در ساعات غیر رایگانت که از حجم اینترنتت کم می کنه آره مشکلی نداره به اون صورت.نقل قول:
Printable View
در ساعات غیر رایگانت که از حجم اینترنتت کم می کنه آره مشکلی نداره به اون صورت.نقل قول:
سلام
یه سوال احتمالا به شدت تکراری! تو سرویس های نامحدود مثل ART5 حجم دانلود تو ساعات شبانه هم حساب میشه ؟ از لحاظ محدود کردن سرعت
سلام، بله.نقل قول:
در آرتها دیگه ساعات شبانه مطرح نیست به این صورته که برای مثال در همون آرت 5 شما اگر 26گیگ دانلود در 1ماه رو رد کنی سرعتت بصورت پلکانی میاد پایین تا سرعتت میاد حدود 40کیلوبیت در ثانیه حالا در هر ساعت از شبانه روز میخواد باشهنقل قول:
دوستان شما سرعت تک کانکشنتون خوبه؟
همهی سایتها به جز رفاهی داغونن. اومدن چشمشو درست کنن، زدند ابروشم خراب کردند...
سرعت تک کانکشن در ساعات غیر رایگان خوبه سرعت واقعی خود مشترک رو میده,رفاهی هم ترافیکش بالاست کلاً...نقل قول:
طبق بند 13 مصوبه شماره 181 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات مورخ 1392/11/13 شرکتهای PAP موظف به تضمین حداقل یک هشتم سرعت ارایه شده به کاربر می باشند.
با این حساب شرکت شاتل داره تخلف می کنه و میزان تقسیم 1به8 رو برای کاربران رعایت نمی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستور برای اکانت حجمی هست برای نامحدود نیست .نقل قول:
نقل قول:
اولا که من سرویسهای اکو شاتل منظورم هست که حجمی هستند,دوماً که مصوبه جلوی منه شما از بند چند این مصوبه استخراج کردی که برای اکانتهای حجمی هست؟! بگی ما هم بدونیم حداقل بند شماره چند شما منظورته خوبه؟!
آقا ما تو پست 45433 یک سوال پرسیدیم هیچکس اصلا مارو ندید که بخواد جواب بده ! :n23: دوباره میپرسم امیدوارم پاسخی دریافت شه .
سه سوال مهم - لطفا دوستان راهنمایی کنن :
1- اگر من برم یک خطه دیگه از مخابرات بگیرم ( میخوام اون شاتل رو نگه دارم ) ، بهم روش 2 مگه نامحدود میدند ؟ ( تهران ام )
2- با 2 مگه نامحدود در 30 روز حداکثر میشه چند گیگ دانلود کرد بدون افته سرعت ؟
3- و سوال آخر اینکه 2 مگ چقدر سرعت میده بهم ؟