شرمنده الان درست شد....
Printable View
شرمنده الان درست شد....
هیچ جا ندیدم اینو مثلا دوباره منتشر کردن که چی بشه ؟نقل قول:
------
این دل صدا هم نیومد ...
فكر كنم خود مغازه دار درست كرده باشه اينونقل قول:
آره منم همین فکرو میکنم
نه این که خود تصویر دنیای هنر دوباره پخش کرده درسته ولی باز خیلی تیراژش محدود بوده انگار هر صد مغازه یکی داره این پوسترم از طرف خود Tdh هست
علیرضا این عکس هم یکی از بچه های فن عکسشو گرفته داده محمدرضا زده
اخه سوپر مارکتی و این کارا؟!
اینم واسه تنوع!!!!!!
دانلود کلیپ تقلید صدای محسن چاوشی توسط سامان گوران(بازیگر خنده بازار)در شبکه استانی فارس
کد:http://s2.picofile.com/file/7148626127/Gooran_Chavoshi_Poonak_org_.wmv.html
ماله 2-3 ماه پیشه تو چند صفحه قبل هستنقل قول:
یکی نیس بش بگه تو که بلد نیستی اداشو در بیاری مگه مجبوری این کارو کنی :13:نقل قول:
آخرشم واسه اینکه ضایع نشه میگه هنوز جای کار داره :13:
من مطمئنم هیچ کی نمیتونه صدای محسن رو تقلید کنه :4:
یاس از رابطه دوستي و همخواني با محسن چاوشي ميگويد...
قسمتي از مصاحبه ياس با روزنامه تماشا
پنجشنبه 24 آذرماه
همه اين سالها در بازار موسيقي كشور كاري بوده تو را شگفت زده كرده باشد ؟ كه تو را مجبور كند لحظه به لحظه و با دقت بنشيني رويش زوم كني ؟
براي همه كساني كه در ايران كار ميكنند احترام قائلم و هنرشان را در اين شرايط تحسين ميكنم . ولي كاري بود از اقاي اصفهاني با نام مرو اي دوست كه واقعا روح و روان مرا به فنا داد . يا يكي از ترانه هاي محسن چاوشي كه جديدا براي خرمشهر خواند
نخل هاي بي سر ؟
بله نخلهاي بي سر ، با ان خستگي خاصي كه در صداي محسن بود واقعا چيز عالي اي از آب درامده بود يا قطعه كاش محسن يگانه واقعا شعر و ملودي قابل توجهي داشت .
نكته اي كه هست همه به اين موضوع اذعان كرده اند كه صداي تو ومحسن چاوشي صدايي خسته و عصيانگر است قطعه اي دو صدائه با حضور تو و محسن چاوشي قطعا خيلي ميتواند دستپخت جالبي شود .
محسن دوست خيلي خوب من است و خيلي با هم بوده ايم و ديدار داشته ايم ، به هر حال او يك خواننده مجاز است و هنوز من چنين عنواني ندارم ولي تابحال در مورد كار صحبتي نكرده ايم خدا را چه ديده ايد شايد هم در آينده اين اتفاق افتاد ...
وای عجب چیزی بشه.نقل قول:
یاس و محسن باهم بخونن :40: