به نظر من حق با شماست دوست عزیزنقل قول:
این همه شکایت کردیم چی شد؟اصلا تاثیری نداره:9:
Printable View
به نظر من حق با شماست دوست عزیزنقل قول:
این همه شکایت کردیم چی شد؟اصلا تاثیری نداره:9:
وضعیت 1 مگ نامحدود چطوره؟سرعتش چنده؟
بر اساس ساعتهای ذکر شده در گزارش مصرف خود پارس آنلاین دقیقا تا ساعت چند رایگان محسوب میشه خود ساعت هفت صبح یا چند دقیقه بیشتر هم رایگانه
من تا 6:59 دقیقه خودم تست دارم
18.44 0 0.48 0 3 06:59:18 1391/05/17 12.8 0 0.35 0 4 06:55:08 1391/05/17 400.53 0 11.32 0 74 06:51:27 1391/05/17
منم یکی دو روز پیش دیدم 7:02 رو رایگان زده بود
عزیز ممنون ولی هیج کدوم عکسها بالا نمیادنقل قول:
من همین الان صفحه مربوطه رو نگاه کردم و عکسها بدون مشکل لود میشن و بالا میان؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان میشه سریع جواب این سوالو بدید ؟
من الان 10 روز تا آخر طرحم مونده اما حجمم تموم شده باید حتما گیگ بخرم یا می تونم طرح تعرفه جدید بردارم ؟ چون انگار نوشته اگه طرح جدید بردارم باید وایسم تا طرح فعلی تموم شه زمانش!
برای مودم TPLINK-TD8811 باید چه آدرسی را تو اون برنامه بدیم ؟؟
برای مودم TPLINK-TD8811 باید چه آدرسی را تو اون برنامه بدیم ؟؟نقل قول:
با درو.د دوستان نمیدونم روز سومه که سرعت به کلی افت کرده زنگ زدم میگه سراسری معلوم نیست کی مشکل برطرف بشه!!!!!!!!!! دوستم همین مشکل رو دارهمیگه به خاطر اینترنت ملی !
شما هم همین مشکل رو دارید؟
من مثل اینکه یکم بعد از هفت هم رایگانه،نگاه کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو تست کن ببین ریست میشه یا نه؟
اگر عمل نکرد به این فرم در مرورگرت بزن
من یه مقدار روی مودم خودم 8101 کارکردم و دستور ری استارت شدنش رو پیدا کردم و فکر کنم روی مدلهای دیگه تی پی لینک هم جواببده.نقل قول:
برای
ریست کردن کافی عبارت زیر رو توی نوت پد وارد کنید و با پسوند bat اونرو
ذخیره کنید حالا اگر روی فایل بدست اومده دوبار کلیک کنید مودم شما خود به
خود ری استارت میشه.
start iexplore [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نکته مهم: حتما باید شما قبلا وارد اکسپلور شده باشید و وارد مودم شده باشید و
دانلود فایل بت آماده از
صفحه رو همونطور باز گذاشته باشید تابرنامه زمان اجرا از شما یوزر و پس ورد
نخواد. البته یه سری برنامه های اتولاگین هم هست که خود به خود یوزر و پس
ورد را وارد می کنه و لاگ این هم می کنه مثل lastpass.
حالا شما می تونید با task scheduler ویندوز یا برنامه autopoweron shutdown هر وقت خواستید مودمتون رو خاموش روشن کنید.
چطور
دستور مودم رو به دست اوردم؟ خیلی ساده شما با موستون اگر توی مودم روی هر
گزینه ای کلیک کنید ادرسش رو پایین صفحه نشون میده که توی مودم خودم عکسش
رو پایین می زارم
نشد دوست عزیزنقل قول:
روی مودم من این آدرسی که دادی جواب ندادنقل قول:
اصلا پارس نگیر که پشیمون میشی ،تعریف مبین نتو زیاد شنیدم ،تجربه شاتلو دارم خوبه به خصوص پشتیبانیشنقل قول:
پس یه خورده صبرکن تا پیداکنم...
آها درست شد عزیزم.دیروز مثل اینکه مشکل از خود سایت بود.نقل قول:
ممنون
ما که روزی هزار بار قطعی داریمودیگه طبیعی شدهنقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم،اونم اینه که بعضی وقتا یه دفعه اینترنتم قطع میشه و بعدش دیگه اصلا وصل نمیشه.اگه تا قیامتم صبر کنم وصل نمیشه و فقط و فقط باید مودم رو خاموش کنم و بعد 5 دقیقه اونو روشن کنم اون موقع وصل میشه.مشکلم اینه که من به خود مودم دسترسی ندارم و همیشه نمیتونم برم دکمه پشتشو بزنم و خاموشش کنم. میخوام ببینم نمیشه کاری کرد که این مشکلم برطرف بشه و مودم بدون نیاز به خاموش روشن کردن وصل بشه؟
یا یه کاری کرد که مودم یه 5 دقیقه ای بره تو حالت خاموشی؟
خیلی حیاتیه.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
مگه تعرفه هاشون تغییر پیدا کرده و جدید شده؟نقل قول:
دوستان این لینک هست، و توش به تعرفه تخفیف تعلق گرفته ، آیا تا به حال کسی از این تعرفه ها استفاده کرده یا باید با همون تعرفه قبلی کار کنیم
deleted ......
من وقتی اینجوری میشه یه بار خاموش روشن میکنم و وارد لوگین پارس انلاین یا یه سایت .ir میشم.اینجوری کانکت میشهنقل قول:
برایمتقاضیان جدیدی که در بازه زمانی 20 خرداد لغایت 31 تیر ماه 1391 اقدام به خرید سرویس ADSL2+ نمایند تخفیف های ویژه ای در نظر گرفته است.نقل قول:
من از 256 به 128 رفتم
سلام دوستان
من شاتل داشتم
صبانت داشتم
با adsl مخابرات اصفهان کارکردم
یکی از یکی داغون تر
تا حالاپارس آنلاین نداشتم
2 تا سوال از دوستان داشتم
دوستان کسی سرویس 128 پارس آنلان اگر داره ییا باهاش اخیرا کار کرده لطفا جواب بدید :14::14::14::14::14::eh::eh::eh::eh::eh:
1 : در ساعات دانلود رایگان معمولا شبی چند گیگ دانلود دارید؟
2 : بازیهای آنلان مثل کانتر و قلعه اگر بازی میکنید پینگتون چطوره خوب هست؟
من که صبا نت دارم پینگم زیر 60 و معمولا 48 هست
اما دانلود شبانش شبی 200 مگ هست فعلا و افتضاحه
خوب چه کاریه؟؟؟برو تو تنظیمات مودم و دکمه ریست رو بزن!!!!!!!!!با وایرلس وصل میشی یا Lan؟؟نقل قول:
با 128 پارسنقل قول:
1.شبی 400 مگ
2.نمیدونم
به نظر من همون صبانت 256 بگیر بهتره بیخودی خودتو دربه در نکن همشون یکین.
با 256 پارس شبی 700 مگ میگیری.
خب عزیز دلم من گفتم که باید حتما خاموش بشه و بعد چند دقیقه روشن شه.با reebot و اینا نمیشه.با لن وصل میشم.خود مودم در دسترسم نیس.خونه همسایستنقل قول:
شما توی بروزرت این آدرس رو وارد کن ببین ری استارت میشهنقل قول:
اخه عزیز دلم . اگر شما بخوای اینرنت 1024 رو بر اساس قاتون 1 به 10 کنی سرعتت از 1024 کیلوبایت بر ثانیه میشه 100 کیلوبایت بر ثانیه _ که تمام شرکت ها این کارو میکنن)نقل قول:
حالا شما اگر از اینرنت 128 کیلوبایت بر ثانیه استفاده کنی و از قانون 1 به یک استفاده کنی همون سرعت واقعی 128 کیلوبایت بر ثانیه رو داری یهنی یا سرعت 128 میتونی سرعت 1024 که الان شرکت بهت میده رو تجربه کنی
خدایا چرا این پارس ان لاین رو تبدیل به خاک نمیکنی؟: ))))
همسایه تون میدونه داری از اکانتش استفاده میکنی؟اگر آره از همسایه تون بخواه که مودم رو ریست فکتوری کنه و از اول کانفیگ کنه اگر درست نشد نویز خط رو بررسی کن ببین اسپیلیتر به خط وصله یانه یا سیم کشی مشکلی اره یانه؟شرکت ارائه دهنده اینترنت در این مورد چی میگه و در آخر شرکت سازنده مودم چیه؟؟؟؟نقل قول:
سلام خوبین؟!
اینترنت 256 2 گیگ
خر شدم باز! گفتن تخفیف میدیم و اینا!
سرعت دانلود روز 50-60
شبانه 10!!!
کسایی که دارن همه همینطوره؟!!
دوستان هدیه اخر ماه سوخت میشه یا میره واسه دوره بعد ؟
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
به گزارش آکامای سرعت اینترنت و ارتباطات باند پهن دنیا، به طور پیوسته در حال افزایش است. طبق آمار وضعیت اینترنت در سه ماهه اول ۲۰۱۲ که به تازگی توسط Akamai منتشر شده، هم اکنون میانگین جهانی اینترنت پرسرعت، 2.6 مگابیت بر ثانیه است که در مقایسه با 2.3 مگابیت سه ماهه گذشته رشد مناسبی را نشان می دهد.
به گفته آکامای سرعت اینترنت در یک سال گذشته بیش از ۲۵ درصد رشد داشته است. کره جنوبی همچنان با میانگین سرعت 15.7 مگابیت بر ثانیه، سلطان ارتباطات دنیا است. ایالات متحده هم با اینکه نتوانسه رتبه ای بهتر از دوازدهم را از آن خود کند، با رسیدن به میانگین 6.7 مگابیت بر ثانیه، رشد ۲۹ درصدی را نسبت به سال گذشته و رشد ۱۷ درصدی را نسبت به سه ماهه آخر ۲۰۱۱ نشان می دهد.
آکامای می گوید که اینترنت همچنان در حال رشد است. این شرکت طی سه ماهه اول ۲۰۱۲ بیش از ۶۶۶ میلیون آی پی را ثبت کرده که از ۲۳۸ کشور جهان به پلتفرم هوشمند آکامای متصل شده اند. که این میزان به معنی افزایش ۶ درصدی نسبت به سه ماهه چهارم ۲۰۱۱ و همچنین افزایش ۱۴ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل است. و جالب اینجا است که این رشد بیشتر در کشورهای کوچک اتفاق افتاده است.
افزایش تعداد کابران اینترنت با سرعت و پهنای باند بالا هم نسبت به سال قبل کاملا معنی دار بوده است. هم اکنون در کره جنوبی بیش از ۵۳ درصد کاربران از اینترنت پرسرعت بهره می برند. این میزان در ژاپن ۳۷ و در هنگ کنگ ۲۸ درصد است. در لاتویا ۲۶ و در هلند ۲۴ درصد مردم را در بر می گیرد. آکامای می گوید که طی این مدت زمان ۱۲۵ کشور سرعت اینترنت خود را افزایش داده اند و در ۱۰ کشور شاهد کاهش سرعت بوده ایم.
البته در بازار ارتباطات موبایل داستان به گونه دیگری رقم می خورد و آلمان تاج سریع ترین شبکه موبایل را (با سرعت ۶ مگابیت در ثانیه) بر سر گذاشته است. بیش از ۶۵ اپراتور در دنیا سرعت بیش از یک مگابیت بر ثانیه را عرضه می کنند و تنها سه اپراتور سرعت اینترنتی کمتر از ۵۰۰ کیلوبیت بر ثانیه دارند. البته تماشای مقایسه ۵ ساله آکامای درباره میزان استفاده از تماس صوتی و تبادل اطلاعات از طریق موبایل هم خالی از لطف نیست.
یکی نیست بشون بگه شما هر چقدرم سرعتتون بالا باشه به پارس آنلاین نمیرسه که بخاطر تحریم اسم مارو نیاوردن وگرنه ما اولیم!!
بابا ما با هم اینترنت گرفتیم،آره میدونه!!نقل قول:
ریست فکتوری و غیره هم کردم درست نشد.
نویز خط خیلی بالاست قبول دارم که میتونه مشکل از اون باشه.
اما من فقط یه روشی میخوام که وقتی اینطوری میشه مجبور نباشم به همسایه بیچاره هی بگم برو مودمو خاموش کن بعد 5 دقیقه روشن کن.بدبختو کلافه کردم.
شرکت هم هر وقت زنگ میزنم میگه نویز خط خیلی زیاده بعدم مگه برو مودمو خاموش کن بعد 5 دقیقه روشن کن.
مودم tplink 8811 هست و من فقط راهی میخوام که بتونم از توی تنظیمات کاری کنم که مودم برای چند دقیقه سعی برای کانکت شدن نکنه یا برای چند دقیقه خاموش بشه و بعد سعی کنه آی پی بگیره.
خیلی خیلی ممنون
ترافیک هدیه به دوره بعد منتقل میشه.نقل قول:
فقط یه راهنمایی میتونم بکنم...اون هم اینه که مودم رو از سرخط یعنی جای که سیم تلفن از پست تلفن وارد خونه شده تست کنید و ببینید که بازهم نویز دارید یانه؟اگرچنانچه مشکل پابرجابود مشکل از مرکز مخابرات منطقه شماست و مشکل رو باید از امورمشترکین پیگیری کنید/اما اگر مشکل حل نشد باید اسپیلیتر رو سرخط به سیم ورودی نصب کنین و از اونجا یه انشعاب برای مودم جداکنید و به پورت مودم روی اسپیلیتر و تلفن خونه رو هم به قسمت فون اسپیلیتر وصل کنید.نقل قول:
سلام،
دوستان پار آنلاین این سرویسای 128 و 256 که ارائه میده با همون سرعته یا روی 2 مگ مینده همه رو؟
POL-128-2G * 128 Kbps 128 Kbps 2 GB 80,700
POL-256-2G * 256 Kbps 256 Kbps 2 GB 80,700
اگر کسی تو تهران داره میتونید سرعت دانلور روز و شب رو بگید لطفا؟