نقل قول:
سرعت دانلود از یه سری سایت ها که متوسط 117kB/s هست برای همه سرویس های ART همینه
ولی اکثر سایتها رو با سرعت واقعی سرویس میشه دانلود کرد که تفاوت سرویس ها اینجا خودشو نشون میده
Printable View
نقل قول:
سرعت دانلود از یه سری سایت ها که متوسط 117kB/s هست برای همه سرویس های ART همینه
ولی اکثر سایتها رو با سرعت واقعی سرویس میشه دانلود کرد که تفاوت سرویس ها اینجا خودشو نشون میده
آقا چرا خودت رو عذاب میدی ؟ یک زنگ بزن بخش فروش به نظر من که اگر فردا بری آرت هدیه آرت رو میگیری ولی مشکل اینجاست که تغییر سرویس اکو فقط با تمام شدن دوره انجام میشه باز من میگم زنگ بزن که مطمئن بشی.نقل قول:
دوستانی که مودم زاکسل (وایرلس) دارن اولین چراغ سمت راست که عکس کره کشیده برای شما هنگام کانکت بودن و انتقال دیتا روشن و چشمک زن هست!؟
برای من این چراغ همیشه خاموش هست ولی بجاش چراغ کناری که مربوط به ارتباط مودم به خط adsl هست روشن و هنگام انتقال دیتا چشمک میزنه که این درست نیست!
در ضمن برای استفاده از اینترنت وایرلس روی گوشی موبایل باید حتما مودم روی pppoe تنظیم باشه یا در حالت Bridge هم امکانش هست من مودمم روی Bridge تنظیم کردم ولی با گوشی HTC میتونم از طریق گوشی وارد صفحه روتر مودم(192.168.1.1) بشم ولی اینترنت ندارم!
خب سرعت واقعی سرویس چنده ؟نقل قول:
منظورت چه سرعتی هست ؟
یعنی این 117 ای که شما گفتی کمه به نظرت ؟!!
سلام دوستان
خواهشا یکی این مورد رو توضیح بده و بگه باید چه کار کنم
نقل قول:
تمامی مشترکین که مودم زایکسل دارند می بایست ارتباط PPPoE خود را بر روی CPE خود تنظیم کرده باشند تا از مزایای این هدیه بهرمند شوند.
منظورش از CPE همون مودم هست!نقل قول:
گفته باید مودم روی حالت PPPoE تنظیم شده باشه! که این کار اصلا ربطی نداره...
شما فقط در حالت PPPOE می تونید اینترنت رو شیر کنید. دلیل اینکه می تونید برید تو صفحه کانفیگ اینه که مودم شما نقش روتر رو بازی می کنه.نقل قول:
این PPPoE چطوری تنظیم می شه؟نقل قول:
منظورش از CPE همون مودم هست!
گفته باید مودم روی حالت PPPoE تنظیم شده باشه! که این کار اصلا ربطی نداره...
زنگ بزن پشتیبانی وظیفشه مشکلت رو حل کنه. مودم به مودم منوها فرق میکنه ولی اصل کار یکی هست.نقل قول:
اگر پشتیبانی گفت مودم شما ساپورت نمیشه مدلش رو بگو تا بگم چجوری کانفیگ کنی.
اقا برای منم توضیح بده ممنون(PPPoE)
مودم : ZyXEL P-660RU
مرسی
آقا خوبه پست بالا نوشتم وظیفشونه شما رو راهنمایی کنند ولی چون اینجا انجمنه بفرما:نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/docs/Modem%20Zyxel%20Combo.pdf
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
از صفحه 46 شما عمل کنید مشکلتون حل میشه.
نقل قول:
این 117 که عالیه و در اصل سرعت 1 مگ حساب میشه
منظور از سرعت واقعی سرویس مثلاً ART 1 حدود 20kB/s هست
یا ART2 در حدود 28kB/s هست.
چرا سرعت ART ام یهویی از ساعت 12 اینطوری شده ؟!!!
به زور صفحه باز میکنه سرعت دانلود هم که از 10 بیشتر نمیشه !
یعنی چی ؟!!!!
تا 11 با سرعت 100 دانلود میکرد چی شد یهو ؟ یعنی ART ها اینطوریه شبانش ؟!!
پس با این اوضاع باید بیخیال شبانه بشم ؟
دوست عزیز ، از ساعت 12 برای منم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه مگر با اعمال فشار!نقل قول:
یه مزخرفی هم پشتیبانی کپی پیست میکنه:
این یارو نرم افزاره یا آدمه؟؟نقل قول:
در حال حاضر افت سرعت از سمت شاتل است . همکاران در حال بررسی و رفع این مورد هستند زمانی اعلام نشده است تامل بفرمائید به زودی بر طرف می شود
جالبه که تا قبل از ساعت 1 اونو کپی پیست میکرد ، بعد از اون ساعت ، اینو:
کار خیلی سختی انجام میدهنقل قول:
در طول روز سرویس ارائه شده مانند سرویس Dedicated می باشد اما از ساعت 1 شب تا 7 صبح به دلیل اینکه مشترکین تمایل به استفاده از ترافیک رایگان دارند،همزمان شروع به دانلود می کنند و با توجه به Share بودن سرویس شما،افت سرعت در این بازه دیده می شود
ولی همچنان سایتها (بجز فروم و بعضی لینکهای رپید و گوگل و جیمیل) بزور باز میشن ، اینجا هم خلوت شده (مثل اینکه مشکل سرارسریه)
با اکانت از رپید شیر نمی تونم دانلود کنم اما با چیز پی ان مجانی همون فایل از رپیدشیر را با سرعت 60 در حال دانلودم
عجب
نمیدونم دیگه چی میشه به این بشر(شاتل) گفت . من که جز کلمه لعنت به شاتل چیزی ندارم بگم
واقعآ شورشو دراوردن . شب که سرعتم = 0 . روز که هیچی نمیخوام بگیرم رو 200 میچرخه .
پشتیبانی عوضیش هم که تا حالا شده 20 دقیقه وایستادم ولی جواب نداده .
دیگه کم کم یه کاری میکن که برم بهشون زنگ بزنم هر چی فحش از دهنم در میاد نثارشون کنم
آقا پس من چی بکم که 3 ماهه وضعم خرابه فحش هم دادم طرف میگه تامل بفرمایید درست میشه.نقل قول:
واقعآ فحش دادی ؟ :18:نقل قول:
یکی منو کمک کنه
تو سایت نوشته 12/24 سه گیگ ترافیک رایگان می دن
به کسایی که مودم zyxel دارن حالا تو سایت نوشته برای دریافت(ارتباط PPPoE خود را بر روی CPE خود تنظیم کرده باشند )
من چی جوری تنظیم کنم
من مودمم به سوئیچ شبکه وصله
من دیشب سرعتم خوب شده بود.
بدون دی سی کردن و اینا روی 117 ثابت بود.
از 1:30 که زدم دانلود کنه تا ساعت 7 حدود 2.2 گیگ گرفته بود.
(لینک پریمیوم رپیدشیر)
سلام
من ديشب سرعتم 2كيلو بود
بعش خاموشش كردم
گفتم از خر هم کمترین فقط بلدید قصه شب بگید.نقل قول:
نقل قول:آقا ما فکر میکردیم شبانه مشهد هم سرعت بالای 200 هست پس اینجوری که سرعت همه رو آوردند پایین.نقل قول:
کسی میتونه این هدیه رو توضیح بده.نقل قول:
از کی تا کی میشه استفاده کرد؟
cpe چه طور تنظیم کنیم؟
من دیشب پینگم بالای 800بود سرعت دان هم از ساعت 12به بعد شد 10_20 .:2:
بازم بگید مشهد خوبه به خدا همه جا مثل همه.:19: خداحقمون رو از اینا بگیره ماکه نمیتونیم با این قانون مزخرف.:41:
دیشب از 12 به بعد یهو سرعت اومد رو 20 !
سایتا هم باز نمیشد !
شبم که کلآ دیشب تعطیل بوده ! 405 کیلوبایت دانلود کرده دیشب
فک کنم اونم آپدیت نود32 بوده !
دیشب از 12 به بعد یهو سرعت اومد رو 20 !
سایتا هم باز نمیشد !
شبم که کلآ دیشب تعطیل بوده ! 405 کیلوبایت دانلود کرده دیشب
فک کنم اونم آپدیت نود32 بوده !
هنوزم برای شما همینطوره؟؟نقل قول:
من 2 ساعت اجازه دادم به پشتیبانی هر مزخرفی (مثل چک کردن پر.وکسی توی اینترنت اکسپلورر و پاک کردن هیستوری و ریست کردن تنظیماتش و...) که دوست داره ، بگه ، هر چی گفت چند ثانیه بعدش براش نوشتم که اکی هست ، بعدش رفتیم سراغ پینگ ، بعد از اون رفت سراغ مودم ، گفتم زاکسله ، هیچی نگفت
جالبه که سایتهای موزیلا و کرنال و پی اچ پی هم باز نمیشدن که دانلود کنم براش ، حال کنه!!
آخرشم گفت بررسی کردیم مرکز شما مشکلی نداره و مشکل از سمت شاتل نیست ، گفتم بله مرکز ما مشکلی نداره ، مشکل از سمت نرم افزارهای محدود کننده شماست
آخرشم گفتم: آقا یا خانم محترم من از فایرفاکس و اپرا فقط استفاده میکنم!
(چه حالی میده سرکار گذاشتن اینا)
در هر صورت:
برای من از ساعت 12 دیشب تا یه ساعت پیش فقط با تونل زنی باز میشد ، ولی الان درست شده
اینم سرعت الانم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها امروز واسم یه صورت حساب از شاتل اومد . من دفعه اولمه که شاتل گرفتم . میشه راجع بهش یه توضیح بدید که اصلا این چی هست واسم اومده
نه الان خوبه !
فقط موندم چیکار کنم !
فردا برم آرت 1 وضعیتم چی میشه ؟؟ 2 گیگ بهم میدن یا 1 گیگ یا اصلآ نمیدن ؟
مسیج اومد یا ایمیل؟؟نقل قول:
این صورت حساب ماه بعدته ، از 20 روز پیش برات میزنن
دوستان منم بار اولمه گرفتم ، برای من مهلت پرداخت رو 3 روز قبل از اتمام دوره زده ، اگه 1 روز قبلش پرداخت کنم ، مشکلی داره؟؟
اصلا مهلت پرداخت یعنی چی؟؟
همه ي سايتا فيل تر شده ، هرچي لينكه فيل تره!
اين چه وضعيه؟
مثه اينكه عيديمونه!!!!!!!!!!!!
ای بابا . فلش پلیر هم نمیشه اپدیت کرد .
نمیدونم از چیه ولی وقتی یه بازی تحت فلش تو اینترنت میارم سیستم ریستارت میشه مثل DinoRpg
نفرین خدا بر تو باد شاتل
آقا این اپراتورای شاتل خیلی خیلی باحالن ، اگه من میدونستم ، هر روز با هاشون چت میکردم ، بیکار نباشن:محتوای مخفی: فرق بین دانلود کردن و باز کردن صفحه وب در شاتل:
البته مشکل من که حل شده ،
ولی به جای یاهو مسنجر برای پر کردن وقت ، از اینم میشه استفاده کرد
دانلودای دیشب ما رو که کامل به فنا دادن ، ولی غمی نیست
این چه وضع مسخره ای هست باز اینها در آوردن ؟!
تا ما اومدیم روی ART اینطوری شد ؟
دیشب که اصلاً نتونستم دانلود کنم سرعت 15 کیلوبایت !
مثلاً آرت 3 گرفتم 44 تومن در ماه باید بدم بهشون بعدش اینطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الانم که میبینم سرعت از 50 بیشتر نمیشه !
چه وضعشه ؟
مگه نباید سرعت حداقل روی 100 باشه ؟
بر پدر و مادرشون لعنت
یکی لطف میکنه از تهران تست speedtest بندازه فقط رو سرور باکو باشه اون هم با لیتک خود سایت.
صورت حساب رو همیشه 20 روز جلوتر میزنند من وقتی سرعتم خوب بود 10روز جلوتر پرداخت می کردم ولی از وقتی سرعت شبانه افتضاح شد دقیقا روز آخر شارژ میکنم البته صبح که خودشون باشند اگر مشکل پیش اومد حلش کنند. واقعا خیلی خوب سرویس میده 1 ماه و 20 روز جلوتر پول میگیره مخابرات خوبه که 2 ماه بعد پول رو میگیره یعنی آخر دوره. فقط مواظب باشید هر چند روز که از آخرین روز دوره بگذره و شما پول رو بریزیر از تعداد روزهای دوره بعد کم میشه ولی حجم همون حجمه.
زنگ زدم مرتیکه بهم میگه برو تو سایت اُپرا دانلود کن ببین چطوریه !
بهش گفتم مگه همه لینک های من از سایت اُپراست که میگی برو اُپرا ؟!!!
میگه مشکل از مخابراته که رپید و 4shared سرعت کم میشه !!!
گفتم مشکل از مخابراته یا شما اجازه ندارید یک سری چیزها رو بگید ؟!!
عوضی های دزد
من 2 ماهه جد هر کی تو شاتل کار میکنه نبش قبر میکنم ولی هیچ فایده ای نداره آخه گفتم شاید فیبر شاتل از زیر قبر یکی از اجداد کارمندای شاتل رد شده که انقدر سرعت شب رو کم می کنند.اون زیر تسبیح ندارند با فیبر نوری صلوات می فرستند.نقل قول:
خوب میبینم که تخم مرغ شانسی شما توزرد دراومده امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه چون خیلی زور داره آدم انقدر پول بده سرعتش اینجوری باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من سمنانم !
می خواستی بگی مرتیکه این سایت قدیمی شده یک چیز دیگه بگو. یک دفعه یک احمقی باعث شد من کلی دانلود رو ببندم بعد گفت برو از اپرا بگیر همون اولش گفته بودم سرعت اپرا خوبه بعد 10 دقیقه حرف زدن گفت همه دانلودها رو ببند بعد گفت برو تو اپرا خدایی اگر پشتیبانی نزدیک خونمون بود پا می شدم میرفتم همونجا حالش رو میگرفتم.نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون من از تهران و قم و شیراز تست می خوام با سرور باکو با لینک اصلی . اصلا بحث سرعت نیست می خوام یکی چیز دیگه رو مقایسه کنم.