اگه بدون اطلاع قبلی بوده باید زنگ بزنیم برگردونن حجمو.اینجوری که نمیشه هر کاری خواستن بکنن
Printable View
اگه بدون اطلاع قبلی بوده باید زنگ بزنیم برگردونن حجمو.اینجوری که نمیشه هر کاری خواستن بکنن
سلام دوستان تعرفه های جدید رو دارین بزارین تویه سایت مخابرات همون قدیمیه راستی تویه 10 و 20 صفحه اخیر انگار مخابرات دوباره داره طرح بعثت رو راا میندازه درسته یا نه
بدبخت شدیم رفت.نرخ طرح ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم تو سرعت, طرحها چ فرقی باهم دارند که قیمتها رو تغییر دادند.من طرح بعثت دارم وقتی میخوام به اعتبار روزانه اضافه کنم میزنه یک ماه اعتبار روزانه بدون حجم ۷۹۵۰ تومن ولی طرح پسرعموم که طرح پیش پرداخت خانواده هست میشه ۴۷۷۰ تومن .جالبیش اینجاست که هیچ فرقی با هم نداره طرح فقط اسماشون فرق داره وگرنه هم سرعتاشون ۱۲۸ هست هم دانلود رایگان داره هردوتاشون.نمیدونم دلیل این کار مخابرات چیه
ای بر پدرو مادرشون لعنت از منم 400 مگ دزدیدن حرومیا !
اینا کلا فکرکنم با کاربرها لج کردن بخصوص بعد اون جریان شبانه که کم اوردن حالا ازهرراهی استفاده می کنن تا ازکاربرپول بیشتری بگیرن
راستی این خبرو دقیقا کجا نوشته تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا که نیست
بعدش هم مگه برنزی سرعتش یک مگ نیست؟
یا تقره ایی مگه 1.5 مگ نیست پس چرا دومی قیمتش با بعثت یکیه اولی هم که کتره بعثت فقط یک ساعت رایگان اضافه داشت که اونم زدن پرپرکردن
البته شاید مال بچه های نقره ایی یا برنزی سرعتشون رو با تغییرات دیشب کم کرده باشن که اگه کسی ازدوستان اینجا هست بیاد بگه سرعتش تغییر کرده یا نه
برنزی ونقره ایی
این دزدا مثله اینکه میخوان سرعتارو واقعی کنن.یعنی سرعت اون 128 میشه 16 !نقل قول:
ما نماینده فروشیم تو سیستم خودمون زده.شما واسه اینکه بفهمی چی به چیه برو تو ۲۰۳۰ بعد به اعتبارت یه ماه بزن بدون حجم تا جریان دستت بیاد
اره اونو که دیدم می خواستم اینو که شما گذاشتی ببینم کجاست
راستی الان شما که به طرح ها دسترسی داری سرعتا همینه که نوشته یعنی الان برنزی شده 512 ونقره ایی 1 مگ؟
سرعتارو میخوان رو همون قرارداد ببندن اگه کسیم اعتراض کرد همون لیست تعرفه هارو میکوبن تو صورتش میگن ببین اینجا نوشته 128کیلو حالا ما یه مدت تا 1مگ باز گذاشتیم لطف کردیم.
همه پیشرفت میکنن ما پسرفت !