ممنون دوستان
من وقتی این ماشینو بگیرم شاید بزارم تو پارکینگ برای روز مبادا ( نه به قصد فروش ) و شاید سالی دو بار هم سوارش نشم مگر اینکه وضع زندگیم عوض بشه.
حالا سوال من اینه که مخارج ماشین تو این شرایط چقدر هست ؟ از نظر بیمه و چیز های دیگه ؟
Printable View
ممنون دوستان
من وقتی این ماشینو بگیرم شاید بزارم تو پارکینگ برای روز مبادا ( نه به قصد فروش ) و شاید سالی دو بار هم سوارش نشم مگر اینکه وضع زندگیم عوض بشه.
حالا سوال من اینه که مخارج ماشین تو این شرایط چقدر هست ؟ از نظر بیمه و چیز های دیگه ؟
بیمه نقدی بدی بدون تخفیف سالیانه 860 تومنهنقل قول:
خرجای دیگه هم روغن و فیلتر هر 6 ماه در حد 80 100 تومن
افت سالیانه ماشین هم حسابشو داشته باش
بقیشم x در نظر بگیر
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
این همون بیمه شخص ثالثه دیگه درسته ؟ اجباریه ؟ یعنی حتی اگه هیچ استفاده ائی از ماشین نداشته باشم سالی 1 ملیونو باید بدم ؟نقل قول:
شما اگه ماشين رو استفاده نمي كني نيازي به بينه بدنه نيست. سال اول هم بيمه شخص ثالث از طرف كارخونه ميشه. شما در اين شرايط فقط مواظب باتري باش. هر روز ماشين رو استارت بزن بذار چند دقيقه كار كنه. روغن و ----- هم طبق دفترچه ماشين عوض كن. به هر حال افت قيمت ماشيني كه خوابيده باشه و كارمرد كمي داشته باشه كمتر از ماشيني هست كه مثلا تو يه سال ٤٠٠٠٠ تا كار كنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بیمه بدنه؟؟؟؟نقل قول:
بله عزیز بیمه شخص ثالث اجباریه که اگر ماشین صفر میگیرین سال اولو داره خودش و سال های بعدیو باید پرداخت کنیدنقل قول:
کلا ماشین صفر حتی استفاده هم کنید 2-3 سال اول خرج خاصی نداره
از پژو تیپ 5 راضی هستند ؟
ممنون.نقل قول:
اون صدای پرت را هنگام خاموش کردن شما هم میشنوید؟
تو 206 قبلیم تیپ دو م میشنیدم ولی v8 الانم نهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
خیرنقل قول:
۸۰۰۰ رفتیم یکبار هم تسمه تایم رو نمایندگی کامل عوض کرده باز هم صدا میده
زیر وبند مشکل داره کمک ها صدا قیژ وقیژ میکنند ( صداش کاملا بلند و واضحه) بردیم نمایندگی با کمال وقاحت میگه مدل های ۹۳ همینجوری اند خوب در نیومدند و به زودی دیگه اصلا نمیشه باهاش رفت هر وقت اینجوری شد بیاریدش طبق هاش رو عوض کنیم انگار نه انگار ماشین صفر تحویل گرفتیم
مصرفش کم نیست
این تهویه اتوماتیک رو هم که دیگه واقعا شاهکار کردند با این سیستم
صد رحمت به همون تهویه دستی پراید