نقل قول:
خوبه واقعاً ,اگر شاتل فکری به حال ساعات رایگانش نکنه که سرعت 8مگ رو میاره روی 16kb/s واقعاً مخابرات بازارشو میگیره.... سرویسهای شاتل جدیدا خیلی داره اذیت می کنه پکت لاستشم رفته بالا....
Printable View
نقل قول:
خوبه واقعاً ,اگر شاتل فکری به حال ساعات رایگانش نکنه که سرعت 8مگ رو میاره روی 16kb/s واقعاً مخابرات بازارشو میگیره.... سرویسهای شاتل جدیدا خیلی داره اذیت می کنه پکت لاستشم رفته بالا....
شاتل هم خداییش بد نیست نسبت به شرکت های خصوصی دیگه ای که داشتم از همشون بهتره... من با این سرویس آرت 2 تا الان 15 گیگ دانلود کردم تو 2 روز :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل بدیش اینه که نامحدود واقعی نداره مثل مخابرات! همون آرت 2 شما هم بذار 1 هفته بگذره به دانلودت ادامه بدی سرعتتو میاره روی 16تا30 کیلو! وگرنه کسی که بخواد دانلود زیاد داشته باشه شاتل اصلاً براش مناسب نیست! من الان با 2مگ مخابرات 300گیگ ترافیک 1ماهم بوده خوب این دانلودو مثلا با آرت 4 هم انجام بدی کلا آخر ماه چیزی به اسم اینترنت نمی مونه دیگه... ولی خوبی مخابرات اینه که شما هر چقدر هم دانلود داشته باشی اون اشتراک گذاری 1به8 رو رعایت می کنه. سرعتتو نمی کنه تو جوبنقل قول:
اخه خوبیش اینه که مرکز مخابراتی ما پهنای باندش بالاست و خیلی دیر محدود میکنه و سرور داخلی رو محدود نمیکنه مثلا من دو دوره قبل با ارت 1 75 گیگ دانلود داشتم:n16::n02:نقل قول:
درسته بستگی به مراکز مخابراتی هم داره واقعاً ولی تو شهری مثل تهران مثلا شما آرت4 داشه باشی 22گیگ دانلود رو رد کنی سرعتتو میاره روی 100تا 120 دانلود کنی همینم کمترو کمتر میشه تا حدود 32کیلو میاد! جمع دانلود آرت 4 هم با سرعت مطلوب دیگه بترکونه میشه 50گیگ در 1ماه! این در حالیه که شما 2مگ مخابرات داشته باشی بطور میانگین می تونی 330گیگ دانلود کنی در ماه! شاتل پوله هم ازت میگیره خوبم میگیره 29مش بشه یکم سرویستم میزنه قطع می کنه ولی آرتهاشو بصورت نامحدود ارایه نمیده همون پول هم باید بدی! خوب این مشخصه که داره این نوع سرویسها رو برای سود بیشتر خودش و جیب خودش ارایه میده!نقل قول:
گرانفروشی اینترنت در کشور/ پهنای باند ۲۵ برابر گرانتر از قیمت اولیه به کاربر می رسد
لینک سایت پست قبلی گویا به سرعت قابل تحسینی مورد عنایت قرار گرفت... میتونید خبر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید
اره..سرعت روز رو 2.7مگ هست و شبانه 256 کیلوبیت(30 کیلو)!نقل قول:
جدی؟!:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: ......
اونها دیگه اصل دزد هستند... مرکزشم همونجاست دیگه...نقل قول:
من طی بررسی هایی که کر م دیدم هیچ جا خوب نیست .دی به این نتیجه رسیدم که خط شاتلو یک طرح مسخره مثلا اکو لایت بگیرم که رانژه جمع نشه و از مخابرات مشهدم استفا ده کنم درسته پول حجم میدم ولی حداقل شبانه اش خوبه
و روزانه اشم که خوبتر