سلام برای ذخیره سازی اتوماتیک فایل در ورد 2007 چیکار باید بکنم؟
Printable View
سلام برای ذخیره سازی اتوماتیک فایل در ورد 2007 چیکار باید بکنم؟
سلام به همگی
من تو WORD با page border یه مشکلی دارم...
و آن اینکه من دارم یه بروشور سه صفحه ای در WORD درست میکنم .. یعنی هر صفحه word رو از پهنا به سه قسمت تقسیم کردم ... حالا میخوام با page border برای هر یک از سه قسمت border بسازم ولی نمیتونم...
لطفا یه راهنمایی بما برسونید...:11:
سلام
من تو عکس زیر مشخص کردم که چرا اونجا نوشته نمیشه؟
متن کامل فارسی که از نت میگرفتم و اونجا میزاشتم اونجا نوشته میشد ولی این نمیشه.!کد:http://freezpic.com/pics/8472ac7b12a607ac00f38caa1c6b0766.JPG
شما با Ctrl+A هم امتحان کردی؟نقل قول:
یعنی همه ی محتویات رو Copy کنی و توی یک فایل دیگه Paste کنی.
من ميخوام در يك فايل ورد چند صفحه اول براي مثال 6 برگ، شماره صفحه نخوره و از صفحه هفتم شروع به شماره زدن كنه و شروع شماره هم از يك باشه.
براي مثال فهرست مطالبم شماره صفحه نخوره و شماره صفحه از متن اصلي شروع بشه و شماره صفحه هم 1 باشه.
نقل قول:
توي همون شکلي که گذاشتي در منتهي اليه سمت راست رو که نگا کني يه دکمه مثلث شکل کوچيک هست
اونو بزن و بعد از گزينه add or remove buttons و بعد گزينه formatting دکمه حذف شده رو ميتوني برگردوني
در اينگونه حالتها فقط شما داري از Right to left استفاده ميکني خودبخود روي اون حالت تنظيم ميشه و برعکس برا همين هم اجازه نميده که عوضش کنينقل قول:
سلام
از راست و چپ 2.5 سانت چطوری میشه؟ خط کش رو میشه اینور و اونور کرد ولی من نمیدونم چقد! با عکس توضیح بدین بهتره :31:
ممنون
درست ميگيدنقل قول:
من فراموش کردم در پست قبليم که الان اصلاحش کردم بگم که بايد پس از زدن گزينه Style از جدول وسط کادر گزينه footnote reference رو انتخاب کني و سپس Modify رو بزني و .....
سلامنقل قول:
به احتمال بالا سيستم ويروسي هست و به نظر من بايد با کسپرسکي آپديت شده ويروس کشي بشه و با اين حال امکان اينکه آثار ويروس پس از ازبين رفتنش هم باقي بمونه هست
خيال خودت رو با نصب ويندوز مجدد راحت کن