نقل قول:
این انتخابی که کردین و مدل 9200 رو برداشتین کی انجام دادین؟ من میخوام مودم جدید بگیرم و چند تا نمایندگی بهم گفتن که دیگه 9200 و حتی 635 وجود نداره و فقط باید با 632 ساخت. نمیدونم عمداً مودم تکی نمیفروشن یا واقعاً اینطور هست!
Printable View
نقل قول:
این انتخابی که کردین و مدل 9200 رو برداشتین کی انجام دادین؟ من میخوام مودم جدید بگیرم و چند تا نمایندگی بهم گفتن که دیگه 9200 و حتی 635 وجود نداره و فقط باید با 632 ساخت. نمیدونم عمداً مودم تکی نمیفروشن یا واقعاً اینطور هست!
شما خیلی خوش شانس هستین مثل اینکه دکل کنار خونه شما هست همسایه دیوار به دیوار هستین و مهمترین موضوع که در نظر نمیگیرین اینکه 1 مگ نوروزی دیگه نیست و وجود نداره پس کاربرهای که آشنایی ندارن امکان داره با تعریف های همیشگی شما گمراه بشن 1 مگ نوروزی خدا بیامورزه و لطف کنید یک تست با سایت speedtest هم خارجی اروپا و آمریکا و هم داخلی بگذارید آخه همیشه وضعیت شما خوبه ولی هیچ عکس و مدرکی براش نمیگذارین ؟!نقل قول:
منکه تا الان این مودم 9200 رو از نزدیک تو نمایندگی ها ندیدم فقط عکسش تو سایت مبین نت هست
نمایندگی ها هم به معنی واقعی کلمه هیچی سرشون نمیشه چون این مودم رو ندارند میگن مودم خوبی نیست بیا 632 بردار بهتره.
(ولی تا چند ماه پیش بعضی از بچه های تاپیک داشتند)
................................................
نقل قول:
قبلاً هم از این کارها کرده بودن و اگه روش همینطوری بمونه قابل پیشبینی هست که شب عید که مجدد ساعتها جابجا میشن، باز یه چند ساعت قطعی داشته باشیم. دیشب که توی اون لحظات سوای تلفن ۱۱۹ حتی سایت بانکها هم کار نمیکرد یا گیر داشت. یعنی واقعاً حل مشکل جابجایی ساعت براشون اینقدر سخت هست!؟!
زنگ بزنید پشتیبانی ببینید اصلا هر 3 مدل رو دارن ! امکانش کمه همشون وجود داشته باشه این حرفهای نصاب هست مودم با مودم فرق زیادی ندارن جیبی ضعیفتر هست نصابه گفت تاحالا همکف اصلا جواب نداده و انتن نداشته طبقه اول و ویلای هم بسختی بعضی جاها آنتن پیدا کرده کلا آنتن دهی وایمکس مثل موبایل های قدیم و خیلی شبیه تنظیم دیش آنالوگ هست یعنی اگر کنار مودم باشی آنتن ضعیف یا کلا قطع میشه بعد مثل دیش سانتیمتر به سانتیمتر وضعیت سیگنال فرق داره کلا شهر به شهر منطقه به منطقه فرق داره ممکنه آنتن عالی باشه ولی بخاطر تعداد کابر زیاد سرعتتون خوب نباشهنقل قول:
منظورش چی بوده؟ چرند گفته. بستگی به فاصله از فرستنده داره. من حتی زیرزمین هم آنتن گرفتم، اونم 5 تا چراغ با کیفیت عالی. منتهی در فاصله ی 500 متری فرستنده بودم.نقل قول:
قراره مودم جدید بیارن .
البته جیبی . میگن انتن دهیش بهتره .
حرف نصاب کلی بوده و بیشتر نصب هاشو گفته اگر نه معلومه کنار دکل آنتن دهی قوی هست ولی اینکه شما شانس بیارین و دکل کنار خونتون و نزدیک باشه 1% هست و شهر ها با هم فرق داره شهر کوچکتر آپارتمانی نیست و تنظیم دکل مشخصهنقل قول:
وضعیت با تغییر دکل و فرکانس هم خوب نشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هنوز نخریدم فقط منتظر نظر دوستان بودم که ببینم انتخاب خوبی داشتم نسبت به بقیه مودم ها یا نه تا بعد نسبت به خرید اقدام کنم کی گفته وجود نداره اینجوری نیست تو خود سایت مبین نت که بری تمام مدلها معلومه[url]http://mobinnet.irحتما نداشتن گفتن همش همینه مثلا طرحی که میخواستم بخرم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلی نداره مودمی که توسایت مبین نت هست حتما وجود داشته باشه. :n27:نقل قول:
بهتره به نزدیک ترین نمایندگی بری ببینی داره یا نه. چون اگه نداشته باشه مجبور میشی یه مودم دیگه برداری.
در مهرماه مودم های جدید جیبی در اختیار عوامل فروش و مشترکین محترم قرار خواهد گرفت که امکان استفاده از سیم کارت را خواهد داشت ...نقل قول:
سلام چه عجب ازاین ورا:n06:نقل قول:
مگه قراره مبین نت LTE بیاره؟ :n13:
نقل قول:
از نظر خوبی راستش یه بار که کارشناس برای مشکلات مودم اومده محل و با خودش 9200 داشت رو تست کردم و ازش خوشم اومد. ولی الان چند روزه به چند تا نمایندگی توی تهران زنگ زدم و میگن که تخمش رو ملخ خورده. البته دروغ میگن چون دیدم که توی شرکتهاشون دارن، ولی عمداً نمیفروشن. حدس میزنم که گذاشتن برای فروش با اکانت و تکی نمیفروشن که سود مضاعف کنن.
نقل قول:
توی سایت گفته 9200 هست ولی نمایندگیهای تهران که به من نفروختن. قضیه هم مال همین دو سه روز پیش یعنی آخر شهریور ۹۲ هست. حتی یکیشون گفت که دیگه وجود نداره و فراموشش کنم.
مبین نت هنر کنه همین وایمکسش رو نگه داره، lte پیش کش...نقل قول:
شما خودتون اینو دارین منظورم 9200 هستبرا جابجایی گفتم که اگه بشه انتنهاشو دراورد راحت تر تو کیف جا میشهانتن تقویتی سیگنال وجود نداره؟سرعت 128 چطوره از بابت دانلود طرح 30گیگ 12 ماه را میخوام انتخاب کنم
شایعاتش که هست.نقل قول:
فکر کردی واسه چی دوباره میخواد قیمت هارو ببره بالا. قراره هزینه اش رو از جیب ما بده. پس از نظر مبین نت کاربر به چه درد میخوره؟
اگه به عکساش نگاه کنی نشون داده که انتن ها پیچی هستند پس به احتمال زیاد باید بشه بازش کرد.نقل قول:
گفتم که 2 تا انتن کناری برای سیگنال وایمکس هستند اگه بخوای بازم تقویت اش کنی باید انتن های قوی تری پیدا کنی
128 برای دانلود؟؟؟ چیزه خوبیه بشرط اینکه عمرنوح و صبر ایوب داشته باشی.
نقل قول:
من الان 9200 ندارم، ولی توی همون تستی که با کارشناس مبیننت کردم، ازش خوشم اومد و از سری 635 و 632 قویتر هست. هر چی باشه دو آنتن خارجی برای وایمکس داره، درصورتی که آنتن 635 داخلی و روی برد الکترونیکی اون نصب شده.
برای جابجایی هم نیازی به درآوردن آنتن 635 نیست و میچرخن. اگه اینجور نبود که توی جعبه اصلی هم جاش نمیشد. ولی مال 9200 با اینکه مشابه 635 پیچی هست چون موقع چرخیدن باز فضای اضافی اشغال میکنه، مجبورین باز کنید و بعد در زمان استفاده، مجدداً سرجاش پیچ کنید.
این مودمها هم آنتنشون یعنی همون آنتن تقویت هست و چیز جنبی دیگهای ندارن. البته توی سایتهای خارجی آنتنهای قوی قابل تعویض دیدم که میشه خرید و با تعویض اونها بجای آنتن استاندارد، وضعیت بهتری داشت. منتهی من هم توی ایران نتونستم پیدا کنم و هم اصولاً 635 یا 632 آنتن قابل تعویض ندارن (آنتنهای خارجی 635 مال وایفای هست و نه وایمکس). مگه باز بشه روی 9200 انجام داد. البته اگه آنتن جدید مشخصات فنیاش، با مودم 9200 سازگار باشه.
از نظر سرعت ۱۲۸ هم که منطقاً قابل مقایسه با دو مگ نیست. ولی خوب قیمت این کجا و قیمت اون کجا. برای دو مگ برای هر مگابیت اضافه باید دوازده هزار ﴿برای طرحهای ویژه ده هزار﴾ تومن پول خرج کنید که واقعاً برای اکثر مردم ایران هزینه زیادی هست. بخصوص که بخاطر سرعت زیاد، خیلی زود هم تموم میشه و باید مجدد شارژش کرد. کلاً طرحهای دومگ برای دانلود شبانه بیشتر مصرف دارن.
بماند اگه اصولاً به شما مجوز بالای ۱۲۸ ندن که دیگه مقایسه با سرعتهای بالاتر براتون معنی نداره. برای همین اگه مشکل مجوز و یا خرج کردن ندارین که برید دومگ بگیرید. ولی اگه مشکل مجوز ندارین ولی مشکل هزینه دارین که توصیه میکنم از طرحهای ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ ﴿بسته به حجم مورد نیاز مصرفتون﴾ یکیش رو انتخاب کنید. اگه مشکل روشن موندن کامپیوتر برای ساعتهای زیاد ندارین که ۵۱۲ اقتصادیتر از ۱۰۲۴ هست.
ولی اگه مشکل مجوز دارین که مجبورین با همون ۱۲۸ بسازین. البته با این طرح ویژه ۱۲۸ متاسفانه ماهی دو و نیم گیگابایت بیشتر نمیتونید دانلود روز داشته باشین و برای دانلود بیشتر یا باید شب کار کنید یا حجم بخرین. مگه بخواهین پول بیشتر بدین و از خیر طرح ویژه بگذرین و طرح عادی بگیرین.
اصلن درست نیست. فرقی نداره سرعت شما 128 باشه یا 2 مگ یا هر چیز دیگه ای ، هر چقدر حجم مصرف کنی همونقدر ازت ترافیک کم میشه. برای مثال: فرقی نداره شما یک فایل 10 مگابایتی رو با سرعت 128 بگیرید یا 2 مگ. در هر صورت همون 10 مگ از حسابتون مصرف میشه. تنها تفاوت اینه که با 128 زمان بیشتری میگیره دانلود اون.نقل قول:
چرا اصلاً درست نیست؟ معلومه شما متوجه حرف من نشدین و برعکس فهمیدین.نقل قول:
من نگفتم مبیننت دزد هست و توی اشتراک دو مگابیت از اکانتتون میدزده و برای همین زود تموم میشه.
گفتم که حجم از قبل مشخص مثلاً ماهی دو گیگابایت برای سرعت دو مگابیت خیلی زودتر تموم میشه تا اشتراک ۱۲۸ کیلوبیت و برای اکانت سرعت بالا باید شارژ خرید یا فقط از دانلود شبانه استفاده کرده. مگه طرف دانلودش رو کم کنه و برای خودش محدودیت بذاره.
مثل این میمونه که یه ماشین سوپراسپورت یه مسیر مشخص و ثابت رو زودتر از ژیان تموم میکنه و یا باید ته خط بایسته یا بره توی یه مسیر دیگه و مجدد حرکت کنه.
دوستمون هم نگفتن مبین نت دزدی میکنه که حجم تموم میشه. میگه وقتی حجم یه صفحه 200 کیلو بایت هست حجمی که از ترافیک شما کم می شه همین 200 کیلونقل قول:
هست و فرقی نمی کنه طرح شما 128 باشه یا 2 مگ یا اگه حجم یه فایل 100 مگ باشه حجمی که از ترافیکتون کم میشه هیچ ربطی به سرعت شما نداره. حالا شما چطور
میگید درحالت یکسان اشتراک 2 مگ زودتر از 128 تموم میشه؟
دوست عزیز اون من بودم که گفتم، "نگفتم که مبیننت دزدی میکنه" و منظورم یه چیز دیگه بود. تعجب میکنم که آیا واقعاً توضیح سختی بوده یا چون شاید فکر میشه که دارم از مبیننت بد میگم، حساسیت ایجاد میشه و حرفم بد برداشت میشه.نقل قول:
با مثال ماشین خواستم راحتت توضیح بدم که دیدم نشد. اینجوری مجدد میگم که آیا یه بشقاب غذا جلوی یه بچه سیر زودتر تموم میشه یا جلوی یه آدم بزرگ گشنه؟
خوب وقتی سرعت اکانت بیشتر باشه، حجم ثابت زودتر تموم میشه تا سرعت کم.
جدی حالا منظورم روشن بود؟
مثال ها رو خوندم درسته ولی نتیچه گیری شما ازشون اشتباهه:n02:. ربطی هم به بد گفتن از مبین نت نداره اینچاکسی دلخوشی ازش نداره.نقل قول:
اگه مخوای بگی پهنای باند 2 مگ سریع تر از 128 هست درسته و کسی بحث نداره ولی تو مصرف ترافیک در حالت یکسان هیچ فرقی باهم ندارند.
شما دلیلی رو که اقای گرچی ومن زدیم دوباره با دقت بخون.
سوء تفاهم شده. خیلی ساده بگم:نقل قول:
این حرف که داشتن طرح 2 مگ باعث زود تر تموم شدن اعتبار میشه غلطه و همه چیز به استفاده ی شما بستگی داره.
-------------
در ضمن من به هیچ بحث دزدی مبین نت رو مطرح نکردم. اصلن این قاعده کلیه. فرقی نداره شما adsl داشته باشی یا dial up یا وایمکس و .....
نقل قول از آرش جان:
وقتی حجم یه صفحه 200 کیلو بایت هست حجمی که از ترافیک شما کم می شه همین 200 کیلو
هست و فرقی نمی کنه طرح شما 128 باشه یا 2 مگ یا اگه حجم یه فایل 100 مگ باشه حجمی که از ترافیکتون کم میشه هیچ ربطی به سرعت شما نداره.
نقل قول:
من کی حرف از حجم ثابت در هر دو سرعت گفتم که مرتب صحبت از حجم ثابت دانلود برای هر دو سرعت میکنید؟ من هم میدونم یک کیلو پنبه با یک کیلو آهن یه وزن داره. ولی آیا هر دو یه حجم دارن؟ یعنی من هم میدونم برای مثال کیلوبایت هر جایی 100 کیلوبایت هست.
اما آیا پر کردن یه وان حموم با یه لیوان و یا با یه سطل یه زمان ثابت میبره؟
آیا شستن یه فیل با یه مسواک و یا با یه برس بزرگ یه زمان ثابت میبره؟
آیا سفر با پای پیاده با استفاده از ماشین یه زمان ثابت میبره.
و نهایت اینکه اشتراک شش ماهه ۱۸ گیگابایت رو توی سرعت دو مگابیت میشه زودتر تموم کرد یا توی ۱۲۸؟ اینکه بگید کسی که اکانت دو مگابیت داره توی اون شش ماه اصلاً مصرف نکنه و کامپیوترش همیشه خاموش باشه که سرعت ۱۲۸ اتونه ازش جلو بزنه که مقیاس درستی نیست. مقیاس وقتی درسته که هر دو بطور روزانه دانلود کنن و البته فیلم و آهنگ هم دانلود کنن. بار اولی که مودم رو خودم گرفتم بهم ۲۰۰ مگابایت تست مجانی دادن. هنوزم یادمه که چشم بهم نزده توی کمتر از یک ساعت تموم شد. درصورتی که اگه دایالآپ رو بکشی هم نمیتونه توی یک ساعت ۲۰۰ مگابایت دانلود کنه. بحثم الان این موضوع هست.
شما از مقیاس "حجم" صحبت میکنید. من از مقیاس ترکیبی "سرعت بر حجم" استفاده میکنم که سرعت رو با حجم میسنجه. من هیچ وقت نگفتم که حجم بیشتر کم میشه و گفتم که با دانلود عادی روزانه حجم ثابت در سرعت بیشتر، زودتر تموم میشه.
انصافاً این حرفها رو برای اذیت کردن من گفتین؟ چون مطمئن هستم که اینقدر عیان و آشکار هست که همه این صحبت رو میدونن.
خب اینکه خیلی تابلو و همه هم میدونننقل قول:
وقتی سرعت ماشینت بالاتر باشه خب معلومه که زودتر میرسی به مقصد
شما رفتی سراغ سرویس 2 مگ 2 گیگ شش ماهه در صورتی که سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه هم داره
اینم هست که اگه دزد نبودن همه مدل سرویسی ارائه میکردن
مثلا دو مگ 2 گیگ ماهیانه و 12 گیگ شش ماهه
ولی خب شما باید به هدف خودت از استفاده کردن از نت نگا کنی.الان من سرویس 2 مگ 3 گیگ گرفتم که ببینم سرعتش چطوریه
اگه دیدم 3 گیگ ماهیانه زیاده میرم 2 مگ 6 ماهه شو میگیرم
اغا امشب ساعت ۲ جدید دانلود کنیم ؟ یا ۲ قدیم ک حجم کم نکنه ؟ :|
نقل قول:
راستش کم کم داشتم دیگه شک میکردم که نکنه موقع نوشتن یه چیز دیگه اونور دیده میشه که کسی متوجه حرفم نمیشه. من هم بحثم سر سرعت بود و نه حجم.
اگه مثال دو مگابیت با حجم دو گیگابایت رو زدم هم مثال بود و در مثل هم مناقشه نیست. حالا حتی اگه سه گیگابایت شما رو هم بگیم، باز حرفم اینه که سرعت دومگابیت میتونه با توجه به سرعتش اون حجم ثابت رو زودتر از مثلاً طرح سرعت کم R1401 با حجم ماهی چهار گیگابایت تموم کنه.
گفتم میتونه چون هدف این نیست که اکانت بخریم و ازش استفاده نکنیم. ولی توی استفاده عادی چون سرعت بالاست طرف وسوسه میشه که بیشتر دانلود کنه.
باز برای مثال چرا یه مصرفکننده دایالآپ وسوسه دانلود فیلمهای چند صدمگابایتی یا بدتر بالای گیگابایت رو نداره. دلش نمیخواد یا چون دستش نمیرسه؟
باز یه مثال دیگه میزنم. اگه یه فیلم یه گیگابایتی رو توی IDM با حداکثر کانکشنها که ۱۶ هست بذاریم برای دانلود توی سرعت دو مگابیت زودتر کار تموم میشه یا توی ۱۲۸ کیلوبیت؟ خوب معلومه وقتی فیلمی زودتر دانلود شد، طرف هوس میکنه که فیلم دیگه دانلود کنه و چون این چک کردن حجم باقیمونده رو همه مرتب انجام نمیدن، احتمال کم آوردن شارژ زیادتر از سرعتهای کم هست.
البته بماند ترس از این تموم شدن خودش بعضی وقتها باعث مشکل میشه و برای مثال توی دوستم باعث شد که آخرهای اکانتش روزها کم دانلود کنه و حدود دو گیگابایت از شارژش مصرف نشه و بسوزه.
من همیشه دو مگ داشتم و حجمم سریع تموم میشد! ولی الان 128 دارم، هر کاری میکنم تموم نمیشه!
شما یه سایت باز میکنی،همراهش چند تا پاپ اپ هم باز میشه! تا بیای به خودت بجنبی میبنی تمام صفحه لود شده!
یا حواست نیست و مثلا میبینی یه نرم افزار شروع کرده داره خودشو اپدیت میکنه! تا بفهمی چی شده کلی از حجمت رفته!
xn--mgbai1acq61e7d.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mob-charge.ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کیا نامحدود دارن؟
من میخوام نامحدود بگیرم و لی نمیدونم نامحدود1مگ 1به4 رو که از8صبح تا 8شبه فعال کنم یا نامحدود1به10
1به10ه خیلی ضایس؟یا خوبه؟
مرسی
اصلا سراغش نرو!نقل قول:
xn--mgbai1acq61e7d.com
teh-market.ir
راستش دوستم پارسال نامحدود ۲۴ ساعته گرفته بود و ازش راضی نبود. ولی فکر کنم این مدل صبح تا شبش بخاطر اینکه یک به چهار هست، چیز بدی نباشه. البته یه نکته رو بگم که توی قوانین سایتهای ایرانسل دیده بودم و به احتمال اینجا توی مبیننت هم معتبر باشه. اون هم اینکه میگن طرف توی نامحدود باید دانلود متعارف داشته باشه، وگرنه محدودش میکنن. مشکل هم اینجاست که اصلاً هم نگفته بود که اون مصرف متعارف یعنی چقدر.نقل قول:
من 8-8 نامحدود دارم سرعتش روی 120 تا 130 ثابته اگه دنباله نامحدودی فقط همینو پیشنهاد میکنمنقل قول:
1/10 24 ساعت همون دایلاپه بیخیالش
ببین عزیزنقل قول:
سرعت 2 مگ در حالت استاندارد باید 256 کیلوبایت در ثانیه رو به شماه بده
و 128 حدود 16 کیلوبایت در ثانیه رو بده
فرض کنیم ما یه سایت داریم که کل حجمش 200 کیلوبایته شما وقتی این سایت رو وقتی با سرعت 256 کیلو بایت در ثانیه باز میکنید 200 کیلوبایت از حجم شما کم میشه و سایت در کمتر از 1 ثانیه باید باز بشه و 56 کیلو دیگه اینجا مصرف نمیشه در واقع در زمان صرفه جویی میشه
ولی این وسط ممکنه چنتا سایت تبلیغاتی هم باز بشه و اون 56 کیلو رو هم بخوره و زمان بیشتری طول میکشه پس شما ضرر کردید
اگه این سایت 200 کیلویی رو :n02: با سرعت 16 باز کنید باید 12.5 ثانیه منتظر باشید که اگه باز این سایتای مزاحم تبلیغاتی بیان باید خیلی از اینا بیشتر منتظر باشید علاوه بر او حجمتون هم میره
فقط یه نکته اینجا هست اگه سایتی قبل از لود کامل بسته بشه میتونه از کم شدن ناخاسته حجم جلوگیری کنه که البته با 128 ممکنه این اتفاق بیافته ولی نسبت به تلف شدن زمان و بر اساس این نکته لود ناکامل سایت :n02: اصلا ارزشو نداره 128 کسی بخره برای اینکه یه سایت دیرتر لود بشه و در حین عملیات سریع بسته بشه:n09:
البته مبین نت روزا سرعت رو خیلی بالاتر از این حرفا میبنده مثلا برای 2 مگ روی 300 تا 400 هم میبینی سرعت داره 128 هم همینجور
و سرعت نت به خیلی عوامل بستگی داره یکی از مهمترینش همین پینگه که تو ایران کلا نت زیر استاندارده توی کره جنوبی پینگ میانگین کلا صفره ......:n09:
البته شرکت هایی مثل مبین نت علت اینکه سرعت رو در ساعات غیر رایگان خیلی بالتر میبندن اینه که مثلا یه آپدیت مخفی توی ویندوزتون داره حجمتونو میخوره خودتونو خبر ندارید
ولی یکدفه مچشو میگیرید :n02: اینجا دو مسئله داریم اگه سرعتون 2 مگ بود ظرف چند ساعت میتونو کلا حجمتونو بخوره پس زمان از دست رفته
مسئله بعدی اگه سرعت روی 16 بوده باشه خوب شاید هنوز تونستید از ضرر زیاد جلوگیری کنید یا مسائلی مشابه این
علت دیگه هم فقط برای تبلیغات این شرکته
ولی بازم میگم برای این دست عوامل کسی نمیره خودشو با 128 بکشه :n02:
کلا طومار شد
در مورد مثالتون ، مثال مناسبی مطرح کردید ولی جزئیاتو در نظر نگرفتید:n02:نقل قول:
مثل این میمونه که یه ماشین سوپراسپورت یه مسیر مشخص و ثابت رو زودتر از ژیان تموم میکنه و یا باید ته خط بایسته یا بره توی یه مسیر دیگه و مجدد حرکت کنه
در واقع او ماشین سوپر اسپورت وقتی پا رو روی گاز میزارید مثل فشار صد در صد روی نت توسط دانلود کردن با IDM میمونه
در واقع اون مشین سوپر اسپرت همیشه از تمام توانش استفاده نمیکنه و خیلی وقتا یه چای خونه سر راه میبینه کلا ماشینو خاموش میکنی میره چایی میخوری :n02:
توی این زمان ممکنه ژیان برای چایی واینسته و به رفتنش ادامه بده و به پایان مسیر برسه :n02: ولی ماشین سوپر اسپرت هم اگه بجنبه ممکنه اون 1 ساعت آخر پاشو بزاره روی گاز و از ژیانه ببره :n09:
چقد دانلود میگیری ازش؟نقل قول:
تاحالا محدودت کردن؟
دوست عزیز حماقت نکنی 1-10 بگیری!!!!!!!!!نقل قول:
من گرفتم 1ض هفته با 5 تا آنتن پر و سیگنال 100% سرعت دانلود بالاتر از 18 k نمیره و واقعا به غلط کردن افتادم 72 تومنم با پول مالیت پولشو دادم!
سلام مودم سه آنتنه با طرح 512 12ماهه 20 گیگ 320000 تومان از نمایندگی قیمت گرفتم ولی چرا تو سایت مبیننت چنین طرحی نیست این نمایندگی ها اینارو از کجا میارن
طرح P1102 هست که احتمالا ارزش افزوده هم روش حساب کرده بعدش هم باید 10-12 تومن براین نصب بدینقل قول:
مودم 6200 رو داشت؟