پارس آنلاینن بمعنای واقعی داغون شده
من پارسال 256 داشتم....شبی حداقل 2.5 گیگ دانلود میکردم....الان سرعتش از 30 بالاتر نمیره.....:41:
Printable View
پارس آنلاینن بمعنای واقعی داغون شده
من پارسال 256 داشتم....شبی حداقل 2.5 گیگ دانلود میکردم....الان سرعتش از 30 بالاتر نمیره.....:41:
آقا سرعت روزانه پارس الان چطوره؟ دانلود ثابتش تا چه سرعتی می ره؟
ميشه لطف كني بگي شبا سرعت دانلودت چقدره و كدوم شهري كه انقد رازي هستي؟نقل قول:
[QUOTE=vahooli;7136390]بعد از دو هفته همچنان قطع و وصلی لینک من ادامه داره در حالیکه نویز خطم عالیه ..کل پشتیبانی توش موندن ! حتی کارشناس هم دوبار اومده هیچی متوجه نشده ! اسپیلتر مخابرات رو هم عوض کردن بازم ادامه داره ... خودشونم موندن باید چیکار کرد ! سرعت روزانه هم غالبا حدود 20 !!! گاهی میره رو 100 ...[/QUOT
مقدار نويز snr منم شبا كاهش پيدا ميكنه از 20 كه روزا هست ميرسه به 16.والبته زير 6 كه برسه ديگه چراغ اينترنت ثابت نميشه.شما يه سيم مستقيم از كابل اصلي تلفن در خونتون بكش به مودمت شايد مشكلت حل بشه.
[QUOTE=ehsan224224;7137249]نقل قول:
من مشکل snr ندارم . snr من حدود 30 هست ... ضمنا سیم هم مستقیمه ..
بچه ها خط من از دیشب شروع کرده به قطع شدن کل چراغا روشنه بغیر از اینترنت که قرمزه
از دیشب ساعت 2 قطع بود تا 7 امروز الانم یه نیم ساعتی قطع بود
چرا؟
من که میگم جدیدا همه این مشکل چراغ لینک رو مخصوصا توی زمان دانلود رایگان پیدا کردننقل قول:
ربطی هم به نویز خط نداره چون نمیشه یه دفعه ای همه با هم نویز پیدا کنن!
حالا یا کار خودشونه یا کار برادران زحمت کشمون در پروژه اینترنت ملی
شما برای ساعت هایی که بیداری اگه کابل تلفن که به مودم میخوره رو در بیاری بزنی احتمالا درست میشه، مثلا اسپلیتر رو دربیار درست میشه بعد یه ساعت که دوباره خراب شد ایندفعه اسپلیتر رو بزار!
من ااکانتم رفته روی 128 قبلا 256 داشتم اما 50 کیلوبایت از سرعتم کم شده آیا این طبیعی؟ درست میشه قبلا تست یکی از بچه ها با 128 1.47 بودش اما برای من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدر بدوندید بابا سرعت من به زور بالا 40 میره !! قطعیه مکرر هم بهش اضافه کن !نقل قول:
سرعت سرویس 128 در بهترین شرایط 140 کیلوبایته و بالاتر از این نمیره.اگه کسی هم بالاتر از این سرعت را تجربه کرده یا تصادفیه یا ناشی از اشتباه پارس آنلاین.گاهی هم برای بازار یابی سرعت رو بالا میبرن البته به ندرت.نقل قول:
بر پدر بیشرفشون سرعت روزانه منو بازم اوردن پایین حروم زاده ها
دوستان که پارس دارن با سرعت 128 اگه ممکنه زحمت بکشید یه speed test اینجا بگذارید ممنون می شم.من می خوام از صبا بیام پارس می خوام یه مقایسه سرعت بکنم.
نقل قول:
بسته به اینکه منطقه مخابراتی شما شلوغ یا خلوت باشه ، نویز خطتتون ، فاصله تا مرکز مخابراتی ، سیم کشی تلفن و .... سرعت میتونه از این مقدار کم و زیاد بشه
جدیدا هم 128 ها رو روی 2 مگ و upstream 508 میبندن
یادش بخیر اون قدیما با پارس انلاین چه روزگاری داشتیم روزی شبانه 2.5 گیگ میزدیم تو رگ الان بیشتر از 600 تا نیمره با سرعت
همه یکصدا تکرار کنید : لعنت بر پارس انلاین لعنتی بی شعور بی تربیت :18::19::19:
من با 512 شبی 2.3gb می گیرم معمولاً با اون ترفند 12:35 از 12:35 تا 1 کلا 200 تا 250 مگ می گیره ترفند هم نباشه زیاد فرقی نداره
بعد از چند وقت معلوم نیست پارس چرا اینجوری شده ؟ :10:
سلام یه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــر خوب برای پارس انلایــــــــــــــــــــ ــنی هـــــــــــــــــــــــا : ترفند دانلود شبانه 12:35 که قبلا برداشته شده بود و دیگه جواب نمیداد. از امروز من امتحان کردم ترفند 12:35 تا 1 دوباره جواب میده امتحان کنید .
کدام شهر هستید ؟ VPI/VCI روی چند هست ؟نقل قول:
من قبلا شهرستان استفاده می کردم 128.....روزها که سرعت بالا بود و ثابت ولی برای دانلود شبانه می شد دایال آپ!
حالا می خوام تهران بگیرم با سرعت بالاتر...می خواستم ببینم سرعت های بالاتر سرعت دانلود شبانه شون چه طوره.....
پست های بالا رو که می خوندم انگار هیچ کس چه از روزانه چه شبانه راضی نیست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام یکی ازاینا بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
وایمکس مبین نت
میخام بخرم ، تاحالا نداشتم ، اذیت نکردن از همه مهم تره و سرعتش هم.........
ممنون
هیچکدوم ولی مخابرات سرترهنقل قول:
شاتل که خندست
سمت مخابرات نری که پشیمون میشی بدجور
راست میگه سمت مخابرت نری پشیمون میشی بدجور ...................بی شوخی : پارس انلاین در بدترین شرایط از همه بهتره از نظر پشتیبانی و ... پارس بگیرنقل قول:
البته یادم رفت اول وایمکش بهتره بعد ای دی اس ال
به ترتیب پارس - شاتل و مخابرات بهتره
تست ساعت 1 و 13 دقیقه بامداد
اکانت 128 چهار گیگ ماهیانه خوب شد یه ماه گرفتم تا تست کنم. می خواستم شش ماهه بگیرم. با 256 حداقل شبها 30 کیلوبایت دارم. این تست وحشتناکه.
توصیه به کاربران اصلا 128 چهار گیگ نگیرید. من می خواستم 6 ماهه بگیریم که میشه 94 تومن به جاش 256 دو گیگ یکساله می گیریم میشه 99 تومن عوضش سرعت بالاتر و شاید هم با مدیریت خودم به جای شش ماه ( که معادل 24 گیگ 128 میشه) ، هشت ماهه بتونم از این حالت استفاده کنم
ضمنا آیا راه حلی وجود دارد که من این سرویس رو کنسل کنم و همون 256 یک ساله رو فعال کنم
مخابرات که با توجه به گفته دوستان و تجربه افتضاحه پارس هم در حال حاضر همین وضعیت رو دارده وایمکس و شاتل میمونه که به نسبت بقیه بهترهنقل قول:
با درود و دو صد بدرود
آقا من پری روز حجمم تموم شد و چون جمعه قراردادم تموم میشه دیگه گیگ نخریدم !!!
Little More برام یک گیگ موقت شارز کرده .... حالا بنظرتون بعد از اتمام قرارداد پولشو ازم می گیرن یا نه ؟؟؟؟
چون عجله دارم و سریع میخام خطمو جمع کنم و برم یک شرکت دیگه .... میترسم معطلم کنن و گرنه دیگه کلامم اون طرفا میفتاد نمیرفتم !!!
ممنون می شم مهندسا جواب بدین ...
چه کسی گفته مخابرات افتضاحه؟ تنها اشکال مخابرات پشتیبانی ضعیف و استفاده از پهنای باند واقعی هست که بدرد کسایی که میخوان کمتر از 512 بگیرن نمیخوره.وگرنه تا به حال قطعی نداشته سرعت شب و روز هم یکیست؟ حق و الانصاف بهتر از اون پارس و شاتل نیست که شب بشه دیگه نمیتونی پیج باز کنی؟ یا یه روز قطعن یه روز وصل؟نقل قول:
برا چی افتضاح نی؟ سرویس 128 بالاترین سرعت دانلودش 15 هستش در حالی که 128 شرکتها زیر 100 نی!حالا کدوم افتضاحه؟در ثانی در تایم شبانه هیچ کس مشکل باز کردن پیج نداره که شما میگین.فقط سرعت دانلود میاد پایین که طبیعیه اونم دیگه کمتر از 30 نیست که باز از مخابرات بهتره.مخابرات هیچ فرقی با دیال آپ نداره.پشتیبانیشم که یه مشت بی فرهنگ نشستن انگار بات دعوا دارن و طلبکارن.در حالی که شرکتهای خصوصی باشون بدم حرف بزنی خیلی محترمانه جوابتو میدن.حالا فرق افتضاح بودن رو تشخیص بدین ودر کل گور بابای همشون از دم چه خصوصی چ مخابرات.روزی که اینترانت رفت تو پاچمون اونموقع میفهمیمنقل قول:
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
والا من از شاتل و پارس داشتم شبانشون داغون بوده پیج هم باز نمیکرده اما با مخابرات این مشکلات رو ندارم همونطور هم که گفتم چون پهنای باند واقعی میده نباید از 128 انتظار بیشتر از 15 داشته باشید.در مورد پشتیبانی هم نه تنها تلفنی باهات دعوا دارن بلکه وقتی حضوری هم میری طوری نگاه میکنند انگار ارث باباشون رو خوردی.من هم اگر مجبور نبودم از مخابرات هم نمیگرفتم.نقل قول:
دوستان اون برنامه ای که بطور خودکار مودم رو ریست میکرد چی بود؟
من یادمه یه بار همینجا دیدمش.ای کاش همون موقع میگرفتمش.
لطفا کمکم کنید
اون برنامه رو من گذاشته بودم این هم لینک تاپیک:نقل قول:
همین سازمان تنظیم مقررات رادیویی یه قانون دیگه هم داره و اونم ممنوعیت استفاده از سرعتهای بالاتر از 128 کیلوبیت (16 کیلوبایت) برای کاربران خانگی هستش.حالا حق مسلم ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینترنت لاکپشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هیچ شرکتی نمیاد اینترنت دو مگ رو با دانلود نامحدود به کاربرای خانگی بفروشه.اصلا طبق قانون کاربرای خانگی حق ندارن سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت داشته باشن.
متاسفانه تو شرایط فعلی مجبوریم همین وضع رو تحمل کنیم و اوضاع رو از اینی که هست بدتر نکنیم و گرنه کدوم آدم عاقلی از سرعت نامحدود بدش میاد.
چند وقت پیش هم یکی دیگه از دوستان پیشنهاد داده بود تا به قول شما ((مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنیم )).واقعا به نظر شما مشکل ADSL کشور از طریق اخبار بیست و سی حل میشه؟؟؟مشکل خیلی اساسی تر از اینهاست.من متوجه هستم که خیلی از دوستان با دلسوزی تمام و مشتاقانه سعی دارن مشکل رو حل کنن اما متاسفانه با اینجور کارها چیزی درست نمیشه.
همه جای دنیا و تو هر جامعه ای قانون عرضه و تقاضا حکمفرماست.تا زمانی که برای یک محصول تقاضا وجود داره و مردم حاضرن بابتش پول بدن اون محصول تولید میشه و تو بازار وجود داره.این قضیه اینترنت هم از این قاعده مستثنی نیست.اگه افرادی که از کیفیت خدمات ADSL ناراضی هستن دیگه بابتش پولی خرج نکنن خود شرکتهای ADSL به کار میفتن و حتی میتونن قانون رو تغییر بدن اما متاسفانه با وجود اینکه خیلی ها از کیفیت اینترنت پارس آنلاین ناراضین اما هیچکس حاضر نیست این شرکت رو ترک کنه.توجیهشون هم اینه که مگه انتخاب بهتری وجود داره؟
دوست عزیز تو اون لینکی که دادید عکسها را نمایش نمیده میشه دوباره عکس ها را آپلود کنید و مراحلش را توضیح دهید ؟؟؟؟ با تشکرنقل قول:
نقل قول:
عزیز دل... اینترنت بالای 128 به کاربران خونگی نمی دن درست؛ ولی خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی شرط کرده که کاربران در صورت ارائه کارت دانشجویی، جواز کسب یا نامه اداری سربرگ دار، مجاز به دریافت اینترنت سرعت بالا هستن. حالا ما که دانشجو هستیم و سرعت 1 مگ گرفتیم، حق داریم حداقل از همین سرعت 1 مگ در روز و شب برخوردار باشیم. درسته یا نه؟؟؟!!!
درضمن... اینترنت چیزی نیست که مردم تحریمش کنن؛ گذشت اون دوران که مردم با تحریم یه چیزی درستش می کردن. الان با تحریم هیچی درست نمی شه.
و به عنوان حرف آخر هم عرض کنم که شرکتا مثل ... از سازمان تنظیم مقررات رادیویی می ترسن! خودم یکی دو موردش رو به چشم دیدم که شکایاتی صورت گرفت و شرکت ها ناچار به رسیدگی شدن...
20:30 هم تنها یه اهرم فشاره و بس. هرچی فشار بیشتر باشه زودتر به هدف می رسیم.
حالا هم اگه مایلید کمک کنین
سلام
کسی از کیفیت پارس انلاین تو اهواز اطلاع داره؟
ممنون
من بدون هیچ گونه مدرکی از پارس یک مگ گرفتم و راضیم اما بهتون اطمینان میدم اگه سازمان تنظیم مقررات رادیویی بخواد از راه قانونی وارد بشه و از شرکتهای مختلف تحقیق و تفحص کنه برای خیلی ها دردسر درست میشه و کمترین اتفاقی که میفته اینه که مالک خط تلفن به دادگاه احضار میشه و در خوشبینانه ترین حالت جریمه نقدی میشه.نقل قول:
در مورد کارت دانشجویی هم فقط تا سقف 256 کیلوبیت اجازه دسترسی داده شده.در مورد استفاده اداری هم قبلا یک مگ بود که فکر کنم دیگه وجود نداره و ادارات و شرکتها ملزم به استفاده از خط دیتا هستن.
درباره تحریم هم منظور من این نبود که با پارس لج کنیم یا ازش انتقام بگیریم.من از قوانین بسیار ساده اقتصادی که هر کسی ازش سر در میاره حرف میزنم.وقتی مشتری ها کم بشن همه شرکتها مجبورن کیفیت خدماتشونو بالا ببرن اما وقتی ازدحام مشتری وجود داشته باشه نتیجش میشه چیزی که الان داریم تجربه میکنیم.
به هر حال امیدوارم پیگیری ها و زحمات دوستان بتونه نتیجه بخش باشه اما خودم بعید میدونم معجزه ای رخ بده و متاسفانه شرایط طوریه که باید دعا کنیم از این بدتر نشه.
قبلا با این شرکت بود زیاد جالب نبود ، پشتیبانیش هم که ما را می پیچوند:31:
اگه قرار بود با این شکایت ها وضع بهتر بشه یا عوض بشه تا بحال شده بود انقد از این شکایت ها انجام شد و وضع بدتر شد که بهتر نشدنقل قول: