بازی های المپیک شروع شد و خبری از شبکه ورزش نشد
Printable View
بازی های المپیک شروع شد و خبری از شبکه ورزش نشد
الکومکس یکی از بهترینهاست ولی تو لیست شما نیست
به نظر من توی خرید گیرنده دیجیتال یه چیزی که اهمیت داره اینه که شرکتشون زود به زود آپدیت ارائه بده و ساپورت خوبی توی این زمینه داشته باشه تا حداقل در صورت ایجاد مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه ، مشتری دلش به ساپورت اونو گرم باشه .نقل قول:
قیمت و پخش انواع فرمتها با usb هم مورد مهمی هست .
من بین گیرنده ها xvision رو پیشنهاد میکنم چون خدمات و گارانتی خوبی داره .
سلام
بله الکومکس گیرنده خوبی بود ولی مرجع رسمی نداره واسه همین نذاشتم و تا اونجایی که من میدونم دیگه هم وارد نمیشه
درباره ایکس ویژن هم بحث میکنیم شما خیالت راحت باشه من حواسم هست که چیزی رو از قلم نندازم مخصوصا مارک های پر فروش بازار
خوب دسته بندی گیرنده ها براساس سخت افزار و نرم افزار هاشون در سه دسته قرار دادم دسته
دسته بندی محصولات براساس سخت افزار و نرم افزار و همچنین تکامل یافتگی اونها
1-این گروه به نظر من بالاترین مشخصات رو داشتن و سخت افزار و نرم افزار کاملی دارن البته قیمتشون نسبت به بقیه گیرنده ها بالاتر هم هست
سما
ایستر
2-این گروه رده متوسط بازار قرار دارند و میشه گفت بیشتر فروش رو داشتن
پروویژن
ویونا
لومکسی
دنای
های نور
فراسو
ایکس ویژن
3-گروه آخر ضعیف ترین گیرنده ها و همچنین محصولات بدون پشتیبانی هستن
تک ویژن
شاتل
مارشال
ایکس ویژن
توضیح دسته بندی:
من دو گیرنده برایت و فارس ویژن رو چون در بازار نیست از مقایسه حذف کردم
گیرنده ایکس ویژن در دورده قرار گرفت چون محصولاتش افت و خیز زیادی داره و حتی با سری جدید محصول مشخصات سخت افزار یا پیشرفت نکرده و یا اینکه پس رفت داشته
من خودم مارشال مدل Combo را دارم که DVD هم می خواند. مدل خوبی است و از کیفیت اش راضی هستم. قیمتش هم مناسب است.
ایراد مارشال در این است که زبان فارسی EPG را ندارد (البته مدل های قدیمی)
جدیدا هم یک USB Xvision گرفتم و با توجه به آنتن اکتیوی که دارد بسیار عالی است.
سلام به همه دوستان
من چند وقتی هست که تو این انجمن ها به کاربرایی که با گیرنده هاشون مشکل برمیخورن راهنمایی میدم که باید چی کار کنن واسه همین یکم فنی تر مسئله رو میخوایم بررسی کنیم تا کاربرایی که دنبال کیفیت و کارایی هستند محصول مطمئنی رو انتخاب کنن در این میان ما به کاربرهایی که بودجه کمتری هم دارند گزینه هایی را اعلام میکنیم ولی در مورد گزینه های ارزان قیمت بازار که از قبل لیست مشکلاتشون تهیه شده هست فکر نکنم اصلا نیاز به بررسی داشته باشه چون من خودم با خرید محصول غیر مطمئن و بدون پشتیبانی و ارزان قیمت مخالف هستم یه شرب المثل آلمانی میگه ما اونقدر پول دار نیستیم که جنس ارزان بخریم البته من خودم در مورد ارزان قیمت بودن این محصولات زیاد نوشتم و باز هم خواهم نوشت که دوستان متوجه موضوع بشن که علت ارزان بودن چیست مخصوصا دوستان غیر فنی و کاربران عام که متاسفانه بیشتر به حرف فروشنده توجه میکنن و فروشنده هم بیشتر به جیبش !!!!!!
انشا ا.. از فردا هر وقت وقت کنم سعی میکنم مطلبی قرار بدم که به درد دوستان بخوره البته قول نمیدم همه مطالب رو خودم بنویسم چون دوستان دیگری قبل از من این کار هارا انجام دادن بنابر این من یه فقط به مسائل تکی میپردازم ولی قول میدم تاپیک جامعی بشه راجع به خرید گیرنده دیجیتال البته اگر دوستان لطف کنن و اینجا رو تبلیغ کده و اسپم سرا نکنن
سلام
من تلویزیون سونی nx710 دارم
این تونر دیجیتال داره خودش؟
تو سایتش که زده داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من که کانال هارو سرچ کردم 8 تا کانال فقط گرفت
یعنی نداره؟
داره دیگه. :31: 8 کانال خود استان اونورا فرستاده. اضافه میخواستی؟ :31: !نقل قول: