سلامنقل قول:
از برنامه ی Online checker استفاده کن.
Printable View
سلامنقل قول:
از برنامه ی Online checker استفاده کن.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی با یاهو مسنجر ورژن 7 کار می کنم ومشکلی نداره ولی با ورژن8 اصلا باز نمی شه...چند نمونه از یاهو مسنجر ورژن 8 رو هم امتحان کردم ولی جواب نمیده فقط 7 به پایین!!
سلام....مشکل من اینه که نمی تونم با مسنجر ورژن 8 کانکت بشم فقط 7 به پایین !!
چند نمونه هم امتحان کردم از سایت یاهو هم دانلود کردم باز جواب نمیده...کسی علتش رو می دونه؟؟
در ضمن اگه با مسنجر ورژن 7 با کسی که ورژن بالاتر رو داره چت کنی احتمال مشکل بوجود اومدن چقدره؟چون گاهی اون جوابای منو نمی بینه ولی من می بینم...ممنون
همه برنامه ها این اسم رو دارننقل قول:
کدومش کار میکنه
شما میدونید؟
سلامنقل قول:
شما میتونی از نرم افزار های
Best-DenyBuddy
Buddy Foka
DefaceBuddy EN
Deny_Buddy
Hard-Deny-By-FiZzI
این کار رو بکنی.
سلام
شما برو تو گوگل Online checker رو جستجو کن.
یا بنویس دانلود Online checker بعد میتونی پیداش کنی.
این برنامه فقط برای چک کردن آنلاین طرف هست.
در هنگا م چت به صورت فارسی
باید بعد از فرستادن هر پی ام ، پی ام بعدی به حالت انگلیش میره و دوباره کلید آلت+شیفت رو زد تا بتونی فارسی بنویسی
واسه این مشکل راهی هست؟
ممنون
دوستان چطور میشه به شکل های مخفی یاهو دست پیدا کرد؟من بعضی وقتا ا کسی که چت میکنم شکل هایی میفرسته که برا من نیست اونا کجا ی یاهو مسنجر هستند؟
اینجا میتونی پیدا کنی :
کد:http://engr.smu.edu/~kaytaz/smiley.html
دوستان خسته نباشید
نمیدونم چرا چند وقتیه که یا هو هم در کناره کارام باز میکنم در ابتدا مشکلی نداره ولی بعد از مدتی cpu رو 98 درصد به کار میگیره!
منم مجبورم از طریقه task manager ببندمش
ویروسی چیزی ممکنه باشه یا ....
همین الان هم دوستان داشتن فرمایش مینمودن که K.O شدیم با هم!
این تاپیک ذرو اینجا زدم که هم دوتانه یاهو مسنجر کار زیادتر داره وهم دوستانی که یه دفه قطع شده ببینن و یه وقت خدایی نکرده فکر نکنن کم محلی ای یا چیزی بوده:10::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما نظری ندارید در این ضمینه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها تفریحم موقعه دانلود (البته اگه از دی وی بی و موزیک و پست دادن تو پی سی و خوندنه مطالبه سایت های دیگه و بعضا رایته دی وی دی و دمبل زدن و پیاز پوست کندن و .... بگزریم ) همین چت با دوستانه گل و گلاب بود که اونم چند وقتیه افتادم ازش به همین خاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژنش هم اینه:
8.1.0.421