من هرجور تصویری رو بگید تست کردم. دیگه از فوتبال و رانندگی سریعتر نداریم!
مدل دقیق رو بهتون دادم، اگه مشخصاتش رو یمخوندید متوجه میشدید، 100هرتز هستش، تازه اون موقع سونی ال سی دی های سری Xش 200هرتز بودن. پس به هیچ وجه نمیتونین بگین توی refresh rate تلویزیون های LCD یا LED کم دارن و عقب هستن. موقع بازی های رانندگی خیلی سخته تیو این تلویزیون، چون فریم های خیلی زیادتری میبینی و حس میکنی ماشین میلیمتر میلیمتر چپ میره یا راست.
اما درمورد کنتراست هم باید بگم هیچوقت هیچوقت شما نمیتونید کنتراست رو با اعدادشون قیاس کنید. شاید باورتون نشه ولی قبل اینکه این سامسونگ رو بخریم حدود سه سال تمام تلویزیون ها رو آمار داشتم و بررسی میکردم (نه بررسی تیو خونه، مغازه به مغازه) اما هربار به دلیلی خرید عقب می افتاد؛ که نهایتا این سامسونگ رو 2.5 خریدیم، البته من باز نظرم روی سونی بود اما سونی باید 3.5 هزینه میکردیم.
پلاسما و ال سی دی هرکدوم مصارف و مزیت های خودشون رو دارن. به طور کلی برای اینچ های بالای 50 پلاسما نسبتا بهتره، و برای کمتر از 50 ال سی دی نسبتا بهتره. (دقت کنید که گفتم نسبتا، چون باید ببینید مصرف و انتظارات شما چیه).
درمورد اینکه میگم کنتراست رو چشمی باید تجربه کرد باید بگم دلیلش اینه که تیو خود پلاسماها یا ال سی دی ها؛ سامسونگ با یه معیار و ال جی با یه معیار و هر کمپانی با معیار خاص خودش کنتراست رو می سنجه. نمیگم این معیار ها از هم دور هستن ولی این اعداد قابل اطمینان نیستن و حرفی که دوستمون چند پست قبل تر زد رو باید بگم که:
"این اعداد رو بزارید کنار"
اینها صرفا یه عدد هستن، شما حاضرید بخاطر عدد میلیونی پول بدید؟!