هر دوتايشان سرويس نامحدود ارائه مي دهند.نقل قول:
Printable View
هر دوتايشان سرويس نامحدود ارائه مي دهند.نقل قول:
از نظر ADSL هیچ شرکتی پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
ولی وایرلس داتک و لایزر پشتیبانی میکنند
ساعت خواب؟نقل قول:
كل فرايند اتصال ADSL ، حداقل 2 يا 3 روز وقت مي بره كه بعيد مي دونم به عيد برسه:13:
اول اینکه چرا انقدر دیر اقدامی کردی. فکر نکنم الان شرکتی قبول کنه خط رو رانژه کنهنقل قول:
منطقه مخابرات شما شهید نهری
تمام شرکتها شما رو پشتیبانی میکنند
اگه میخوای 256 بدون دردرسر بگیری باید از صبانت بگیری البته شاتل و فن آوا هم هست.
براي عيد كه نميشه حراقل 1 ماهه است.آخه عيد 15 روزهنقل قول:
شركت هم اگه بتوني از آسياتك بگيري كه خيلي خوبه ولي اگه نشد شركتهاي ديگه هم هستند.خيلي فرقي نداره.
سرعتش هم دست خودته من الان 128 گرفتم 1 ماهه .هزينه ي ثابت ماهيانه 11 هزار تومن براي هر 1 گيگ هم كه مصرف مي كني 3500 بايد بدي.يه مودم هم كه بايد اول كار بخري كه قيمتش بستگي به ماركش داره من زيمنس گرفتم 40هزار تومن.من از شركت فن آوا گرفتم خيلي هم راضيم (اصل شركت فن آوا توي تهرانه اما توي قم هم شعبه داره و منم توي قم ازشون سرويس گرفتم)اگه نتونستي از آسيا تك بگيري از فن آوا بگير. من خيلي راضيم.هر سرعتي بخواي ميتوني بگيري هرچي سرعت بيشتري بخواي پول بيشتري هم بايد بدي:27:براي ماه اول هم كه سرويس دريافت ميكني مثلا اگه بخواي مثل من بگيري غير از پول مودم بايد 20هزار تومن بدي.11هزارتومن آبونمان يك ماه و 9 هزار تومن هم شارژ اوليه ي خطط كه تقريبا مي شه 3 گيگ.حالا اگه اين 3 گيگت تموم شد ميتوني از سايت فن آوا به طريق پرداخت الكترونيكي شارژ كني.استفاده از خطوط هم از ساعت 2 الي 7 صبح رايگانه:18:(البته فن آوا شركت ديگه رو نميدونم)من كه خيلي راضي هستم اگه اطالاعات بيشتر خاصي ايميلتو بده.باهات در تماس باشم اطلاعات بيشتري بهت بدم.
ايميل منم اينه:m_g5274@yahoo.com
آخيش ! سرعت پارس آنلاين به روال گذشته برگشت.:20:
نتيجه تست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينهم Ping :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هر دوتاشون مي توني نامحدود بگيري البته سرعت نا محدود يه كمي پايينهنقل قول:
به سلامتي ايشالانقل قول:
من 128 نامحدود دارم ولي همانطور كه مي بيني نه تنها پائين نيست كه بالاتر از حد استاندارده:31:نقل قول:
جدي مي گينقل قول:
از چه شركتي گرفتي
چند گرفتي؟؟
الان جواب بده
جون من
128kb :8:نقل قول:
از پارس آنلاين
يكماه : 40000 تومان
تستها را هم كه ديدي؟:5: