به نظر دوستان بین مزدا 3 مگان 2000 سوناتا 4 سیلندر جنتو به ترتیب شتاب کدومشون بیشتره؟
به نظر دوستان بین مزدا 3 مگان 2000 سوناتا 4 سیلندر جنتو به ترتیب شتاب کدومشون بیشتره؟
بودجتون چقدره؟!نقل قول:
آخه من ميخوام با اسب بابام مسابقه بدم، برند زياد مهم نيست
مزدا 3 نسل قدیم: 9
مزدا 3 نسل جدید: 10.5
سوناتا 2008: 10.2
سوناتا 2009: 8.9
جنتو: 10.5دستی و 13 اتوماتیک!
با سلام دوستان واساتید نظرتون در باره اوانته چیه ؟ نسبت به قیمتش کارایی داره؟
اوانته در رنج خودش رقیبانی مثل جنتو - زانتیا - مگان - سراتو 2008 رو داره که میشه گفت یکی از بهترین ها تو رنج خودش هستش.نقل قول:
اگه بخواهیم کلی مقایسه کنیم زانتیا که از رقیبان اصلی اوانته هستش هم قدیمی شده و هم کیفیت ساختش خیلی پایین اومده! در ضمن هزینه نگهداری و استهلاک زانتیا از اوانته بیشتره! پس اوانته انتخاب متفاوت و خوبی میتونه تو رنج خودش باشه.
سلام :با تشکر از پاسخ فوری که دادید من تو نوبت اوانته دنده ای هستم و دعوت نامه هم امده ایا همینو بگیرم یا اتوماتش ایا مصرف بنزین و هزینه نگهداریش بالا نمیره؟ایا غیر از گیربکس تفاوت فنی دیگه ای با هم دارند؟
من 2 سال هست اسپورتیج دارم که 30.000 تا کار کرده از صفر هم دست خودم بوده ، نظرتون چی هست که بفروشم پرادو 2 در کارکرده بگیرم ؟
نمیخوام هم خیلی هزینه کنم . کلاً چه جوریاست قیمت ها ؟ قیمت کارکرده ی اسپورتیج و پرادو ؟
یک نفر هم میگفت الان 6 سیلندرش ارزون تر از 4 سیلندرش شده به خاطر مصرف بنزین ، البته چنین حرفی با عقل من جور در نمیاد !
ببخشی این سوالو اینجا میپرسم.ولی تو ریس بین زنتیا 405 2000 و 207 کدوم اول میشه؟
نه به غیر از گیربکس هیچ تفاوتی با هم ندارن!نقل قول:
سلام :با تشکر از پاسخ فوری که دادید من تو نوبت اوانته دنده ای هستم و دعوت نامه هم امده ایا همینو بگیرم یا اتوماتش ایا مصرف بنزین و هزینه نگهداریش بالا نمیره؟ایا غیر از گیربکس تفاوت فنی دیگه ای با هم دارند؟
حالا خوبیه دنمده ای در اینه که هم شتابش زیاده و هم مصرفش کمه!
مبارکت باشه.
پرادو هم 4 درش و هم دو درش 2 نوعه!نقل قول:
من 2 سال هست اسپورتیج دارم که 30.000 تا کار کرده از صفر هم دست خودم بوده ، نظرتون چی هست که بفروشم پرادو 2 در کارکرده بگیرم ؟
نمیخوام هم خیلی هزینه کنم . کلاً چه جوریاست قیمت ها ؟ قیمت کارکرده ی اسپورتیج و پرادو ؟
یک نفر هم میگفت الان 6 سیلندرش ارزون تر از 4 سیلندرش شده به خاطر مصرف بنزین ، البته چنین حرفی با عقل من جور در نمیاد !
VX و GX
دو در دست دوم تا 40 تومن میشه پیدا کرد مدل (GX) که اپشنش از VX کمتره!
این سوال شما تا اینکه فنی باشه بیشتر تفریحی هستش!:31:نقل قول:
ببخشی این سوالو اینجا میپرسم.ولی تو ریس بین زنتیا 405 2000 و 207 کدوم اول میشه؟
چون اصلا نمیشه همینجوری گفت که کدوم بهتره!
چون موتور یک ماشین بعد کارکرد طی چندین سال کیفیت خودشو از دست میده! و در نتیجه قدرت و شتابش نسبت به روز های اول کاسته میشه!
405 2000 رو نمیتونم بگم اما 207 اول و بعد زانتیا میشه!
با سلام به دوستان.آيا تويوتا ياريس تيپترونيك هم داريم؟
دوستان کسي درباره خريد 206 تيپ 6 صفر ميتونه راهنمايي کنه؟