با خودمون عهد کرده بودم بعد کنکور تا جایی که میتونم هم از شکست ها و هم اگه بوده از موفقیت ها به سال پایین تری های خودم کمک کنم!
اما با این حرفا پشیمون شدم!والا سال قبل کسی نبود این موقع به ما بگه چه کتابی خوبه چه کتابی بد وچه کار کنید درسته وچه کار غلطه به خاطر همین هم تابستون من همین جور هدر رفت و وقتی اینجا رو پیدا کردم خیلی از مشکلاتم حل شد.
در مورد اون کلیک تشکر.عزیزم اینجا همه بچه های کنکوری 89 منو میشناسند نیازی هم ندارم که کلیک تشکر برام بزنند و من هیچ جا از خودم تعریف نکردم وپست های قبل منو بخونید میبینید که بیشتر سوال پرسیدم تا بخوام جواب داده باشم!!اما وقتی وقت میذارم و با این سرعت تایپ کم میشینم می نویسم والا ناراحت میشم اونی هم که سوال پرسیده جواب نده!!من که وظیفم نبوده که بخوام جواب کسی رو بدم.اما چون دیدم کسی جوابش رو نیمدونه و شاید بتونم با چند خط نوشتن مشکلش رو حل کنم راهنمایی میکنم
من مثل این میمونه که شما توی جمع یه سوالی رو مطرح میکین و کسی جوابت رو نمیده و تحویلت نمیگیره و یه نفر بلند میشه جواب سوالت رو میده و تو هم بدون اینکه ازش تشکر کنی جوابشو میدی ومیری!
دوست عزیز ارزش یه فرد به پروفشنال شدنش نیست بلکه به شخصیتش و احترامشه.درسته من نباید میگفتم جوجه!!اینجا هم عذر میخوام!
در ضمن من نه مغرور بودم و نه مغرور هستم ونه مغرور خواهم بود!!نمیدونم کمک کردن به بچه های سال پایینی و ... چرا نوعی مغروریت تلقی میکنی!!
همیشه حالم هم از تعریف از خود به هم میخورده و هر کسی تعریف الکی از خودش میکرد رو میخوام سر به تنش نباشه اما ایننجا این نسبت رو به بنده دادن!!
در مورد این که"
من آنم كه رستم بود پهلوان "مثل این که بحث صد زدن شد منم گفتم میشه 100 زد ومنم یکیشون رو میشناسم.حالا شما بحث رو به اینجا کشوندین و مسخره کردین وبعد باز هم میایید این حرف رو میزنید!
بعدشم شوخی حدی داره و بهتره با دوستای خودت شوخی کنی نه کسی که نه می شناسیش نه جنبه اش رو میدونی.اگه میخوای بگی من بی جنبم آره من جنبه شوخی رو ندارم!
دوست عزیز هنوز که نتایج کنکور نیومده که من بخوام براتون منبع بیارم که کی 100 زده بذار نتایج بیاد بعدا.اینو که میدونی که تازه یه هفته هم از کنکور نگذشته!
برد از آن کسی هست که اشتباه کسی رو تکرار نکنه!!و به تجربه بقیه گوش بده!
این آخرین پستم بود که اینجا گذاشتم و دیگه غلط کنم بخوام کسی رو راهنمایی کنم!!والا من پارسال کلی کتاب خریدم که اکثرا اشتباه بود و به درد نخور که خیلی برام هزینه بر داشت.خواستم امسال اینجا به بچه های اینجا کمک کنم که اشتباه من رو تکرار نکنند و زیاد براشون هزینه ای بر نداره اما مثل اینکه....
از تمامی بچه های گل و با شخصیت فروم عذر خواهی میکنم این طور صحبت کردم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف حرفم هم یه نفر بود از بچه های دیگر فروم واقعا عذر میخوام.