متاسفانه هزینه ثابتی نداره. من از فروشگاه همراه اول نسبت به تعویض سیم کارتم اقدام کردم و فقط 5 تومن از شارژ سیم کارتم کم شد. بعضی دوستان از طریق دفاتر خدمات تعویض کردند و 8 تومن ازشون گرفتند.نقل قول:
توصیه میکنم از طریق فروشگاه اقدام کنید.
Printable View
متاسفانه هزینه ثابتی نداره. من از فروشگاه همراه اول نسبت به تعویض سیم کارتم اقدام کردم و فقط 5 تومن از شارژ سیم کارتم کم شد. بعضی دوستان از طریق دفاتر خدمات تعویض کردند و 8 تومن ازشون گرفتند.نقل قول:
توصیه میکنم از طریق فروشگاه اقدام کنید.
خیر، هزینه فعالسازی نداره. سال قبل یکسری مشکلات در این طرح بود که امیدوارم امسال دیگه بوجود نیاد.نقل قول:
به طور مثال بعد از 5 دقیقه مکالمه تماس قطع میشد و وارد 55 دقیقه رایگان نمیشد.
اعتباری 5000نقل قول:
دائمی 8500
توی ایرانسل گزینه " کنترل مصرف آزاد" هست که با فعال کردنش دیگه بعد از اتمام زمان اینترنت و ... از اعتبار اصلی استفاده نمیکنه.
آیا مثل این توی همراه اول هست؟
چطوری جلوی خورده شدن اعتبار اصلی رو بگیریم؟
با تشکر.
یه سوال دیگه هم داشتم:
آیا سرعت توی سیم های معمولی با usim فرق میکنه؟ (منظورم 3g هست).
من هر کاری میکنم نهایتا سرعتم 400 کیلوبایت هست. (3g).
خیر، همراه اول چنین امکانی ندارهنقل قول:
تا جایی که من تست کردم هیچ فرقی نبودهنقل قول:
خیرنقل قول:
خیرنقل قول:
مراقب باشید با سیم کارت دائمی به هیچ وجه حتی دیتا رو روشن نکنید چه برسه به مصرف که واقعا خطرناکهنقل قول:
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی یک گیگ داخلی میشه 1800 تومن ترکیبی هم حساب کنید میشه 4000نقل قول:
به خاطر همینه همراه اول یک گیگ رو نه هزار تومان می فروشه اون یک گیگ شبانشم برای خودش نگه داره . فقط سر مشتری شیره می ماله میگه دو گیگ بعدشم میگه 1+1 . ایرانی ها چه روشهایی ... بلدن