این سیستم میتونه بازی رو بترکونه VGA:XFX- GeForce GTX 280 - 1GBCPU:Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nmRAM:2*2GIG
Printable View
این سیستم میتونه بازی رو بترکونه VGA:XFX- GeForce GTX 280 - 1GBCPU:Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nmRAM:2*2GIG
سلام..نقل قول:
ممنون از راهنمایتون..
ولی با اینکار مشکلی برای ویندوز و دیگر نرم افزارهایی که رو سیستم نصب هست پیش نمیاد؟؟
و همچنین بازی کند اجرا نمیشه؟؟
نقل قول:
منبع از کجا بود؟این خبر و از کجا گرفتی؟تایلندی ها؟
همان طور که می بینید ما هم دچار جی تی ای زدگی شده ایم!اما وقتی صحبت از این بازی کردیم حیف بود که به سراغ این خبر نرویم.اوایل فکر می کردیم فقط در ایران از این خبر های شاخ دار رایج می شود که مثلا در گیم نت ها همه ال اس دی مصرف می کنند و این حرف ها.ظاهرا در بلاد خارجه هم از این برنامه ها پیش می آید و وقتی رسانه ها می خواهند یک چیزی را (عموما بازی های رایانه ای چون دیوارشان هنوز خیلی کوتاه است)بکوبند از همه جور دروغ استفاده می کنند.این یکی را داشته باشید.یک روز بعد از عرضه ی جی تی ای 4 که خودش یک سر و صدای بزرگ بود خبری همه جا را تکاند که یک نفر در صف خرید بازی با ضربات چاقو کشته شده.پی گیری منبع خبر نشان می دهد که اولین بار این خبر از بی بی سی در آمده و مضمونش این بوده:یک نوجوان در جنوب لندن توسط ضربات چاقو کشته شده و پلیس در جستجوی قاتل است.این خبر در همان روزی منتشر شد که جی تی ای به بازار آمد.اما یک خبر گزاری دیگر انگلیسی به نام The mail روز بعد خبر را اینگونه منتشر کرد:سر و صدای بازی خشن جی تی ای 4 چنان روی مخاطبان تاثیر گذاشته که دیروز یک نفر در صف خرید بازی یک نوجوان را با چاقو به قتل رساند.افراد در صف گمان می کردند این نمایش برای تحریک هیجان خریداران جی تی ای 4 است!
بعد از آن نوبت آسوشیتد پرس بود که خبر را از دید خودش روایت می کند:یکی از کسانی که در صف جی تی ای 4 بود به شدت به یک نوجوان در حال عبور از کنار صف حمله کرد و او را با چاقو به قتل رساند.بیش از صد نفر شاهد این ماجرا بودند!
روزنامه Croydon Guardian که یک روزنامه ی محلی است خبر را اینگونه نقل می کند:در مراسم افتتاح فروش یک بازی خشن به نام جی تی ای 4 یک نفر به قتل رسید!!!!!
سپس این خبر تبدیل به جنجال برای بازی های رایانه ای شد.پیش از این که خبر به کشور ما و دست غرض ورزان برسد واقعیت را هم بخوانید.
پس از یکی دو روز دعوا بالاخره شاهدانی که در صف حضور داشتند واقعیت ماجرا را تعریف کردند.قضیه این بوده که یک چهارراه بعد از مغازه جی تی ای 4 فروشی(!)یک نفر مورد حمله قرار می گیرد و افراد در صف او را می بینند و زنگ می زنند به 110 انگلیسی ها.
بله رسم روزگار چنین است.خودتان قضاوت و نتیجه گیری کنید.
منبع:نشریه ی دنیای بازی(اولین نشریه رسمی بازی های رایانه ای)اول خرداد ماه 1387 شماره سی و یکم
ناراحت نباشنقل قول:
چند ماه دیگه بروبچ هکر کارشون رو شروع میکنن وکمباین و تراکتور رو هم به بازی اضافه می کنن:27:
توی این لینک همه چیز رو در مورد پچ توضیح دادهکد:http://www.rockstargames.com/support/req_support_detail.php?product=275%2C3%2CGrand+Theft+Auto+IV%2CPC%2CRockstar_Games%2Cgta4&submit=Submit
دوستان چند سوال فنی و حرفه ای..........!!!
چطور میتونم وقتی دارم با ماشین توی یک خیابون میپیچم دوربین هم پشت سر ماشین بیاد ؟؟؟
چطور میتونم دکمه ها رو عوض کنم ؟؟؟ مال من فقط یه دسته بازی هست روی هرچی کلید میکنم هیچ اتفاقی نمیافته...........
توی خیابون میشه مثل سن اندرس با ماشین دختر بلد کرد ؟؟؟ یا فقط با همون زیدم باید حال کنم ؟؟؟
ممنونم..........
من تقریبا 2 سال San Andreas رو ادیت کردم و نتیجش این شد که GTA IV دقیقا همون ماشینهایی که ما آورده بودیم تو SA رو خودش داره.نقل قول:
ناراحت نباش
چند ماه دیگه بروبچ هکر کارشون رو شروع میکنن وکمباین و تراکتور رو هم به بازی اضافه می کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا پس یک کار کنیم بهتره. ماشینهای قدیمی بزاریم تو IV.
تاپیک ادیت و پچ برای GTA IV بزنم؟؟؟
برای شروع پیکان وارد بازی کنیم.
کسی میدونه نرم افزار برای باز کردن فایلهای IMG تو IV و باز کردن فایلهای WTD اومده یا نه؟؟
فایلهای DATA هم سر جاشه. ولی Handling فرمتش عوض شده ولی هنوزم با Notepad باز میشه. اما ترتیبش تغییر کرده.
مشکل اولت از کرک هست. کرکت رو عوض کن درست میشه.نقل قول:
دوستان چند سوال فنی و حرفه ای..........!!!
چطور میتونم وقتی دارم با ماشین توی یک خیابون میپیچم دوربین هم پشت سر ماشین بیاد ؟؟؟
چطور میتونم دکمه ها رو عوض کنم ؟؟؟ مال من فقط یه دسته بازی هست روی هرچی کلید میکنم هیچ اتفاقی نمیافته...........
توی خیابون میشه مثل سن اندرس با ماشین دختر بلد کرد ؟؟؟ یا فقط با همون زیدم باید حال کنم ؟؟؟
ممنونم..........
دومی من نمیدونم.
سومی هم بله میشه. کافیه شبها به خیابونها شلوغ بری. مسافرا (!!!) کنار خیابون ایستادند. یعنی مثل بقیه راه نمیرن.
پیشنهاد میکنم با ماشین کوپه برو مسافر (!!!) کشی.
نه دوست من موردی نداره من خودم دارم اجرا می کنم مشکلی هم ندارهنقل قول:
ضمنن این در حقیقت پشتیبانی راک استار از sp3 که همه برن نصب کنن
استفاده کن موردی نداره
ضمنن این کار دو طرفه هستش مشکل داشتی کافیه از همون مسیر اون عدد 300 رو به 200 تبدیل کنی
خوب آپدیت جدید برای این بازی هم منتشر شد
متونید از این آدرس بگیرید
[/code] 173003268/GTA4_Patch1.zip[/code]کد:http://rapidshare.com/files/
یا اینجا که هم منبع هستش هم متونید دانلود کنید از اون
حجم 34 مگکد:http://news.bigdownload.com/2008/12/08/gta-iv-pc-patch-release-update/
اینم تغییرات :
A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting.
-Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays
-Fix to bowling while using certain sensitive mice
-Fix for ATI 1900 shadows
-Overall savings to memory
-Graphic improvements to particle systems and mirrors
-Multiplayer character settings are preserved
-Support for DirectInput controllers
موفق باشید
ببخشید آهنگ ها رو با چه فرمتی باید ریخت توی اون آدرس تا توی بازی اجرا شن من کلی آهنگ ریختم ولی اون رادیویی که باید اجراشون کنه رادیو پخش می کنه ؟
Grand Theft Auto 4 Save 65 %کد:http://rapidshare.com/files/173345757/Grand.Theft.Auto4.Save.65_..rar