی داره اونجا هست
راستی : توی ماه دوم که اسلحه میدن مراقب اسلحه باش چون هر روز چندین ساعت باهاته: حتما همه جاش رو نکاه کن و کوچکترین عیب ظاهریش و فنیش رو به اسلحه دار بگو ت ایادداشت کنه چون ته آموزش باید خسارت بدی اگه نگی !!! لباس فرم سفید هم توی دو هفته پایانی میدن بهتون که یکم سخته پوشیدنش . پوتینی که بیگلری میده چون ارتشیه خوش پوشه ولی توی بازار همه جوره بد شکله و راحت نیست
اگه تعداد ماههای زیادی برای خدمت داری بیگلری واقعا یه کاری میکنه که با آموزشکده های دیگه فرق کنی : دی . سالی که ما رسیدیم بعد آموزشی ستاد فرماندهی رشت بچه های بیگلری بعد یه ماه شدن پای ثابت گارد پرچم و پرچم بالا بر !!! کلا از اسلحه توی دست گرفتن تا نوع رژه و پوشش یه همچین آموزشکده هایی خیلی فرق داره با هتلی که توی امثال رشت !!!!! برای درجه دار ایجاد شده بود .
آقا اینایی که تو لیست بود رو خود نیروی انتظامی میده گویا.میگم غیر اینا چی بگیرم؟نقل قول:
نقل قول:
آقا مرسی بابت توضیحات کامل.ظروف غذاخوری اینا چیزی لازم هست ببرم؟بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)
توی بیگلری خودش داروخونه هم داره . یه دفترچه بیمه بعد یه هفته میدن بهتون و یه عابر بانک سپه !! نیازی نیست برید یه حساب باز کنید !! وسایل بهداشتی و همه چیزی که میدن کافیه برای دوماهتون و برای لباس زیر و بهداشتی چیزی اضافه نبرید !! واکس برای کل خدمت بسه همون میزانش !! توی خدمت هفته ای سه بار بزنی و روزانه شت کافیه ولی توی بیگلری یه دونش توی دوماه میره چون هرروز باید بیای بیرون و همه با هم واسک بزنید . یه واکس فوری برای تنبلها واجبترین چیزهنقل قول:
جا صابونی مال زیر تحته عمو نه توی کوله ! بیشتر حالت نمادین داره واسه کف کردن و اینا !!! زیر تخت میگن که باید پوتیم و کوله با وسایل و جاصابونی در یه خط باشن شبها . پس همون صابون خمیری رو که توی بوفه هم میدن بهترین چیزه ! ضمننا توی دستشویی مایع هم هست برای شست و شو . کل وسایل توی کوله رو هر دوشنبه فک کنم میگن آنکادر بزارید روی تختتون برای بازدید به صورت دایره وار ! پس سعی نکنین زیادی چیز اضافی داشته باشین ! توی یه حای نوشابه پودر رخت شویی بریزید . شبها باید و باید جورابهاتون شسته شده از تخت آویزون باشه : فرماندتون شبها چک میکنه
[QUOTE=srbz;7927635]یه بشفاب ملامین ببر : میگن فریز سرطان زاست : کل پادگان استفاده میکنه تو هم بکن !! سخته توی برف شستن ظرف !! قبل ریختن غذا داخلش یه کیسه فریز بگیر روش تا بعد خوردن زارت بندازیش دور :دی من همین کار و کردم . یه لیوان کوچیک برای اب و چای ببر و یه فاشق : بوفه همه اینارو داره و یغلبی هم دارهنقل قول:
مرسی از توضیحات همهی دوستان.این سوال آخر هم اگه ممکنه جواب بدین
""بعضی از دوستان هم میگن یه جفت پوتین راحت از همینور بگیرم ببرم پوتینای اونا اذیت میکنه.میخوام بدونم لازمه یا نه(با توضیح اینکه نه خیلی آدم سختیم نه خیلی سوسول.یه فرد نرمال رو در نظر بگیر)""
هر پوتینی بگیری باید خیلی واکس بزنی تا نرم بشه . پوتینهای ته کلفت برای رژه مناسب نیست و باید انرژی زیاد مصرف کنینقل قول:
آقا مجتبی یه جمع بندی بکن ببینیم چی باید ببریم آخرش !
تنقلات زیاد ببرن بچه ها گیر نمیدن؟
آیا پدافند از نیروی هوایی جدا شده یا زیر نظر اونه؟؟؟؟
جمع بندی من میشه اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! تکرار مکررات گفتم دیگه !نقل قول:
تنقلات ببری اخلاقا توی معذوراتی و به دیگرانم باید بدی : سیزده بدر نمیری عمو:دی خوب اونجا همه چیز هست و نیاز به بردن اضافات نیست
این جور که شما میگی پس به ما هیچی ندادن همش رو خودمون خریدیم که :n24::n28:نقل قول:
ولی لباس کار3 دست دادن که من وقتی خدمتم تموم شد هنوز یکیش نو بود و دوتای دیگش پوسیده بود که روز آخر بچه ها همش رو تو تنم جر دادن وقتی میخواستم بیام خونه تقریبا لباس تنم نبود:n04:
آقا من یه سوال دارم.:n13:
مثلا من که پادگان آموزشیم معلوم شده (۰۲ هستم)، چرا اول آبان باید برم شهرک آزمایش (اصفهان) و از اونجا اعزام بشم؟!
اصلا نیاز هست که برم؟!
- فکر کنم هدفی جز اذیت کردن خلق الله در این کار نیست. درسته؟
بله خودتون هم میتونید برید هدف اذیت کردن که نیست اما اونجا براتون اتوبوس میگیرندنقل قول: