بله در صورتی که پهنای باند سرور داخلی در منطقه شما مناسب باشه جواب میده این روشنقل قول:
Printable View
بله در صورتی که پهنای باند سرور داخلی در منطقه شما مناسب باشه جواب میده این روشنقل قول:
دوستان ایرانسلی یک سوال : در یک خونه ای سیگنال دکل 3G حدود منفی 90 تا 95 دی بی ام و سیگنال دکل EDGE در حدود منفی 79 تا 85 دی بی ام هست. حالا میخوام بدونم این مقادیر خیلی کم هستند ؟! چون در هیچ جای این خونه نمیشه که گوشی رو بذاری و بیشتر از 1 ساعت آنتنش بمونه ! یک ساعت بعد آنتن میپره و یا باید جای گوشی رو عوض کنی یا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده. با تمام گوشی ها از ویندوز فون و اندروید تا آیفون سیستم دقیقا همینه. به نظرتون مشکل چیه ؟
نقل قول:این یه قسمت رو یکم بهتر توضیح بدیدنقل قول:
یا اگه همون جا که هست گوشی رو در حالت بدون آنتن بذاری و برگردونی سیگنال برمیگرده
مرسی
منظورم اینه که گوشی رو بذاری رو حالت بدون آنتن (هواپیما) و بعد دوباره حالت بدون آنتن رو غیر فعال کنینقل قول:
لطف کنین شبکه رو به صورت دستی انتخاب کنین و اگه ایرانسل دارین روی شبکه ایرانسل قفلش کنین ببینین مشکلتون حل میشه ؟نقل قول:
خیر این مورد بی تاثیره. همچنین انتخاب prefer 3g یا 2g و تنظیماتی از این قبیل هم تاثیری ندارند. جالب اینجاست که مواقعی که آنت نیست موقع سرچ نتورک ها، ایرانسل رو میاره !نقل قول:
ظاهرا سیگنال نسل سه در اونجا ضعیفه و با زیاد شدن یوزرها شعاع سیگنال کم میشه و سیگنال شما میره.نقل قول:
باید بگردی و قوی ترین نقطه ای که سیگنال داری رو پیدا کنی. اگر بتونی تا -80 یه نقطه ای رو پیدا کنی وضعت خیلی بهتر میشه
سیگنال نسل 4 رو امتحان کردید؟ بعضی از جاها که نسل 3 نیست بعضا مخصوصا شهرها احتمال نسل 4 هست حتما اینو چک کنید.
ممکنه بیاره ولی وصل نشهنقل قول:
با سیم کارت دیگه ای امتحان کردید؟؟؟؟؟
مشکل فقط نسل 3 نیست گفتم برای نسل 2 هم دقیقا این مشکل وجود داره.نقل قول:
خودم هم میخواستم سیم کارتم رو به نسل 4 تغییر بدم فقط نمیدونم آیا تاثیری داره یا نه.
بله. فقط با 4G امتحان نکردم.نقل قول:
یعنی چی؟ من متوجه نمیشم مگه پهنای باند سرور به منطقه ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما با دانلود منیجر یک فایل رو از سافت 98 بگیر و بزار روی یک کانکشن اگر بیشتر اوقات سرعتتون به این شکل خوبه قطعا استفاده از اکانتهای افزایش سرعت موثر خواهد بود البته اونها هم دردسرهایی دارن اما باز ارزششو دارننقل قول:
شما قبلا گفتین که سرعت داغونه که.یهو خوب شد.بعدش دانلود از سرور ایران بود یا خارج.در همون جا بودین این سرعت رو داد یا جارو عوض کردین.دیروز کجا اون سرعت پایین رو دادنقل قول:
بله ایرانسل جدیدن سرعت و محدود کرده روی 4 مگابیت.من اول صبح تست زدم نسل 3 24 مگابیت داد.گذاشتم رو نسل 4 از 4 و نیم مگابیت بالاتر نمیرفتنقل قول:
از نظر من ایرانسل از نظر نرم افزاری چیزی رو محدود نکرده بلکه در پهنای باند خارجی در این چند روز مشکلاتش بیشتر شده شاید به خاطر کابل باب المندب باشهنقل قول:
تست الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با سرور ایران تست گرفتم.عکسشم گذاشتم تو چند صفحه قبل.از سرور های معروف هم تست گرفتم.پارس آنلاین.گام نت.مبین نت.شاتل.های وب و چند تا دیگه هم از 4 مگابیت بالاتر نمیداد اول صبحنقل قول:
اگر همچین حالتی پیش اومد پیشنهاد می کنم دیوایستون رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید یا حداقل ریبوتش کنید.نقل قول:
میشه مودم رو با سیم ایرانسل کانکت گذاشت از ساعت دو تا 6 خودش دان کنه ؟ یعنی خودش اتومات بدون دیس و کانکت شدن دوباره از همون بسته دو تا 6 کم میکنه ؟
بازه زمانی 2-6 صبح . 2 تومن . سرور خارجی . 3Gنقل قول:
خیلی عجیبهنقل قول:
با اپراتور صحبت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
اره اولش وضعش خیلی بد بودنقل قول:
کل خونه رو تست کردم تا بهترین نتیجه رو بگیرم.فاصله دو مکان از هم کمتر از 5 متر بود
جارو عوض کردم بهترین نتیجه ام دوربره 6 مگابیت شد که یدفعه ساعت سه رسید به 27-28 مگ!
کلا تو این مدت که از ایرانسل استفاده میکردم این اولین بار بود
سرو ایران.
خارجی هاش که معمولیه تعریفی نداره.
بله میگن مشکل از پوشش هست. ولی یخوره عجیبه دیگه ! مثلا حتی نقطه ای هست که اونجا سیگنال 69 دی بی امه ولی کافیه شب بذارید صبح بیاید میبینید که سیگنال رفته یه ریست گوشی و دوباره سیگنال برمیگرده. گفتم اینجا هم مطرح کنم ببینم کسی مشکل مشابهی داشته یا نه و اگر راه حلی میدونید دریغ نکنید.نقل قول:
مرسینقل قول:
حالا عیب نداره دیگه Archer d7 خریدم ازش خوشم اومد امکانات جالبی داشت اما اینو نداشت شک کردم خخخخخخ
پس چیزی هست با انتن خوب؟ اینم که میگین انتن میخوره قیمت انتن چنده؟یه چی میخوام تا 150 تومن خفن باشه خونمون حال به حالیه
راستی این ------ ایرانسل روی سرعت تاثیر داره؟
خیلی عجیبهنقل قول:
البته این ایراد بیشتر شبیه ایراد گوشی هست
ولی شما فرمودید که با چند تا گوشی امتحان کردید
رو حالت WCDMA Only گذاشتی؟؟؟؟
سرعت هم اکنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این نسل 3 هست یا 4 ؟؟؟؟نقل قول:
نسل۴نقل قول:
هیچ وقت نسل چنین آپلودی نمیده.نقل قول:
آپلود بالا فقط توی نسل ۴ هست
واسه شما همیشه اینجوریه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
امروز یه بسته پنج گیگ گرفتم ساعت شش تا دوازده ظهر :n19::n10:
همش هفتصد مگابایت دانلود کرد :n30:
سرعت هم نوسان داشت بین ده کیلوبایت تا صد کیلو بایت:n04:
منطقه ما هم خلوته و فکر نکنم به خاطری زیادی یوزر باشه :n26:
من که راضی نیستم :n35:
حرامتان باد پولی که دادم:n22:
فقط بلدن تبلیغ کنن:n24:
سلام
یک فروند خط ایرانسل داریم که گم شده و میخوام تبدیل به usim کنمش
۱- پوکش در دسترس نیست
۲- خط به نام خودم هست
۳- مدارک کارت ملی ارائه بدم انجام میدند یا خیر؟
فکر کنم اگر شمار خط رو بدونید با همون کارت ملی برات جدیدشو صادر می کنند احتمالا با یه هزینه 12 هزارینقل قول:
نیازی به اطلاعات دیگری نیست
نقل قول:
با 700 تماس گرفته و شماره سریال سیم کارتتون رو بگیرید از اپراتور بعدش برید دفاتر پیشخان اونجا سریال سیمکارتتون به اونا بدین و یوسیم تحویل بگیرید تمام !
خیلی جالبه شماها همچین سرعتی هایی دارین من که در مشهد زندگی میکنم در حالت 3 جی از سرور داخلی حداکثر سرعت دانلودم 300 و خارجی 100 و 4 جی سرور داخلی 700 و خارجی 150 اونم حداکثر سرعتی که تا حالا داشتم :n03:نقل قول:
نه هیچ اطمینانی بهش نیست، شبا که همیشه داغونه روزا هم هر روز یه مدله.نقل قول:
کلا رو اینترنت موبایل هیچ تضمینی نیست هر لحظه یه جوره، اینجا هم بعد از ظهر و شب افت محسوسه.نقل قول:
کدوم منطقه هستین؟نقل قول:
در استان اصفهان
شهر رضا و کاشان وارد مدارفورجی شد.
در استان گیلان
شهر فومن و کیا شهر وارد مدار تری جی و فور جی شد.
در استان تهران
دماوند و پردیس وارد مدار فور جی شد.
در استان تهران
شهر زیبای لواسان وارد مدار فور جی شد.
در استان اصفهان
شاهین شهر وارد فور جی شد.
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
- - - Updated - - -
نقل قول:محتوای مخفی: سوال