جریان چیه که تو نرم افزار GPU-Z حافظه کارت گرافیک رو که X2300 هست 128mb GDDR3 نشون میده ولی تو نرم افزار درایور کارت یعنی ATICATAyST این مقدار به 895mb افزایش پیدا کرده؟!!!البته این کارت مال لپ تاپه
Printable View
جریان چیه که تو نرم افزار GPU-Z حافظه کارت گرافیک رو که X2300 هست 128mb GDDR3 نشون میده ولی تو نرم افزار درایور کارت یعنی ATICATAyST این مقدار به 895mb افزایش پیدا کرده؟!!!البته این کارت مال لپ تاپه
دوستان می خواستم بدونم مادر بورد p35 این کارت رو ساپورت می کنه؟
Ati 4870
GPU-Z مقدار واقعی حافضه کارت رو نشون میده ولی اون یکی مقدار مجازینقل قول:
بله ، ولی خیلی از قابلیت های گرافیکی مثل AERO فعال نمیشه !نقل قول:
اره مشکلی ندارهنقل قول:
نقل قول:
مدل مادربرد من msi-ms7135 میباشد وcpu amd3200میباشد کارت گرافیکم eeforce5200fxمیباشد ram;1gbمیخواهم کارت گرافیکم را عوض کنم ویک کارت بهتری استفاده کنم روی مادربورد برای کارت گرافیکهای جدید اسلات وجود دارد لطفا راهنمایی کنید چه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره د ر ضمن روی سیستمم یکبار از گرافیک7300 استفاده کردهام بدون هیچ مشکلی
مادربرت اينه؟
کد:
هره دوست من مدلش همینه حدود 80000تومان میتونم هزینه کنمکد:http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo3-F
سلام بچه ها من می خواهم یه 9600gso بگیرم ولی چند نفر بهم گفتن رو مین(elitegroup 945P-A) اصلا کاراییشو نداره و کلا ارزشش رو نداره کارت قوی بگیرم گفتم شما اگه پیشنهادی داشته باشین خوشحال میشم( اگه 9600gsoرو مینم کارایی نداره چی بگیرم؟ آیا منطقی که مینم رو عوض کنم؟) ممنون
NVIDIA 8600GTنقل قول:
هره دوست من مدلش همینه حدود 80000تومان میتونم هزینه کنم.
و يا
ATI Hd 3650
هر دوشون خوبند اولي يكم بهتر. سعي كن اينها رو با رم DDR3 بخري هر چند كه يكم گرونتر ميشه.
اين حرف اصلا درست نيست (مگه اسلات شما 16 ايكس نيست) مهم پردازنده شما است كه بهتره از سري كور و با فركانس حداقل 2600(حالا چه استوك چه اوركلاك شده) باشه.نقل قول:
سلام بچه ها من می خواهم یه 9600gso بگیرم ولی چند نفر بهم گفتن رو مین(elitegroup 945P-A) اصلا کاراییشو نداره و کلا ارزشش رو نداره کارت قوی بگیرم گفتم شما اگه پیشنهادی داشته باشین خوشحال میشم( اگه 9600gsoرو مینم کارایی نداره چی بگیرم؟ آیا منطقی که مینم رو عوض کنم؟) ممنون
سلام دوستان ...
چند تا سوال داشتم :
Main Board من Asus P5KC هست . میخواستم بدونم که این Main Board کارت گرافیک Inno3d 9600 GT 512 M DDR3 رو ساپورت میکنه ؟
قیمت این کارت چنده ؟ اصلا این کارت گرافیک خوب هست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
بله.کامل ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام دوستان ...
چند تا سوال داشتم :
Main Board من Asus P5KC هست . میخواستم بدونم که این Main Board کارت گرافیک Inno3d 9600 GT 512 M DDR3 رو ساپورت میکنه ؟
قیمت این کارت چنده ؟ اصلا این کارت گرافیک خوب هست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
بجای 9600 میتونی ATI 4850 بگیری.قیمت : 260 تومن.این کارت قدرت بسیار بالایی نسبت به 9600GT دارد.قیمت 9600GT حدود : 240 تومن.