سریع وصل میشه و مشکلات فنی این سرویس همگی برطرف شده.نقل قول:
Printable View
سریع وصل میشه و مشکلات فنی این سرویس همگی برطرف شده.نقل قول:
هزینه رانژه مجدد که نداره
شب و روزش دانش یکیه یا فرق گذاشتید
کلا چیزی به نام شبانه که دیگه وجود نداره اونجا چون کلا حجم در کار نیست برداشتم درسته؟
راستی مشتری هام میپرسن اگه از نامحدود راضی نبودیم میتونیم وسط کار تبدیل به حجمیش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
البته من سعی دارم همشون رو راضی کنم که نامحدود اصلا به در نمیخوره(خیلی کلکیم)
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------
راستی میشه یه ای دی چیزی بدید من خیلی نیاز دارم باهاتون در مورد یه شهر تو اصفهان صحبت کنم موقعیت خوبی برام پیش اومده نیاز به کمکتون دارم
خیر هزینه رانژه برای مشترکین قدیمی و فعلی صبانت به هیچ وجه نداردنقل قول:
سرعت در شبانه روز یکسان است
اگر کسی از نامحدود ناراضی باشه تمامی نمایندگان این اختیار رو دارند که سرویس رو برگشت زده و تعداد روزهای استفاده شده را از کل پول کم کنند و مابقی را برگشت دهند.
شما حتما قبل از خرید از نمایندگی شهر خودتان این موضوع را بپرسید که آیا بعد از خرید در صورت ناراضی بودن سرویس را برگشت میزنند یا خیر
سلامنقل قول:
کی میزارینش تو قسمت شارژ الکترونیکی؟
وقت گل نی
فکر نکنم بیاد تو پنل شاید فعلا می خوان از طریق نمایندگی ها داده بشه تا تو دسترس همه نباشه البته شاید
دوست خوبم به نظر من اگه طلبه ای برو نزدیکترین نمایندگی
این سرویس ها ممکنه هیچ وقت در قسمت شارژ الکترونیکی قرار داده نشهنقل قول:
به دلیل اینکه کیفیت این سرویس ها بسیار پایین و در حد دایال آپ میباشد
کاربران هم بدون اطلاع شارژ الکترونیکی انجام میدهند و مشکلات زیادی برای کابران ناراضی ایجاد خواهد شد.
دیشب سرعت دانلود بد نبود روی 60 -70 بود.
راستی یه سوال سرعت دانلود شبانه سرویس های مختلف با هم فرق میکنه؟
چون من 128 دارم سرعت شبانه ام روی 80-90 در بهترین شرایط هست.(تو این چند وقت اینطور بوده)
ولی اون یک مگ داره سرعت شبانه اش روی 150-200 هست.خطشم یک ماه نمیشه گرفته خونشون هم خیلی با ما فاصله نداره اگه کسی از این کار های صبا سر در آورد به ما هم بگه.
درسته .من امروز 256 گرفتم .سرعت افتضاح.البته اگه عین طرح عمل میکردن خوب بود ولی قشنگ معلومه سرعت رو لیمیت کرن .سرویس 256 گرفتم 10 ثانیه اول سرعت رو 100 هست بعد میاد رو 5-6 !!خیلی جالبه .
درسته .من امروز 256 گرفتم .سرعت افتضاح.البته اگه عین طرح عمل میکردن خوب بود ولی قشنگ معلومه سرعت رو لیمیت کرن .سرویس 256 گرفتم 10 ثانیه اول سرعت رو 100 هست بعد میاد رو 5-6 !!خیلی جالبه .
ادیت:اینم از اثرات سرعت کم :31:
تایید میشه
منم همین الان سرویس 256 رو نامحدودشو فعال کردم 47000 تومن سه ماهه !!! سرعت اولش رفت رو 200 خیلی خوشحال شدم :دی بعد 10 ثانیه اومد رو 5 از 10 هم بالا تر نمیره (بیشتر مواقع 5 ـه)
من به هیچ وجه راضی نیستم و میخوام پولمو پس بگیرم سرویس محدود بگیرم
محل زندگی هم بجنورد هستش کسی که خدمات میده موسسه کیش آریاس
می تونم پس بدم ؟؟؟
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
یه سوال : آیا می تونم شبانه از ساعت 3 تا 7:44 با همون یوزر و پسورد Guest وصل شم و سرعتش همون 120 باشه ؟؟؟
اگه بشه که با همین میسازم