واسه ایثارگری پدر هر ماهش چند روز کسر میخوره آدم؟من بابام 19 ماه داره چند ماه کسری میخورم؟
Printable View
واسه ایثارگری پدر هر ماهش چند روز کسر میخوره آدم؟من بابام 19 ماه داره چند ماه کسری میخورم؟
عزیزم چه اطلاعات غلطی!!من دقیقا همین دوتا بند اول رو گفتم.دقت کرده باشی من نوشتم کفالت پدر!!!تک فرزندم که باشی ولی پدرتون شامل حال این دوتا بند نشه باید رفت خدمت به گمونم.شگفتا!نقل قول:
تاریخ تولدت مال چه سالیه و چه ماهی؟نقل قول:
مرداد 69 امنقل قول:
شرق تهرانه نزدیک استادیوم تختی. بد نیست . همینو میدونم.نقل قول:
6 ماه کسر خدمت داری.نقل قول:
مرسی .نقل قول:
دقیق 6 ماه؟یعنی میخوام بدونم محاسبش چه جوریاست؟
6 تا 8 ماه سابقه جبهه 2 ماه کسرخدمتنقل قول:
9تا 11 ماه سابقه جبهه 3 ماه کسرخدمت
12تا14ماه سابقه جبهه 4 ماه کسرخدمت
15تا 17ماه 5 ماه کسرخدمت
18تا20 ماه 6ماه ماه کسرخدمت
21تا 23 ماه 7 ماه کسرخدمت
24تا26ماه 8 ماه کسرخدمت
27تا29 ماه 9 ماه کسرخدمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم.مرسینقل قول:
زیاد که یادم نیست چی بود ولی تاکتیک همون چیزایی که سر کلاسا روش تاکید داشتن میومد و کتاب هم حداقل باید یه دور مرور کنی.نقل قول:
عقیدتی هم چیزای عمومی که معمولا اکثر افراد میدونن رو میپرسن و کمی سطح بالاتر
تربیت بدنی هم امتحان میگیرن ولی اونقدر سخت نیست فقط بتونی اون کاری رو که میگن انجام بدی کافیه
یه چیز هم بود مربوط به جنگ نرم و حفاظت این چیزا که سوالارو دادن ما جوابشو از رو کتاب نوشتیم البته خیلی مخفیانه بود:n02: ولی همون هم با بچه ها کلی تلاش کردیم تا تونسنیم جوابا رو بنویسیم :n04:
ولی اون امتحانی رو که دست جمعی میگیرن و فرمانده حضور داشت یادمه که خیلی سخت گرفتن:n24:
میدون تیر هم اگه اشتباه نکنم جمع نمره حتما بایدبالای 370 باشه البته فکر کنم که اینم از اون چیزایی هست که باعث تجدید دوره میشه ولی کمتر کسی هست که اینقدر شوت باشه:n27:
دیگه بیشتر از این یادم نمیاد.:n01:
نقل قول:
چی شد که گواهی موقت کاردانی رو بهت ندادن؟پس چجوری بدون این گواهی کارشناسی ثبت نام کردی؟
بهشون حتما بگو که کاردانی غیر انتفاعی بودم احتمالا تسریع در امر بشه
اگه اینو گفتن بهشون بگو قربون دستت یه کپیشو به من بدین!
در نهایت اگه ندادن شماره نامه رو بگیر و ببر نظام وظیفه بگو به استناد به این نامه من تحصیلم تموم شده میخوام برم سربازی و دانشگاه گفته تا یکسال دیگه (یه دروغ مصلحتی ) بخاطر وام مدرکمو نمیدن تا یه راه بذاره جلوی پات.
ولی تسلیم نشو ایشالا برج 10 اعزامی
با تاییدیه تحصیلی و ریزنمرات ثبتنام کردم! مثل اینکه دانشگاه کارشناسیم باید نامه بده برای دانشگاه کاردانی واسه مدرک کاردانی که اینکارو انجام نداده بود:n03:نقل قول:
دانشگاه کاردانی که جهاد دانشگاهی(علم و فرهنگ) رشت باشه گفته که باید نامه زودتر میاوردی !! الانم مدرک موقتم باید از تهران ارسال بشه:n29:
یعنی با شماره نامه حله؟ اگه شماره ندادن باید چیکار کنم؟ میتونم از خود نظام وظیفه پیگیری کنم؟
دوستن عزیز بنده بعد از 14 ماه خدمت در پلیس راهور به دکتر برای درد مفاصل لگن سمت چپ و زانوی سمت چپ مراجعه کردم که در معاینه و عکسبرداری پزشک معتمد ناجا درد رو ناشی از مینیسک زانوی چپ و ساییدگی مفاصل لگن معرفی کردن و منو معرفی به کمیسیون کردن...در کمیسیون دوم که هفته بعد برگزار شد پزشک دوم معتمد عکس هارو بررسی کرد و معاینه و نسخه نویسی پزشک اول رو خوند و تشخیص پزشک اول رو تایید کرد و نامه سر آخر به تایید بهداری استان رسید و گفتند که کمیسون اخر سه هفته دیگه یعنی 8.8.92 برگزار میشه......دوستان اینطور که خودشون گفتند اگر مایل باشم میتونم معافیت دائم هم بگیرم ...ولی با 14 ماه خدمت و 7 ماههی که میمونه نظرتون چیه؟ :n29: .....خیلی ها میگن در آینده خیلی فرصت های شغلی رو از دست میدی و ازین قبیل حرف ها....نیاز مبرمی به راهنمایی شما دوستان دارم....:n16:
آقا ممنون.دوست من اونجا رفته بود میگفت که همون اولش 5روزی بهت مرخصی میدن که بری لباساتو اندازه کنی.درسته؟نقل قول:
[ به حق چیزای نشنیده و ندیده :-D اصولا مدرک موقت رو میدن دست شخص و ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی رو بدست طرف نمیدن و باید از دانشگاه مقطع بالاتر نامه بدن که اگه خودشون بخوان نامه رو بفرستن 2-3 ماه طول میکشه و خود شخص بهتره این جابجایی هارو انجام بده و با پست پیشتاز نتیجه رو درخواست کنه و هزینه پست پیشتاز رو به دانشگاه بده .(گویا سیستم دانشگاهای غیر دولتی فرق داره)نقل قول:
بگذریم اینا مهم نیست . شما پیگیر نامه ی ابطال معافیت باش که اونو بدست بیاری کار حله .
میدونی؟نامه رو اگه فرستاده باشن و بدست مظام وظیفه رسیده باشه کار حله (بنا به حرف دوستمون که تصویر نامشو قرار داده بود ) اگه نفرستاده باشن خیر و شما از نظر نظام وظیفه محصل به حساب میای .
از بچه ها نظر خواهی میکنی عمو که اگه قبول معافیت به عهده شما باشه بپذیری یا نه !؟!؟ مهم سلامتیه آدمه حالا شما ماه بیستم هم باشی و بهت ضرر رسونده باشه خدمت نباید ادامه بدی !!! بعضی وقتا یه چیزایی میپرسین که ..نقل قول:
خب بنده خدا شاید موقعیت کاری بیشتر واسش مهم باشه تا سلامتیش( درد جامعه ی ما )نقل قول:
اگه شغلت بصورتیه که باید استخدام بشی و ممکنه تاثیر داشته باشه تمومش کن این 7 ماه رو
اگه نه قراره بری بازار آزاد کارتو بسون و بیا
بستگی به پست و جایگاهی که داری تصمیم بگیر ، اگه پستی که الان داری به سلامتیت آسیب میرسونه معافیتو بگیر
اگه زیاد سختت نیست ادامه بده
راستی فکر درمان هم باش دوست عزیز ،ناراحت شدم
تشکر از بهنام ...اره بازار ازاد کار میکنم منتهی ازین قبیل حرف ها که میگن در آینده خیلی از مشاغل دولتی رو به خاطر معافیت پزشکی از دست میدی و.... آدم رو آزار میده که با این شرایط من ادامه خدمت بده یا نه.....اگه اینطوره که این همه افراد که کلا قبل خدمت معافی گرفتن همه قشر بیکارن ؟؟!! ....مجتبی هم یهو قاطی میکنه ها :n02:نقل قول:
به ما که 3 روز دادن از شنبه تا سه شنبه. ولی اینکه اولین روز برید حتما یه چند روزی مرخصی میدن بهتون تا هم موهاتونو بزنین هم آرم و علایم شلوار و لباستونو بدوزین. یه باند قرمز دو طرف شلوار یه هشتی نارنجی رو آستین فرنچتون به اضافه رسته پیاده.نقل قول:
آقا شرمنده سوال زیاد میپرسم میخوام فردا مطمئن برم دانشگاه:n01:نقل قول:
خب پس اولویت اولم گرفتن کپی نامه باشه و اگه نامه فرستاده باشن بگم شماره نامه بدن؟؟؟
اگه شماره ندادن ، خودم میتونم از نظام وظیفه یا پلیس + 10 پیگیری کنم؟!
آره خب من هم دیدم افرادی رو که نتونست جذب بشن فقط بخاطر کارت معافیت پزشکی (عقل سلیم هر کارفرمایی اینو حکم میکنه دیگه )نقل قول:
بقیه بحثو جواب ندادیا؟وضعیتت چطوریه ؟میتونی سربازی رو ادامه بدی که بهت آسیب نرسه؟
بله اول نامه ؛اصل نامه رو بگیری کولاکه چون من هر کاری کردم پلیس +10 گفت باید اصلشو بدی و منم دادم ، آخه فقط 1 بار بهت اصلشو میدننقل قول:
درسته شماره نامه ( البته اگه فرستاده باشن و بدست نظام وظیفه رسیده باشه تو سیستمشون هست ولی برای اثبات حسن نیت شما فکر میکنم لازم بشه ) + تاریخ نامه + تاریخ ارسال به نظام وظیفه (از دبیرخانه دانشگاه بپرس)
اگه گفت فرستادیمو شماره رو نداد ولش کن برو نظام وظیفه چکش بزن
من خودم خوشبختانه قبل اعزام معافيت پزشكي گرفتم و كل ٢١ ماه موند تو جيبم:n02:و وقتي هم براي كار ميرفتم تو موسسات دولتي اكثر اوقات قشنگ گير ميدن يعني اصلا تو فرم مينويسن معافيت پزشكي نمي خواهيمنقل قول:
ولي تو بعضي از موسسات دولتي و اكثر موسسات خصوصي خيلي گير نميدادن و راحت ميشد كار پيدا كرد
حالا شمام اگه اصلا اون ١٤ ماهو سپري نكرده بودي صد در صد پيشنهاد مي كردم بري معافيتو بگيري ولي با اين ١٤ ماهي كه رفتي بايد خودت تصميم بگيري:n06:اگه تو اينده مصممي بري تو موسسات بزرگ و دولتي استخدام شي بهتر معافي پزشكي نگيري ولي اگه كار آزاد داري يا تو موسسات نيمه خصوصي و خصوصي ميتوني واسه خودت جايي دست و پا كني معافيت پزشكيتو بگير
+
بازم اگه كمكي در مورد مراحل و نحوه و شرايط معافيت پزشكي خواستي در خدمتتم:n06:
.
با سلام به همه دوستان
من یه چندتا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکر
من می خوام دفترچه بگیرم برای خدمت . برای گرفتن کسری خدمت باید چه کار کنم؟ باید مدارکم رو همراه دفترچه پست کنم؟
من کارت فعال بسیج رو دارم و همچنین دوره کارت سبز یا همان دوره تکمیلی 45 روزه رو رفتم و کارتش رو دارم
برای اینکه سپاه بیفتی باید چه کار کرد؟ایا باید کار خاصی انجام داد؟
نوع لیسانس ( ازاد یا دولتی بودن مدرک تحصیلی ) ومعدل برای اینکه محل خدمت کجا بفرستن تاثیر داره؟
بعداز اینکه محل خدمت مشخص شد ایا میشه محل خدمت رو تغییر داد؟
اگه معاف از رزم بشی تو خدمت کردنت چه تاثیری میزاره؟
اگه کسی میدونه لطفا جواب این سوالا رو بده
باتشکراز دوستان
والا در حالت عادی مینیسک مشکل نداره ...میتونم راحت راه برم یا اروم بدوم ولی بیش از 10 دقیقه ایستادن پدر زانو و مچ پاهام رو میاره و هی شروع میکنه به تیر کشیدن ...موقع خواب و بعد از بیدار شدن هم انقدر درد میگیره که باید حتما بکوبی روشون تا اروم بگیرن....جدیدن با نرمش یاد گرفتم چطور درد مفاصل رو آروم کنم ولی موقته و در حالات سکون دردش شروع میشه ..نقل قول:
الانم یه صحبت هایی کردیم با یکی از فرماندها که برم قرارگاه اداری بشم با این وضع و خدا رو شکر قبول کردن مرفوک واستم...منتهی تا سرباز بدن سوادکوه خیلی طول میکشه:n28:
ممنون از همه شما دوستان عزیز:n16:
سلامنقل قول:
شما برای کسری ها هیچ کاری قبل از ارسال دفترچه نیازی نیست انجام بدید .فقط هنگام ثبت دفترچه تیک دوره ی تکمیلی بسیج رو یادت باشه بزنی . (البته الان پستی نیست و نیازی نیست چیزی رو باهاش پست کنی )
برای سپاه افتادن بعد از ارسال دفترچه حدودا 3 روز که بگذره میری و برگ سبز المثنی رو از پلیس +10 میگیری که تاریخ اعزامت خورده ،و میری دنبال پذیرش توی سپاه یا هر ارگان دیگه (همراه اون برگه ) و یا در بهترین حالت میری تو سایت سپاه خاتم الانبیا و قبت نام میکنی که شانست بگه موافقت بشه ؛ به هر حال باید دنبالش بری تا اوکی بشه پذیرشت توی سپاه
برای کسری ها حین خدمت باید اقدام کنی
نوع لیسانس در پذیرش شما تاثیر داره برای مثال برای پذیرش در سپاه خاتم الانبیا برای دانشگاهای دولتی معدل 15 و غیر دولتی 18 میخواد (توی سایتش موجوده)
انتقالی سخته ولی نشد نداره
معاف از رزم به گفته ی خدمت کرده ها فقط رژه نمیری و میدون تیر نمیبرنت سایرش فرقی نخواهد داشت ( من که قیدشو زدم )
گذشته از تمامی این حرفها اگر بند پ رو داشته باشید راحت پذیرش خواهید شد.
سربلند و شاد باشید
سلام دوستام من تاریخ اعزامم اول آبانه، افتادم اینجا :
نیروی هوایی ارتش : تهران - خیابان دماوند فرماندهی هوایی شهید خضرایی
خواستم ببینم اگه کسی تجربه ای از اینجا داره بگه ما هم از تجربش استفاده کنیم...
یه سوال دیگه هم داشتم:
من معاف از رزم شدم، اینو که توی پایان خدمت ثبت نمی کنن !!!؟ یعنی مثل معافیت پزشکی نیست که موقع کار پیدا کردن به مشکل بخوریم ؟
سلام دوستان
پنج شنبه رفتم کارت سبزو گرفتم دیدم اعزام برج 10 زده
خواستم تعجیل بزنم واسم نزد گفت برو شنبه بیا(داش تعطیل میکرد)
امروز تعجیل برای 8.1زدم
فردا برم نتیجه رو بهم میگه؟ یانه؟
بیشتر صبر کنم؟
من یه بار درخواست دادم فرداش برام اس ام اس اومد.....احتمال زیاد برا شما هم میاد .
حالا شما تا دو روز صبر کن اگه اس ام اسش نیومد برو پلیس +10 .
من هم دقیقا با مساله ی شما مواجه شده بودم که حدود 8 ماه خدمت بودم البته خدمت کاملم 18 ماه بودم و از دوناحیه میتونستم معاف بشم ( که تو همون خدمت این مشکلات برام بوجود آمده بود ) و دکترش هم همون دکتر کمیسون بود و گفت اگه بخوای من همیجا تایید میکنم و شما برو پیش فلانی که اونم تایید کنه و وقتی رفتم اونم تایید کرد و زیاد راهی تا معافی نداشتم ولی جفتشون گفتن که اگه میتونی ادامه بده و ارزشی نداره که معاف شی و من هم تا آخرش ادامه دادم و تموم شدولی در کل به جایی که خدمت میکنی مربوط میشه اگه سر پا زیاد وا میستی میتونه ضرر داشته باشه همش به خودت مربوط میشه.نقل قول:
امروز تماس گرفتم و با مسئول فارغ التحصیلی صحبت کردم . گفت اشکال نداره بیا یه تعهد بده که مدرک کاردانی بعدا تحویل میدی تا مدرک موقت کارشناسی بهت تحویل بدیم:n19:نقل قول:
بله اول نامه ؛اصل نامه رو بگیری کولاکه چون من هر کاری کردم پلیس +10 گفت باید اصلشو بدی و منم دادم ، آخه فقط 1 بار بهت اصلشو میدن
درسته شماره نامه ( البته اگه فرستاده باشن و بدست نظام وظیفه رسیده باشه تو سیستمشون هست ولی برای اثبات حسن نیت شما فکر میکنم لازم بشه ) + تاریخ نامه + تاریخ ارسال به نظام وظیفه (از دبیرخانه دانشگاه بپرس)
اگه گفت فرستادیمو شماره رو نداد ولش کن برو نظام وظیفه چکش بزن
پس حله دیگه دادا؟نقل قول:
اینطور که گفتا حله ! باید فردا صبح برم ببینم چی میشه! امیدوارم حل بشه:n06:نقل قول:
آقا 11 روز شد چرا برگ سبزم نیومد،بنظرتون چیکار کنم؟رفتم برای المثنی ش هم گفتن هنوز چیزی نیست چندروز دیگه بیا......:n03:نکنه برج 10 هم نشه برم
سلام دوستان
من با لیسانس، اموزشی افتادم پایگاه نیروی هوایی شهید خضرایی تهران.
کسی هست بگه چطوره اونجا و 1سری توضیحاته کلی بده؟
ممنون :n06:
نقل قول:معاف از رزمی روی کارت ثبت نمیشه ولی تو تراشش این اطلاعات هست.نقل قول:
اگه حالت کلیش رو بخواین یکی از دوستان من اونجا بود میگفت بد نیست خوبه ولی اینو خودم بگم که سطح دسترسیش خیلی خوبه و شما پیاده میتونی هر جا بخوای بری چه برسه سواره که اتوبوس و ...
من خودم یه جا بودم 1 ساعت باید لب اتوبان وا میستادی تا یه ماشین که میخواد بره تو شهر تورو سوارت کنه و تا یه دور میزدی باید یه دربست میگرفتی تا پادگان چون تایم مرخصیت تموم میشد.:n04::n28:
هه ! دوست عزیز اگه 3 روز بیشتر گذشته و تو سیستم پلیس +10 نیومده نشین دست رو دست بذار ، زنگ بزن 096480 کد ملیتو بزن ببین آخرین وضعیت درخواستت اعزام هستش یا نه ، اگه اعزام باشه صبر پیشه کن اگه اعزام نباشه برو بشین توی نظام وظیفه و بلند نشو تا کارتو حل کنننقل قول:
اینی که دارم بهت میگم اگه نری دنبالش 10 سال دیگه هم نمیاد ، چون مشکل منم بود پلیس +10 ثبت کرده بود اما توی سیستم نظام وظیفه نرفته بود . یه مشت آدم خنگ هم نشستن پشت سیستم ، من که زود جنبیدم تونستم با دستور رئیس 16 روزه برگ سبزمو بگیرم.
سلام خدمت دوستان عزیز
من اعزام 8/1 هستم و تو برگم زده که باید 6 صبح اونجا باشیم
خودم تهرانم و آموزشیم شهید مدرس کرجه و هرجور حساب میکنم چون باید با مترو برم تا 6 نمیرسم
حالا به نظر دوستان تاچند میتونم برسم اونجا که تاخیر نخورم
با سلام.من اعزامم 8/1 هستش.لیسانس حسابداری هم دارم.برگه سفیدم نیومده.کسی با شرایط مشابه هست که معلوم باشه کجا افتاده؟نگرانم...
در جواب :
با سلام.من اعزامم 8/1 هستش.لیسانس حسابداری هم دارم.برگه سفیدم نیومده.کسی با شرایط مشابه هست که معلوم باشه کجا افتاده؟نگرانم...
من هستم برگم رو تازه امروز پست آورد
دیروز که رفته بودم پلیس+10 اونجا گفت هنوز نیومده و یه هفته قبل از اعزام میاد
تو سیستم پلیس+10 یه خورده دیر میاد ولی اگه بری نظام وظیفه احتمالا اونجا بهت می دن چون سیستم اونا از پلیس+10 جلو تره
نگران نباش دیگه نهایتا تا چند روز دیگه میاد
شما کجا افتادی؟حسابداری هستید؟
نقل قول: