Attenuation Down Stream 8 Attenuation Up Stream 9 SNR Margin Down Stream 6.0 SNR Margin Up Stream 8.7
دوستان snr من حد نرمال و خوب نیست ظاهرا . چاره چیه ؟
Printable View
Attenuation Down Stream 8 Attenuation Up Stream 9 SNR Margin Down Stream 6.0 SNR Margin Up Stream 8.7
دوستان snr من حد نرمال و خوب نیست ظاهرا . چاره چیه ؟
دوستان عزیز سلام ( در خصوص دانلود شبانه)
/ اگر تمامی دوستان به قسمت پیام مشتری در صفحه اول سایت مخابرات مراجعه کنند و مشکل را در بخش ارسال پیام مطرح کنند شاید یک معجزه بشه تماس تلفنی که هیچ ارزشی ندارد .
با تشکر
برای شماهم تو این چندوقت اخیر قطعی لحظه ای داشته یانه ؟ مثلا میری تلگرام میبینی زده Connecting... یا تو گیم آنلاین یهو قطع میشه. در صورتی که همون لحظه سایت رو بدون مشکل باز میکنم.
از ساعت 1 کم نمیکنه یا از 2؟مودم ساعت 1 دیس میشه
بله بوده مخصوصا برای تلگرامنقل قول:
همین امروز صبح چند تا تکست از چند نفر یهو برای من اومد بعضی هاشون مال دیشب بود!(البته بعضی وقت ها هم سرور های خود تلگرام فکر کنم مقصر هستن)
جالبه از 1 كم نمى كنه تا 7:))))نقل قول:
به ریسکش نمیارزه، چون هر لحظه امکان اینکه درستش کنن هست واصلا شاید از قصد اینکارو کردن که یهو درستش کنن و با این سرعت بالایی که داره راحت کل حجممون به فنا میره تو همون ۲ ساعت! تازه اگه پس پرداخت باشه که اصلا نمیفهمی داره میزنه به حسابت و آخر ماه قبض چند صد هزار تومنی میادنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شبانه 2 تا 6 اشتباه نکنید قبضتون خداد تومان بیاد.
در ضمن من مودم خاموش و روشن میکنم دوبار تو پاچم رفته از اینکه میگن اتومات میره رو شبانه.
تازه همونش دوبار تست میکنم از حجمم کم نکرده باشه بعد با خیالت راحت میزارم دانلود
با سرعت 1.6 مگ تقریبا 20 تا 25 گیگ دانلود داریم.
من دیروز تا حالا توی باز کردن صفحات مشکل دارم و service unavailable میده
واسه کسی همچین مشکلی هست؟
من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه:)))نقل قول:
سرعت دانلودت چقدره که 40گیگ مصرف میکنی؟نقل قول:
سلام
1-مخابرات هنوز سرویس نامحدود داره؟ و آیا هنوز تا 512 نامحدود به مشترک میده؟ قیمت 256 و 512 چقدره؟
2-امکان ثبت نام پس-پرداخت وجود داره؟ یا اجبارا رو قبض میاد؟
تازه خط تلفن گرفتم فکر میکنم فیبر نوری باشه و مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم،
3-در مورد سرویس حجمی ، همه سرویسا تایم رایگان دارن؟ کسی جدولی ،لینکی از قیمت سرویسای مخابرات داره لطفا بفرسته
ممنون:n16:
دو مگابايت بر ثانيه[emoji28][emoji23]نقل قول:
1- خیرنقل قول:
2- اجباری نیست اتفاقا بیشتر رو پیش پرداخت رو بیشتر مانور میدن
3-خیر همه تایم رایگان ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من 1.6نقل قول:
بله بنده هم با خیلی صفحات این مشکل را دارم شما چه سرویسی دارید/؟نقل قول:
من 128 تا 8مگ رو گرفتمنقل قول:
مثل اینکه مشکل رفع شده. فکر کنم خیلیا مشکل داشتن چون زومیت هم خبرشو گذاشته
Sent from my MI Max using Tapatalk
ممنون از جواب کامتون.نقل قول:
الان اروزن ترین طرحی که شبانه رایگان داره
این میشه، درسته؟
۲۰۴۸Kb ۴Mbps۲ گیگابایت پیش پرداخت ۸۲۰,۰۰۰تخفیف تعرفه سرویس+ آنتی ویروس KasperSky شش ماهه + دانلود رایگان شبانه بین ساعات ۲-۶ صبح+ شرکت در قرعه کشی سالیانه
سرعت ساعت رایگانش چنده؟
در مورد نامحدود ، هیچ مرکزی ارایه نمیشه؟
دوستان کسی اکباتان از مخابرات سرویس داره؟ پینگش چطوره؟ میشه یه دوتا 2 زد؟
مشترکان جدیدی،فکر نامحدود رو از کلشون بیرون کنند . دیگه چیزی به نام نامحدود نیست .تازه یواش یواش می خوان برنامه بچینن ، نامحدودای مشترکان قدیمی رو هم حذف کنند / دارن فعلا دونه می پاشن تا بعد
بله این اروزن تر
بین 1.6تا 2 مگ
نامحدودی وجود ندارد
شما شبانه کم کم 20 تا 25گیگ دانلود میتونی انجام بدید
اینقدر دانلود ندارم... قیمتاش که خوبه یه سال 82 تومن.. البته پس پردخت ارزونتره اما خطرناک ( ریش وقیچی دست مخابراته!!!)نقل قول:
پس پرداخت گرفتی منتظر قبوض نجومی باشنقل قول:
یه چیز جالب.
من 512 نامحدود مخابرات دارم.الان که میخوام پیج باز کنم منو میفرسته به سایت شاتل.مودمم روشن خاموش کردم بازم همون داستانه.
مگه میشه..مگه داریم؟؟؟!!
مگه
بقیه 2مگ ه چطورن؟ منظورم اون 89 تومی و اونیکیه؟ سرعت اینا فرق نداره؟نقل قول:
وضع پینگ چطوره؟
نقل قول:دوست عزیز شما چه جوریدانلود میکنی که میشه 40 گیگنقل قول:
و اگه شما طرح ۱۶Mbps رو هم داشته باشید ماکزیمم دانلودتون توی 4 ساعت به 30 گیگ هم نمیرسه!!!
چون ایشون داره ریسک میکنه رو حجمش و از ساعت ۱ میزاره دانلود تا ۷ که میشه ۶ ساعت ( که البته گفتم حتی پیش پرداخت هم باشی تو همون ۲ ساعت فقط کافیه یه شب ساعت رو درست کنن که کل حجم موجود رو تموم کنه، پس پرداخت که هم همشو میارن تو قبض آخر ماه و خداد تومن پیاده بشیم)نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم باید برم پس پرداخت رو بکنم پیش پرداخت. تاحالا دو دفعه قبض نجومی اومده واسم:n27:
میشه همین طرح تابستان رو بصورت پیش پرداخت بخرم؟ (الان سرویسم پس پرداخته)
دقيقا همين جورى كه دوستمون حساب كردن! از يك تا هفت[emoji23]نقل قول:
کسی اختلال نداره؟
کسی اختلال نداره تو سرویسش؟
بله پیش پرداخت میکنند پول بکسال ازت میگیرندنقل قول:
من شانس اوردم تو تلکام گرفتم جای 2گیگ 4گیگ گرفنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ریزه یه ذره، روش کلیک کنید مشخص میشه:n02::n02:
خب خدا رو شکر از 1 تا 18 مهر میان دوره اومده و 4500 تومن adsl
شبانه همون 1 تا 7 هستش
فقط تنها مشکل ما الان اینه که 100 گیگ خریدیم و نمیدونیم چقدرش استفاده شده.
مشکل لگ کسی نداره؟ تو بتلفیلد؟
سلام.نقل قول:
با توجه به اینکه یبار دیگه هم مشکل لگ داشتید و اینجا ذکر کردید و خودم هم بتلفیلد بازی میکنم و در جریان قضایا هستم. عرضم به خدمت شما که روی اینترنت مخابرات در زمینه پایداری و کیفیت و پینگ حساب نکنید و ترجیحا از قند شکن داخلی برای کاهش پینگ و حذف packet loss و غیره استفاده کنید. (اگر خواستید بفرمایید پخ کنم خدمتتون ، گرون هم نیست)
گرچه الان مدتی هست که کیفیت اینترنت مخابرات نسبتا بهتر شده ولی تجربه نشون داده هر چند وقت یکبار پهنای باند کم میارند و با شرکت زیر ساخت سر بدهی و مسایل مالی به مشکل میخورن و کیفیت و سرعت به شدت افت میکنه.
یه چندتا سوال هم داشتم که ممکنه کمکتون کنه. 1- اینکه سرعتتون چقدره؟ 2- چند نفر از اینترنت استفاده میکنید؟ 3- با کابل شبکه به مودم وصل هستید یا وای فای؟ 4- تعداد دستگاه هایی که بصورت همزمان به مودم وصل هستند؟
مربوط به فاز جدید شیلترینگ هوشمنده و برای بقیه isp ها هم هستنقل قول:
سلام
دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
برا منم دقیقا مثل شماست..احتمالا اشکال سیستمی هستشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk