یارانه رو رد کردی ثبت نامت کامل شد برو برای تخلیه,من شنیدم مخابرات استان قم سرویسهای نامحدود هم میده به مشترکیننقل قول:
Printable View
یارانه رو رد کردی ثبت نامت کامل شد برو برای تخلیه,من شنیدم مخابرات استان قم سرویسهای نامحدود هم میده به مشترکیننقل قول:
نقل قول:
والله من دنبالش نیستم، خودش قولش رو میداد. ولی یه نکته جالب اینجاست که دقیق یادمه وقتی بار اول خبر رو مینوشت بطور کلی میگفت اونهایی که طرحشون ارزون شده. اما الان دیدم که خبر رو اصلاح کردن و دقیقاً گفتن کدوم طرحها که فقط شامل طرحهای کمسرعت هست و بالاترها رو در نظر نمیگیره.
"حال آن که، محاسبه جبران تغییر تعرفهها برای مشتریان سرویسهای ECO256-12، ECO256-6، ECO256-3، ECO128-12 و همچنین ECO512-6، ECO512-3 و ECO512-12 که سرویس آنان کاهش قیمت داشته، در حال انجام است و نتایج آن به زودی به اطلاع این دسته از مشتریان خواهد رسید."
نقل قول:
این چند شب که گفتین کلاً خاموش کن کرده بودم والان برای تست مجدد وصل کردم که دیدم نه هنوز سرعت بعد از یک شب میره روی دایالآپ و نهایت نهایت ۱۲۸ کیلوبیت.
این ایمیل رو هفته پیش زدم و فکر کنم همون خانم معروفه که اینجا ازش تعریف میکردن﴿بداخلاق با لحن تند و حرف زدن سریع بدون گوش دادن به حرف طرف روبرو﴾ بهم زنگ زد و بعد از حدود 40-45 دقیقه دیدم غیرمستقیم بهم وعده یک ماه یا بیشتر رو میده. یعنی عملاً چیز مفید و قابل اطمینانی نگفت. برای همین هم بود که موقت اون یکی مودم که مال مبیننت هست رو شارژ کردم که حداقل شبها گیر نمونم.
نقل قول:
این دیگه از اون حرفها بود. مگه نوع اکانت که یه موضوع مجازی هست و توی سرورهای مرکزی خود شرکت (شاتل یا هر جای دیگه) تعیین میشه به مرکز مخابراتی ربطی داره. سرعت قابل ارائه یا نویز خط رو میشه بهونه کرد، ولی اینکه نمیتونیم بخاطر مرکز مخابراتی بهتون شبانه بدیم دیگه از اون باحالهاش بود.
نقل قول:
نقل قول:
گزارش اصلی مجلس که ۲۷ صفحه هست و مال همین پریروز یعنی ۱۷ فروردین ۹۳ هست کلاً مطالب جالبی داره و میتونه خیلی از بحثهایی که توی این تاپیک یا جاهای مشابه میشه رو بطور رسمی جواب بده. از اینجا دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای من هم بعضی وقتها اینجوری میشه و حتی مثلاً وایبر میگه که برنامه بلوک شده. اما کمی بعد دوباره وصل میشه. از دوستان و آشنایان هم پرسیدم و وضعیت اونها هم در شرکتهای دیگه یا شاتل اینطور هست. به نظر یه وضعیت کلی هست و باز دارن اون پشت یه کارهایی میکنن.
نقل قول:
توی چند صفحه پیش سر دلایل نگفتن سقف دانلود شبانه صحبت شد که یکی از دلایل اون دادن امتیازات ویژه به بعضی از اکانتها مثلاً برای متقاضیان یه منطقه جغرافیایی خاص یا اکانتهای گروهی خاص هست. شاید مال ایشون هم از اون مدلها باشه و برای همین مشکل محدود کردن رو نداشتن. یادمه یکی از کاربرهای این تاپیک هم میگفت با سرعت ۸ مگابیت، بخش شبانه رو یکسره دانلود میکرده و هنوزم میکنه و محدودم هم نمیشه.
نقل قول:
اگه نشد مودمهای EDGE/GPRS یا اگه نداشتین همون اینترنت سیمکارت توی گوشیهای مدل جدید میتونه مشکلگشا باشه و خیلی معطل نمیمونید.
به نظرم یه تاپیک توی بخش اخبار هم براش درست کنید...نقل قول:
میشه محدود می کنه شاتل بخصوص اکوها رو ! قبلاً برای سرورهای داخلی باز بود اونم الان حتی بسته شاتل!نقل قول: