مرسی پیام جان :10::40::11:
آره خدا را شکر :) به نسبت بقیه فرمانده گروهانها خیلی آرومتر و مودبتره :5: اگر بچه ها همت کنند حرفهاشو جدی بگیرند و عمل کنند و یه ذره گیج بازی در نیارند (البته حق دارند روزهای اول وقت میخواد تا جا بیفتیم) میدونم هوامونو داره :8: همانطور که تا الآن داشته (مثلا اکثر فرمانده های دیگه گیرهای خیلی بیخود میدند و تو همین 2 روز هم خیلی دواندندشون! ولی ما اصلا:10:)
2 تا فرمانده هستند به نام سروان اسماعیلی و یه ستوان دوم که خیلی صدای بلند و رسایی داره (فرمانده گروهان 2و 3 نصر ، گروهان 1 هم غیر فعاله) میبینم چطور با سربازها برخورد میکنم میخوام برم دست موسوی و ماچ کنم :دی:20:
ممنون از تذکرت :10: منم باید به نحو احسن از این 2-3 روز بهترین استفاده را بکنم و گفتند یه چند تا وسیله هم آماده کنید بیارید که باید تهیه کنم (اکثرشو دارم به جز 2 مورد کلید کنسرو و جعبه برای آنکارد) فط اگر در مورده اون جعبه آنکادر که گفته جعبه ساندیس باشه و بیارید کاغذ کادو بهتون میدیم که ببندید دورش و اینها اگر توصیه یا توضیحی دارید ممنون میشم بدی :11: و کلا اگر چیزی هست که اونجا به دردمن میخوره و یه کم غیرمعقوله بگید که ببریم:46: