نه خوبی ... سرعتت هم خوبه ... پینگ خیلی مهم نیست ... مگه برای بازی آنلاین ... مبارکه برو حالشو ببر ... :10:نقل قول:
Printable View
نه خوبی ... سرعتت هم خوبه ... پینگ خیلی مهم نیست ... مگه برای بازی آنلاین ... مبارکه برو حالشو ببر ... :10:نقل قول:
پس دليل اين چي هست؟
از توي فاير فاكس يا اينترنت اكسپلورر كه فايل دانلود ميكنم سرعتم حدود 25 كيلو بايت هست. اما با اينترنت دانلود
منيجر به 60 كيلوبايت ميرسه.
اونارو ول کن ... اونا که به درد دانلود نمی خورند ... دانلود منیجر با 16 تا connection دانلود می کنه و فایل رو قطعه قطعه میکنه ... خوراک دانلوده ... ملاک سرعتت هم همین IDM ست ... :8:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
ashkan_mc
پایه ثابت تاپیک : Ashkan_mc :8::5:
:5: شیطونه میگه تاپیک را پاتوق کنما:31:نقل قول:
شروع شد!دی:
بچه ها اینم رکورد جدید من: (آرت 256 و تورنت)
من شاتل را :40: دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zexin جان این خیلی هم رکورد نیست ... چون من آخر هفته ها با آرت 1 حدود 1400 الی 1500 دانلود دارم ... یعنی ماله شما باید 2 برابر من باشه ... یعنی بین 2800 تا 3000 ... حالا عکس خودم رو میزارم که ببینی ... البته من آخر هفته یه بند دانلود می کنم با تورنت ... بدون وقفه ... :8:نقل قول:
آقا همين الان ساعت 1:08 هست دارم با دانلود منيجر دانلود ميكنم سرعت 10 الي 15 كيلوبايته. واقعا افتضاحه
دوستان یه سوال.
جدیدا ده روزه دانلود شبانه من اینجوری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزا خوب کار میکنه یعنی اینکه مشکل از IDM نیست.واقعا گیج موندم.
نقل قول:حدود 2 هفته هست که این مشکل افت سرعت از ساعت 1 شب تا 7 وجود داره که البته خیلی بهتر شدهنقل قول:
من دیشب با پشتیبانی انلاین صحبت کردم گفت شبا یکم ترافیک زیاد میشه که همکاران در حال رفع این مشکل هستند
انشاالله که هرچه زودتر کاملا درست میشه:46: