دوستان من از بخش فروششون پرسیدم تو این جشنواره 20 گیگ یک ساله بعد دانلود چقدر شبانه محدود میشیم گفت 2 گیگ در ماه !
واقعا اینقدر جشنواره داغونه که بعد 2 گیگ محدود میکنه !؟
Printable View
دوستان من از بخش فروششون پرسیدم تو این جشنواره 20 گیگ یک ساله بعد دانلود چقدر شبانه محدود میشیم گفت 2 گیگ در ماه !
واقعا اینقدر جشنواره داغونه که بعد 2 گیگ محدود میکنه !؟
چرت گفته یک ماه بیشتره من همین سرویسو گرفتم 1.5 ترابایت دانلود کردم از شاتل لند شبی هم 25 گیگ فیکس دانلود دارم:n25:نقل قول:
کسی جواب منو نداد لطفا زودتر بگین دارم سرویس عوض میکنمنقل قول:
نه ، چرت گفته!نقل قول:
محدودیت شاتل معلوم نمیکنه ولی معمولا اگه شبی 3-4گیگ اینا بذاری دانلود ، بعد 3 شب ، سرعتت از ساعت 1 تا 2 محدود میشه و باز بذاری رو دانلود ، تا ساعت 3 سرعتت محدود میشه و همین جور پلکانی...
شما میتونی اولش جشنواره رو بگیری و بعد که حجمت تموم شد ، سرویس اکو 128 رو بگیری و اگر که محدود شدی ( با توجه به قیمتای جدید ) با پرداخت 1000 تومن ( یا کمتر ؛ هر چقد از مدت زمان سرویست کمتر باقی مونده باشه ، از 1000 تومن میاد پایین تر ) سرویستو به 256 ارتقا بدی و از محدودیت در میای و دوباره دانلود و اگر دوباره محدود شدی ، همین روندو ادامه میدی!
ضمن اینکه شاتل لند هم هستش و جشنواره های حجم و ترافیک هم هر از چند گاهی میذاره!
کلا به نظرم فعلا شاتل یه سر و گردن از بقیه بالاتره!
خب اون که به نفعشه بیاد بیشتر بگه نمیاد به ضرر شرکت بگه !نقل قول:
شاتل لند رو بیخیال منظورم عادی هست - شما 25 گیگ شبی میگیری محدود نشدی !؟
عحب تفاوتی ! پشتیبانی به من میگه ماهی 2 گیگ شما میگی شبی 25 گیگ هم محدود نشدی !
اقا این قیمت های جدید فرقی با قبل نداره :n27: اصلا تغییری دادند توی قیمت ؟ :n13:
قیمت ها همونه فقط دو گیگ بهش اضافه کردند خسته نباشی دلاور :n31:
ای کاش شاتل هم طرح هایی مثل فشفشه های وب یا حداقل تنوع توی کارش به کار میبرد . هیچ طرح خاصی برای مشتری های فعلی ارائه نداده . حداقل تخفیف های سالانه ، یا جشنواره های مختلفی که ارائه میده امکان ثبت هم برای مشتری های فعلی ارائه میداد خیلی خوب میشد ...
نقل قول:
فک کنم ، معنی کاهش قیمت واسه شاتل اینکه بیای حجم ترافیکی سرویس های گذشته رو کم بکنی ، به عنوان کاهش قیمت به ملت تحویل بدی ..
فقط اینکه برای همچین کار مسخره ای 5 روز طول کشیده تو کتم نمیره . یعنی چی آخه ؟ اصلا با عقل جور در نمیاد ... کاهش قیمت بعد از چند سال اون هم قطره ای ... کاهش قیمت !!!! بعد از چند روز از ابلاغ دستور ، اگه واقعا دستور واقعی بود باید از قبل برای کاهش قیمت فکر میکردند که توی همون روز اجرا کنند . اینجور که معلومه اینکار فقط برای سرگرم کردن ذهن مردم و دور شدن از یه سری مسائله ! و نه چیز دیگه ای ...نقل قول:
شاتل برای مشترک پرمصرف روزانه سرویسی نداره؟ مثلا در ماه بیست یا سی گیگ؟
متاسفانه خیر !نقل قول:
مگه اینکه بسته های 50 گیگ یا 100 گیگ رو بخرید . قابلیت انتقال به دوره بعد رو هم داره من خودم زمانی که بسته 50 گیگ رو با تخفیف 50 درصد ارائه میده میخرم تا دو سه ماه استفاده میکنم . مصرف روزانه منم شدید زیاده و کلا مصرفم 24 ساعته اس ...