اين conti هم مصيبته ها يه روز از 15 روز گذشت ولي ديگه خسته شدم حوصله بازي ندارم :دي
بايد يه conti درست مي کردن مثل 6 ساعت ولي بيشتر مثلا 20 يا 50 ساعت .
Printable View
اين conti هم مصيبته ها يه روز از 15 روز گذشت ولي ديگه خسته شدم حوصله بازي ندارم :دي
بايد يه conti درست مي کردن مثل 6 ساعت ولي بيشتر مثلا 20 يا 50 ساعت .
یه چند روز استراحت کن و دور از بازی باش تا انرژی بگیری lolنقل قول:
پ . ن : کله فروم P30 الان فیلشر هست؟
دوستان, این PVP بازی کردن به چه صورت هست؟ (تا الان فقط ماموریت انجام دادم)
پست اول رو بخونيد همه چيو ميفهميد.واقعا محمد جان گل كاشته تو آموزشش!خيلي كامله.
آقایون اگر موافقید بریم یه فروم دیگه تا اطلاع ثانوی ! خسته شدم از بس دنبال فیلشر شکن و ... گشتم تا بیام تو این تاپیک . آمار بازدید کننده های این بخش هم رو به صفر میل می کنه. بحث هامون رو یه جا دیگه ادامه بدیم. اگر فروم پربیننده خاصی مدنظرتون هست پیشنهاد بدید.
چرا فيلشر شكن؟آخر سايت به جاي com بايد net بذاريد.
ظاهرآ اون مطالب رو با توجه به داشتن آگاهی نسبی گیمرها از این بازی نوشتن.نقل قول:
پست اول رو بخونيد همه چيو ميفهميد.واقعا محمد جان گل كاشته تو آموزشش!خيلي كامله.
منظورش از مپ PVP رو متوجه نشدم (کجاست و چطور باید وارد این مپ شد؟)
بستگي به لولت داره.اگه لول 1 الي 15 هستي در مپ 1 در Gliter كر كنم يه پرتال هستك آخر اسمش نوشته 1-15 برو تو اون.يه fortress تو اسمش داره.
اگه لول 20 الي 30 هستي در مپ 2 در Starfamus Vill برو و يك پرتال هم اونجاست ميري توش.
اون مطالب کاملا بر اساس آگاهی صفر هست . فقط کافیه قبلا تو عمرتون یه بازی RPG کرده باشین تا همش رو بفهمین، بعلاوه اگه یدفعه بپری آخر مطلب رو بخونی چیزی نمی فهمی و باید به ترتیب بخونی.نقل قول:
ظاهرآ اون مطالب رو با توجه به داشتن آگاهی نسبی گیمرها از این بازی نوشتن. منظورش از مپ PVP رو متوجه نشدم (کجاست و چطور باید وارد این مپ شد؟)
شما واقعا پست 1 رو خوندی ؟ نقل و قل پست 1 :
نقل قول:
تو این بازی pvp رو تو 3 حالت می تونین انجام بدین : pvp 1-15 : که با لول 1 تا 15 می تونین وارد map این pvp بشین . بهتره حتما لول 15 باشین ! وقتی وارد این مپ میشین اولین کاری که باید بکنین پیدا کردن union همدسته ای های خودتون هست . portal ورودی وسط مپ 1 هست ....
پس آگاهی صفر برای اون مطالب, یعنی انجام یک بازی نقش آفرینی در گذشته و اگر انجام نداده باشیم, قاعدتآ آگاهیمون منفی هست دیگه؟؟؟!!!نقل قول:
اون مطالب کاملا بر اساس آگاهی صفر هست . فقط کافیه قبلا تو عمرتون یه بازی RPG کرده باشین تا همش رو بفهمین
Sub-Zero70 ممنون, مشکل حل شد (البته اولین تجربم زیاد خوب نبود و بعد از کشتن یک نفر, اونا... .)