خواهش میکنم بله گفتم که ممکنه این اعداد روی ضبط شما تغییر کنه (شما نزدیک ترین و انتخاب کن) مثلا :نقل قول:
100 میشه 80
315 میشه 250
80 میشه 8 ...
خواهش میکنم بله گفتم که ممکنه این اعداد روی ضبط شما تغییر کنه (شما نزدیک ترین و انتخاب کن) مثلا :نقل قول:
100 میشه 80
315 میشه 250
80 میشه 8 ...
سلام حمید جان عزیز؛وقت بخیر و خدا قوت
نظرتون راجع دو کامپ زیر :
k6 ادیسون
DLC-166R الپاین سری DDLINEAR
و اینکه کواک co 609 جایی سراغ ندارید...:n03:
سلام اقا حمید خسته نباشید
می خوام یه سیستم تا 1700000تومان برای پرایدم جمع کنم.یه سیستم مد نظرم هست مشخصاتش و می نویسم لطفا نظر بدید.این امپلی می تونه بطور کامل سابم و راه اندازی کنه؟
یه سیستم هم خودتون تا 1700000تومان پیشنهاد بدید
ممنونم
سیستم مد نظر خودم:
باند:Helix E69X
پخش:Pioneer 9650SD
ساب:Match MW12w-D
آمپلی:Helix MA40fx
سلام رضا جان.ممنونم شما چطوری؟نقل قول:
بدون شک SQX12Extrim البته ممکنه کمی فی رو بالا ببری.تایپ R هم خوبه ولی 15ش.12 میخوای فقط SQX12
سلام.نقل قول:
در مورد هر دوی اینا یکی دوصفحه قبل صحبت شد. یه سرچ بکن.
CO هم نه سراغ ندارم. دیگههم نمیاد دیسکانت شد.
سلام امیر جان. به بخش سیستمهای صوتی خوش آمدین.:n16:نقل قول:
قطعاتتون خوبه ولی ساب رو با هلیکس P12 عوض کن.صداش بهتره.البته بریج MA40 یه خورده کمه.MA10 براش مناسبه
آمپ MA40 الان آکبندش موجود نیست ویترینیش هست 630 تومن ولی اگر عجله نداری شرکت گفته آخر تیر بارشون میرسه.
E69X اگر الان بخواهید یک جفت موجوده 265
اساتید یه سوال
اگه یه اهنگ با کیفیت 320 رو با فلش تو پخش پلی کنیم بعد بخوایم ولوم بدیم صدا کم تر از این هست که همون آهنگ 320 رو با سی دی اجرا کنیم؟
پخشمم کنوود X400 هست
سلام دوستان
من برای ماشینم میخوام یه سیستم صوتی متوسط رو به بالا با صدای خوب و شفاف ببندم
خودم که تجربه ای در این خصوص ندارم اما یکی از دوستام یه سیستم بهم پیشنهاد داده
Pioneer 2550 UI + Pioneer 6975 + amp JVC
البته باندها و آمپلی رو خودش داره که دست دوم هستن و بهم پیشنهاد داده
مدل آمپلی فایر ور هم نمیدونم ولی میتونم بپرسم
حالا سوالاتم:
ول اینکه لطفا منو در این زمینه راهنمای کنین که آیا این سیستم صوتی چطوره
و دوم اینکه پیشنهاد مناسب تری تو این رنج وجود داره؟
ممنون
سلام دوستان
لطفا با شناخت و اگاهی که دارید یک نصاب سیستم که حرفه ای و کار بلد باشه از تبریز میخوام معرفی بفرمایید
من 2 سری سیستم تغییر دادم اولی امپش پریمیر بود با یک جفت جی بی ال سنگی و یدونه ساب جی بی ال که صداش خدا بود بیس و کوبش خیلی حال میداد
بعدش با حرف های خیلی از دوستان که استاد ما بودن گفتیم امپ رو عوض کنیم پریمیر رو ردش کردم 12000 بود ( بعد از فروش من رو هوا زدنش :n38: ) یدونه hertz hdp4 خریدم با یک امپ مونو جی بی ال 1201 طرف نصب کردولی با کمال تعجب اون صدای اولی که میکوبید رو نداره و من الان خیلی ناراحتم که پریمیر کجا و اینا کجا !!!! میگم شاید تنظیماتشو نمیتونن به جا بیارن لطفا منو راهنمایی بفرمایید حرف اخرم اینه که پریمیر 12000 باند و سابو میکوبید ولی این امپ های حرفه ای کلا بیس نرم تری میدن و اون کوبش خشک و خشن در کار نیست
با تشکر
سلام مظاهر جان.نقل قول:
من خودم USB نداشتم تا حالا روی پخشهام که تست کنم ولی شنیدم کیفیت روی CD به مراتب بالاتر از USB هست.حتی با بالاترین بیت ریت.
سلام دوست من.نقل قول:
قطعاتی که نام بردین جزو قطعات رده پائین و معمولی محسوب میشوند.البته اگر 6975 سریه اول و دوم باشه بد نیس اما میشه قطعات خیلی بهتری نصب کرد و کیفیت صدای بهتری رو دریافت نمود.
1-ابتدا بفرمائید ماشینتون چیه؟
2-حد اکثر توان پرداخت هزینه چقدر هست و آیا امکان افزایش اون هست؟
3-در خرید و تهیه قطعات عجله دارید یا خیر؟
سلامنقل قول:
بنده که کسی رو نمیشناسم در تبریز.
آمپ شما مدل PRG-12000 بود؟بدون شک این آمپلیفایر و این مارک یک کالای فیک هست.پریمیر اصل ماله پایونیر ژاپن هست که اینها از روی اون کپی کردن.
اینکه شما صدای آمپ HDP4 که 150 وات RMS روی 4 اهم خروجی میده رو میگید مثل آمپ قبلیتون نیست جای تعجب داره.احتمال قوی مشکل از نصب هست.حتما نصب -مثبت و منفی ترمینال اسپیکرها -میزان گین و فیلترها رو بررسی دقیق بفرمائید.ضمنا اکسسوریتون چه تفاوتی کرده؟آیا کابل برق و منفی همون قبلی هست یا تعویض شده؟سیمهای اسپیکر چطور؟ماشین چی هست؟
سی دی که هیچ اگه تو 128بیتی همون آهنگم بریزی رو فلش گوش بدی هیچی تغییری احساس نمیکنی خودت امتحان کن میفهمی؟نقل قول:
سلام اقا حمید خسته نباشید
می خوام یه سیستم تا 1700000تومان برای پرایدم جمع کنم.یه سیستم مد نظرم هست مشخصاتش و می نویسم لطفا نظر بدید.این امپلی می تونه بطور کامل سابم و راه اندازی کنه؟
یه سیستم هم خودتون تا 1700000تومان پیشنهاد بدید
ممنونم
سیستم مد نظر خودم:
باند:Helix E69X
پخش:Pioneer 9650SD
ساب:Match MW12w-D
آمپلی:Helix MA40fx
تشکر بابت پاسختوننقل قول:
سلام دوست من.
قطعاتی که نام بردین جزو قطعات رده پائین و معمولی محسوب میشوند.البته اگر 6975 سریه اول و دوم باشه بد نیس اما میشه قطعات خیلی بهتری نصب کرد و کیفیت صدای بهتری رو دریافت نمود.
1-ابتدا بفرمائید ماشینتون چیه؟
2-حد اکثر توان پرداخت هزینه چقدر هست و آیا امکان افزایش اون هست؟
3-در خرید و تهیه قطعات عجله دارید یا خیر؟
6975 مطمئنا سری اول نیست و احتمالا v2 باشه مگه اینکه مدل دیگه ای داشته باشه
1. ماشین 206 هست (راستی نوع ماشین چه تفاوتی داره؟!)
2. من نمیخوام بیشتر از 500-600 هزینه کنم و چون باند و آمپلی رو رفیقم کارکرده اش رو داره گفتم شاید خرید به صرف باشه
3. عجله خاصی ندارم ولی دوس دارم زودتر جمع بشه. (چطور مگه؟)
من دنبال بیس زیاد نیستم و نمیتونم تحملش کنم. بیشتر وضوح و شفافیت صدا رو دوس دارم
بابت ممنون بابت راهنمییتون
سلام
بنده که کسی رو نمیشناسم در تبریز.
آمپ شما مدل PRG-12000 بود؟بدون شک این آمپلیفایر و این مارک یک کالای فیک هست.پریمیر اصل ماله پایونیر ژاپن هست که اینها از روی اون کپی کردن.
اینکه شما صدای آمپ HDP4 که 150 وات RMS روی 4 اهم خروجی میده رو میگید مثل آمپ قبلیتون نیست جای تعجب داره.احتمال قوی مشکل از نصب هست.حتما نصب -مثبت و منفی ترمینال اسپیکرها -میزان گین و فیلترها رو بررسی دقیق بفرمائید.ضمنا اکسسوریتون چه تفاوتی کرده؟آیا کابل برق و منفی همون قبلی هست یا تعویض شده؟سیمهای اسپیکر چطور؟ماشین چی هست؟[/QUOTE]
سلام و تشکر از وقتی که میزارید
ماشینم تندر90 هست بله مدل امپم پریمیر PRG-12000 بود ساب رو چنان میکوبید که شدت کوبش رو ته دلت احساس میکردی فروشنده هم بهم هی میگفت که این پریمیرها صدای خشک و خشنی درمیارن ولی جنسای اصل و حرفه ای این طور نیست و صدای نرمتری دارن و اینکه تجربیات بچه های گلی مثل شماها رو تایید نمیکنه و میگه تنها در تهران الکی پیشنهاد امپلی مونو داده میشه که بی مورد هستش و تو یعنی من الکی با حرف های فروم های اینترنتی جو گیر میشی ولی من اصلا تو مغزم نمیره این حرفاش بله همان سیم های قبلی که استفاده شده بود قبلا اخه من 2 بار ماشین عوض کردم سری اخر ام÷ عوض کردم این دفعه هم ماشین عوض کردم همان تندر90 هنوز نصب نکردم تا یه کار بلد پیدا کنم سیم ها رو از پک باز کرده بود سیم برقش خیلی کلفته تو تنظیم HDP4 بعد از کلی کلنجار بهم گفت میدونی چیه این امپ کاملا دیجیتال هست و نیازی به تنظیم نداره و خودش اتوماتیک تمام صداهارو تنظیم میکنه گفت فقط ولوم کم و زیاد داره در اخر استاد اینم بگم که اون امپ مونو جی بی ال به اون عظمتی !! باز عشق و حاله پریمیر رو نمیده و کوبش خشک و خشنی که تو دله ادم بزنه رو نمیبینم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! تورو خدا کمکم کنید :( حتی حاظرم هر جا تشریف دارید حتی تهران 1 روز قرار بذارم بیارم حضورتون کلا زحمت نصبش رو خودتون بکشید خیلی ببخشید که زیاد حرفیدم خواستم کاملا در جریان باشید
حميد جان يكي از دوستان يه جفت اسپيكر CO609 داره استيج عقب
يه ساب 1260 داره تو باكس صندوق عقب
ماشين هم 206 هست
دنبال يه كامپ يا يه باند گرد ارزان قيمت براي درب جلو ميگرده كه صداش با اينا مچ بشه ، چي پيشنهاد ميكني . . .
البته آهنگ های صوتی به کل کیفیت متفاوتی دارن ، شما یک سی دی صوتی بزار تو دسنگاه ، دیتیلی که میگیری با هیچ آهنگ mp3 قابل مقایسه نیست . نا سلامتی چیزی بین 1000تا1100 بیت ریت ــشه .نقل قول:
+ , - ساب رو چک کن ، اما بیس خشک دوست داری یک جفت 7158 بخر ، از 6975 بهتر برات بیس میزنه ، فقط میکوبه !
والا جزئ معدود نفراتی هستی که از سیستم کوبشی خوشش میاد . البته سلیقست دیگه ، متفاوته .
سلام دوستان. با توجه به اینکه شهرمون نصاب خوبی نداره سیستممو خودم میخوام ببندم. فقط یکم راهنمایی میخواستم. ماشینم پرایده . برق امپ رو از کجا بگیرم. باید کابل جدا کشید یا میشه از صندوق عقب گرفت؟
میشه از سیم فابریکی برای باندای عقب هست استفاده کنم یا باید کابل جدا کشید؟
الان کنوود x400 با هلیکسe69 دارم.میخوام ساب درگ استار 125 با امپ 847 کنوود بگیرم. به نظرتون ترکیب خوبیه؟
معمولا اجرت نصب چه قدره؟
سلام ! من اطلاعات زیادی ندارم ولی برق آمپو باید از باطری بگیرید و منفیشو تو صندوق میتونید وصل کنید ! بعد وقتی آمپ وصل میکنی دیگه سیم فابریکی وصل نمیشه به باندا ، از ضبط کابل میکشی به آمپ از آمپ هم کابل به باند ، کلا کابلا عوض میشه و فابریکیا بلا استفاده ! البته اگر اشتباه نکنم !!نقل قول:
فیلم آموزشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
قربانتــــ آقا حمید
آقا حمید اکستریم فک کنم بالای 1 تومن باشه ! درسته ؟
برا sqx هم فک کنم باید بودجه را بالا ببرم !
کامپ و ساب از سری sqx شد انشالله !
1.آمپ مونو چی باشه ؟
آمپای مونوی خوب بودجه زیادی میخواد !
2.برا کامپ هم فک کنم rc 90.2 یا m 125.2 خوب باشه ! شما چی پیشنهاد میدین ؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوسته من .این که خودتون ببندین خیلی کار خوبی هست و بسی لذت بخش :n20:
شما اول یک پک برق خوب گیج 4 تهیه کنید و برای باند سیم گیج 16 مناسب هستش 2 3 متری بگیری به اندازه نیاز که هم کارتون راحت باشه هم به صرفه تر هستش برای سیستم شما. استریت وایرز مارک خوبیه میتونین اون رو تهیه کنید و یه rca جدا بخرید با مارک کانکشن.
اینارو که تهیه کردید سیم برق که 5 متر و مشخص هست از سمت راننده از جای سیم کلاچ یا یه سوراخی پیدا کنین واز سر مثبت باتری تا صندوق عقب بکشید میتونین سیم رو از لای رکابهای ماشین رد کنین. (توجه کنید که هنوز سیم رو به سر مثبت باتری وصل نکنید ).
مرحله ی بعد از پشت پخش rca ها رو وصل کنین و از همان پشت داشبورد درشون بیارین و از شمت شاگرد از زیر رکابها بکشید تا صندوق عقب.
این مرحله امپ رو یه جایی پیچ کنین و کابل منفی که تو پک بود رو به قسمت منفی امپ وصل کنین و یه جایی مثل زیر پیچ کمربند غقب رو خوب با یه چیزی رنگش رو بتراشید و سیم رو به همون زیر متصل کنین و پیچ رو ببندید.
حالا rca ها و کابل مثبت که از باتری اومده بود رو به امپ وصل کنین و سیم های اسپیکر که خریداری کردین رو به اسپیکرا و به امپ وصل کنین (خواهشن اشتباه نزنی مثبت منفی کابل برق رو که هم مارو میبندی به رگبار هم خودت اعصابت تیریخ میشه امپتم به دنیای ابدی می پیونده :n08: )).
حالا تو پک رو نگاه کن یه فیوز با هولدرش میبینی .دیدی؟؟؟؟ :n02: اونو بردار با یه یاعلی سیم مثبت که جای سر باتری بود رو یه کم ازش ببر اونی که بریدی رو ببند به یه طرف و این سیم یه سره رو ببند به یه طرف حالا او سیم رو بزن به سر مثبت باتری .
نترسی فقط یه جرقه میزنه حالا ببندش و فیوز رو به یه بغل پیچ کن.
تبریک میگم بهت زدی امپ رو سوزوندی :n08::n02:
نه داداش حالا برو ضبط رو روشن کن حالشو ببر ما رو هم دعا کن :n40:
در مورد قطعاتت خوبن .من ساب درگ رو صداش رو نشنیدم ولی بقیه قطعات خوبن صدای خوبی میگیری .
اجرت نصب هم اگه برش کاری داشته باشی که بیشتر میشه اما همینم بخواد کسی ببنده برات فکر میکنم یه 100 تومنی میگیره ازت.
من باید معلم میشدم تو عمرم اینقد واسه کسی توضیح ندادم :n08:
شما که دنبال وضوح و شفافیت صدایی که پایونیر به دردت نمیخوره .نقل قول:
بچه ها همه هلیکس e69 گرفتن و هم از صداش هم شفافیتش راضی بودن خیلی هم ازون پایونیر خوش ساخت تره. (اپه دنبال اهنگ گوش کردنی نه واسه مردم ).
نوع ماشین هم خیلی خیلی تو صدا تاثیر داره شما الان یه ماشین خوب رو واسه سیستم بازی داری به نظر من بودجه رو بیشترترش کن یه سیستم مشتی ببندی .کلا ماشین های هاچبک خیلی صدا بهتر میشه نسبت به صندوق دار. پخش دارین؟
اگه بودجه همین 500 600 واسه امپ و باند هست من پیشنهادم باند هلیکس e69 و امپ 4604 پایونیر هست.که با بودجه شما بخوره.
درود
تازگی بلندگوی کاپای 11 من تو جاهایی از آهنگ که بیس داره با یه حالت خِرخِر خفیف بیس میزنه. مساله چی میتونه باشه؟ آمپ 8400 و گین اون رو 2 هست. بیشتر تو ولوم 30-20 و بسیار کم تا 40 آهنگ گوش میکنم و بیس اصلی هم رو دوش ساب 1260 هست. 4-3 ماه بیشتر از کارکردش نمی گذره.
سلام و ممنون بابت راهنمایی. من که خودم هیچ شناخت و تجربه ای ندارم بنابراین رو کمک دوستان صاحب فکر حساب میکنم.نقل قول:
در مورد افزایش بودجه، اگه سیستمی که شما پیشنهاد کردی اوکی هست (یعنی صدا برای مردم نیست) آیا بازم لزومی به انجام اینکار هست؟ به غیر از این من وقتی خیلی موسیقی باز نیستم افزایش بودجه آیا توجیهی داره؟
ضمنا من پخش ندارم و باید اونم بخرم. پارسال که ماشین رو خریدم فروشنده سیستم روی ماشین رو برداشت. منم از اونجایی که خیلی اینکاره ام هنوز هیچ اقدامی در این رابطه نکردم :n02: در کل باید هزینه خرید پخش هم در نظر داشته باشم. لطفا پیشنهاد در این زمینه هم بدین. نظر خودم بیشتر رو مدل های حول و حوش 200 تومنی پایونیر هست.
در مجموع:
یه سیستم با صدای شفاف و با کیفیت و بیس کم و محدود
شامل ضبط و باند و احتمالا آمپلی اگه نیازه
اگه آمپ لازمه حتی المقدور خروجی امپ هم داشته باشه
در مورد انتظارات هم صحبت کردم
سپاس
سلامنقل قول:
پست 18140 عرض کردم خدمتتون
سلامنقل قول:
نوع ماشین و آکوستیک اطاق خیلی تو صدا موثره.
این میزان بودجه برای کل قطعات؟مگه میشه ؟مگه داریم.:n02:
فقط یه جفت کامپ حدود 460 تومن هست.
اگر یه کواکسیال بیضی فقط باشه و یه امپ دو کانال E69X با 527 کن وود میتونید بگیرید.منتها هزینه پک برق حدود 95 هم بهش اضافه میشه.
سلام و تشکر از وقتی که میزاریدنقل قول:
ماشینم تندر90 هست بله مدل امپم پریمیر PRG-12000 بود ساب رو چنان میکوبید که شدت کوبش رو ته دلت احساس میکردی فروشنده هم بهم هی میگفت که این پریمیرها صدای خشک و خشنی درمیارن ولی جنسای اصل و حرفه ای این طور نیست و صدای نرمتری دارن و اینکه تجربیات بچه های گلی مثل شماها رو تایید نمیکنه و میگه تنها در تهران الکی پیشنهاد امپلی مونو داده میشه که بی مورد هستش و تو یعنی من الکی با حرف های فروم های اینترنتی جو گیر میشی ولی من اصلا تو مغزم نمیره این حرفاش بله همان سیم های قبلی که استفاده شده بود قبلا اخه من 2 بار ماشین عوض کردم سری اخر ام÷ عوض کردم این دفعه هم ماشین عوض کردم همان تندر90 هنوز نصب نکردم تا یه کار بلد پیدا کنم سیم ها رو از پک باز کرده بود سیم برقش خیلی کلفته تو تنظیم HDP4 بعد از کلی کلنجار بهم گفت میدونی چیه این امپ کاملا دیجیتال هست و نیازی به تنظیم نداره و خودش اتوماتیک تمام صداهارو تنظیم میکنه گفت فقط ولوم کم و زیاد داره در اخر استاد اینم بگم که اون امپ مونو جی بی ال به اون عظمتی !! باز عشق و حاله پریمیر رو نمیده و کوبش خشک و خشنی که تو دله ادم بزنه رو نمیبینم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! تورو خدا کمکم کنید :( حتی حاظرم هر جا تشریف دارید حتی تهران 1 روز قرار بذارم بیارم حضورتون کلا زحمت نصبش رو خودتون بکشید خیلی ببخشید که زیاد حرفیدم خواستم کاملا در جریان باشید[/QUOTE]
سلام
من خودم نصب انجام نمیدم.شرمندم.
کامپ ارزون باید صبر کنه تا MX165 گلیدن برسه. آخرای مرداد ماه.فعلا جنس خوب تو بازار نیست.یا کواکس الپاین تایپ S ولی خب کامپپوننت خیلی بهتره.نقل قول:
سلام زنده باشی.نقل قول:
نه فکر نمیکنم بالا بره.
باید صبر کنیم تا بار بیاد ببینیم اصلا چی موجوده. اینجوری پیش پیش نمیشه تصمیم گرفت.عجله نکن فعلا فقط پولات رو جمع کن تا اخر مرداد.ان شاءالله.
.11 رو قبلا هم گفتم برگشتیش بالاس. باید ببری تعمیرگاه.ممکنه از کوئل باشه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان برای پراید کدوم یکی از پخش های زیر رو پیشنهاد می دید
1-
Pioneer DEH-X2750UI
2-
Pioneer DEH-X3750UI
3-
Sony CDX-G1151U
4-
Kenwood KDC-X400
5-
Kenwood KDC-563BT
6-
Kenwood KDC-U359B
7-
به جز این مدلا تو رنج قیمت 300 تومان دیگه چی پیشنهاد می دید.
برای داشتن یه کامپوننت خوب و خوش و قیمت چقدر باید هزینه کنم؟نقل قول:
و چه پیشنهاداتی دارید...؟
ممنون از کمکتون
سلام محسن جان. خیلی خوش آمدین دوست من:n16:نقل قول:
3750 و X400 گزینه های خوبی هستن.
خواهش میکنم.نقل قول:
در حال حاظر کامپ خوب کمیابه.
آلپاین تایپ S میتونید بگیرید حدود 350 یا تایپ G
ولی اگر عجله ندارین صبر کنید گلیدن بارش برسه کامپوننتهای بسیار با کیفیتی میتنونید تهیه کنید.از 360 به بالا.
من RS165 رو پیشنهاد میکنم البته بهتره آمپلیفایرتون هم از همین برند باشه خوب با هم مچ میشن و صدای بسیار با کیفیتی بهتون تحویل میدن.
با سلام خدمت دوستان و حمید آقا ممنون از پاسختون.
من فقط می خوام یه پخش و یه باند بگیرم و در آینده هم قصد خرید آمپلی فایر و ... رو ندارم. حالا به نظرتون از بین دو پخش 3750 و X400 که پیشنهاد دادید کدوم یکی بدون آمپ و فقط با یک جفت باند صدای بهتری واسه پراید داره؟ اگه این دو مدل بدون آمپ خوب نیست چه پخشی رو پیشنهاد می دید؟ برای باند چی پیشنهاد می دید؟
سلام به همه دوستان عزیز وسیستم باز...و به طور ویژه خدمت دوستانی که راهنماییمون میکنند.
می خواستم راجب یه سیستم ازتون مشورت بگیرم.ماشین تندر 90 هستش و خیلی هم نمیتونم هزینه کنم...نظرات قبلی رو تا یه جاهایی خوندم ولی به جمع بندی نرسیدم.خیلی اهل کوبش و پخش آهنگ برای افراد رهگذر نیستم ولی از بیس نرم و خوبم بدم نمیاد.
یکی از دوستان اینو بهم پیشنهاد کرد:
پخش pioneer x2750ui
اسپیکر e69x helix
آمپ 527 kenwood یا 3602 pioneer (کدوم بهتره؟؟)
شاید تا حول و حوش 700 بتونم هزینه کنم...البته اگه پیشنهادهای دیگه ای هم دارید بگید...خیلی خیلی ممنونم:n01::n01:
البته یه چیز دیگه...اینجا(رامسر) من از هر کی میپرسم helix کار کردی میگه اصن نشنیدم...میگم اگه قرار باشه این باندو بگیرم واس نصبش چیکار کنم؟آیا کسی ک تا حالا کار نکرده میتونه نصبش کنه و تنظیمش کنه؟؟
یا ببرم یه جای دیگه؟
باند فابریکی جلوی تندر رو بردارم یا بزارم همراه اینا باشه؟؟
ببخشید که طولانی شد..مرسی از دوستان
سلام دوستان
برای پراید یه پخش و یه جفت باند میخواستم معرفی کنید
بودجه هم 500 هزار. بالا پایینش مشکل نداره
از سیستم هم انتظار تفکیک صدای بالا، گوش رو طولانی مدت اذیت نکنه، بیس نرم، تو ولوم های بالا صدا خراب نشه!
یکمی سرچ زدم ولی فقط گیج تر و گیج تر میشم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مخلصم.نقل قول:
هر دو جزو پخشهای خوب هستن. X400 رو بعضی از دوستان میگن صدای های رنجش خوب نیست.به نظر من اینطور نیست ولی خب تجربه و نظر دوستان همگی محترم هست.
اگر صدای باز تر و تریبل بیشتر دوست دارید احتملا پایونیر بیشتر به کار شما میاد.
اسپیکر هم اگر بیس خیلی بالا نمیخواهید هلیکس E69X گزینه مناسبی هست. 265 هم قابل تهیه هست.اگر بیس بیشتری دوست دارید 7158 جی وی سی یا 6965V2 پایونیر گزینه های بعدی هستند.
سلام دوست عزیز به جمع صمیمانه ما خوش آمدین:n16:نقل قول:
به نظر من پخش رو مدل بالاتر انتخاب نمائید.اینده رو چی دیدین شاید آمپ و ...هم بستید.
E69X یکی از با کیفیت ترین کواکسیلهای 9*6 موجود هست با هر دو آمپی که گفتین درایو میشه.
میتونید اسپیکرهای جلو رو هم مستقیم بدین به پخش تا استیج جلو هم صدا داشته باشید.
هلیکس رو اگر خواستین میتونم براتون بگیرم و ارسال کنم.برای دوستان قبلا هم این کار و انجام دادم.صفحات زیر رو ملاحظه بفرمائید:
و...
برای نصب هم باید برش بیضی براتون بزنن.اگر خودتون میتونید و لوازمش رو دارید که نصبش کاری نداره.
شما هم میتونی یا سری 3 پایونیر و یا X400 کن وود رو با هلیکس E69X بگیری ضمنا آمپلیفایر هم میخواهید اگر میخوای دیستورشن نداشته باشی ولی خب بودجتون بالا میره.نقل قول:
باشه ممنوننقل قول:
آمپلی رو بعدا میتونم اضافه کنم؟
نظرتون راجب 2750+6975 چیه؟
ترکیب دیگه ای هم مد نظر هست پیشنهاد بدید. ممکنه هر قطعه ای گیرم نیاد
بعد اینکه اصل و غیر اصل دارن؟تشخیصش چطوریه؟
واقعا ممنون که حوصله میکنی و جواب میدی!:n01:
بله میتونید ولی خب خیلی نمیتونید ولوم رو بالا ببریننقل قول:
3750 بگیرید.6975 هم خوبه ولی خب آمپ حتما لازم دارید.E69X صدای با کیفیت تری داره. 6975V2 قدرت بیشتر.
بعد از 9 ساعت کار مداوم ، بلاخره کامپوننت های soundstream sc6t رو نصب کردم .
ماشین RD .
وقتی رودری ها رو باز کردم دیدم محل قرار گیری باند ها ، کلا خورده و اگه نوار پشتش نبود ، بکل ریخته بود ، با 123 چسبوندمش .
بعد شروع مراحل .
1.قیر پیکانی و چسب دو طرفه خریدم و پشت محل باند رو بصورت عریضی تا ته زدم .
قیر پیکانی هر ورق 2500 ، که دو تا ورق لازم شد .
چسب دو طرفه متری 1ت ، که 7 متر خریدم ، 2 مترش اضافه اومد .
2.رد کردن سیم تیوتر ها ، سخت ترین مرحله کار ! اگر میخواستم اصولی رد کنم باید از زیر ستونی جلو رد میکردم که نیاز بود داشبور بیاد جلو ، برا همین بیخیالش شدم و با سیم مفتول به این صورت عمل کردم .
3.وصل کردن کراس آور ، چون رو دری ها رو در آورده بودم ، شیشه بالابر ها هم کار نمیکرد ، نمیدونستم کجا بزارم ، با کلی تخمین زدن به این شکل چسبوندم که مشکلی هم برای شیشه ایجاد نکرد .
4.نصب ووفر/میدرنج . بعد از نصب رو دری ها که خودش کلی زمان برد ، چون سیم بالا بر ها رو از وسط چیده بودم ، باید دوباره بهم وصلشون میکردن و نوارچسب میزدم و ...
5.تقریبا تمام . هنوز رویه قسمت ووفر رو نصب نکردم .
البته اگه با جزییات میخواستم بگم خیلی بیشتر میشد ، چون تجربه اولم بود و ناوارد بودم . که البته جزییات نه در حوصله من هست نه در حوصله شما .
فعلا تست صدا گرفتم ، خیلی خوب بود ، بنظرم دوبرابر قیمت 120ت میرزه و در رنج قیمتش عالیه .
سیستم فعلی :
پخش Pioneer 5850MPH
کامپوننت SoundStream SC6T
در مورد کامپوننت : کیفیت ساخت خوب اما سیم های ضعیف و معمولی که من از همینا استفاده کردم دیگه .
کیفیت صداشم بنظرم توییترش خوش صداست ، یعنی تیزی پایونییر رو تا حد زیادی میگیره ، ووفر هم میدبیس خوبی داره ، ولی بیشتر میدرنج هست .
البته بدون آمپ ، تو ولوم های بالای 45 ، صدای توییترش بهم میریزه ، اوایل هم احساس کردم تو بعضی آهنگا توییتر سمت چپی نویز داره ولی باید بیشتر تستش کنم . شاید رد کردن سیم تیوتیر از کنار سیم برق بالابر ها کار اشتباهی باشه ، اما راه دیگه ای به ذهنم نیومد .
کراس آور سمت خودم هم وقتی نصب کردم وقتی گوشمو میبردم کنارش یک نویزی داشت ! شاید برا اینه که بریک این نشده ، شایدم طبیعیه ! نمیدونم .
حالا یکی از گزینه هام ، اضافه کردن آمپ هست ، که البته سیم آمپ رو میکشم و از پشت پخش ، خروجی رو قطع میکنم و میدم به آمپ ، دوباره باز کردن رودری ها و ... کابوسه ...
یکی دیگش اضافه کردن یک جفت دیگه از همین کامپ هست .
و البته خرید پخش آلپاین 141 هم تو برنامه ها هست ، احتمالا کیفیت صدا بهتر هم بشه .
پ.ن: 405 های جدید رو نمیدونم ولی این RD و 405 قدیمی ها که سبک رودریشون یکیه واقعا نصب کامپوننت روشون سخت و خسته کنندست ...
آقا حمید نظرت چیه ؟؟
رفتم بازار یه دوری زدم اکثرا پایونییر پیشنهاد میدادن و داشتن. (خوزستانم، تنوع جنس محدوده)نقل قول:
چیزی هم دیدم سیستم بدون آمپ انگار یه چیزی کم داره! و فهمیدم بودجه ای که من در نظر گرفتم خیلی کمه!
3750 قیمت تقریبیش 330 بود تا 370 هم قیمت میدادن، همین رو میگیرم.
اسپیکر هم E69X. چه قیمته؟ اگه گیرم نیومد تو همین مایه یعنی کیفیت دار چی جاش رو میگیره؟
الان یه آمپ هم واجب شد بگیرم، چی پیشنهاد میدین؟ تا 270 280 یا ...
دستمزد هم با سیم و سوکت و اینا 30 میگرفت، خوبه؟ کلا قیمت جنسا رو خوب دادن؟
پ.ن: 405 های جدید رو نمیدونم ولی این RD و 405 قدیمی ها که سبک رودریشون یکیه واقعا نصب کامپوننت روشون سخت و خسته کنندست ...
آقا حمید نظرت چیه ؟؟[/QUOTE]
سلام.افرین خسته نباشی دوسته عزیز خیلی خوب شده :n09: ولی جای تیوترات فکر میکنم که خوب نیس یه کم باید زاویه بدی .:n13:
با نصب امپ که 100% صدات بهتر میشه و اون نویز که میگی فکر نمیکنم مربوط به رد کردن سیم تیوتر از جای پاور شیشه باشه.
برای 141 هم پرسیدم برات اینجا کسی نداشت یه جا 123 داشت قیمت نکردم راستشو بخوای بازم اگه دیدم بهت خبر میدم :n06:
اون قیر پیکانیا با اوم چسب ها کنده نمیشه ؟؟؟؟؟ این همه زحمت کشیدی یا حرارت میدادی بهشون دیگه
ایشالا به بهترین صدا برسی :n16:
نقل قول:
مرسی آقا حمید...این پخش 2750 مگه چه ضعفی داره از نظر شما؟؟پخش بالاتر چی پیشنهاد میدین؟؟
آقا حمید یه سوال دیگه...باند فابریکی صداش با این باند قاطی شه بهم نمیریزه؟؟
با این قیمتا اگه از اینترنت بخری ارزون تر درمیاد. از حمید اقا بگیرنقل قول:
چه قدر فرق داره؟نقل قول:
هزینه پست میخوره اینترنتی بگیرم.
حمید آقا اگه داری قیمت بده+هزینه پست!