بچه ها کسی ساکس نمیخواد؟ :دی
Printable View
بچه ها کسی ساکس نمیخواد؟ :دی
بلاخره :31::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی قبل من در سرور .net تونسته به این پوینت برا کرافت برسه ؟! البته شاید world های آخر بتونند !
ایول به این میگن کرفت :5:
من یه بار دیگه ثبت نام کردم با اسم edi.kia
لول 11 هستم و دوئلر و سلاح سرد
همه att ها رو ریختم رو استرنت و اسکیل ها رو هم فقط رو ایم و داج ...
ولی الان یه مسکلی که دارم اینه که بچه های تو بازی بهم گفتن که اشتباه کردم سلاح سرد انتخاب کردم درسته؟
مگه شما نگفتین سلاح سرد بهتره؟؟
حالا بایستی چیکار بکنم برای اینکه اون اسکیل و att ها رو برگردونم؟
کی بهــت گفته ؟ حتما B.A.KILLER گفتــه اره ؟:31: اون برا خودش میگــه شما کار خودتو بکن :31: . سلـاح سرد خیلی هم خوبــه :31:نقل قول:
پس یعنی الان دیگه با خیال راحت بقیه att هام رو بریزم رو استنرت؟؟
اخه میگه اگه گرم باشم و رو دکس بریزم همزمان شوتینگ و ایم هم میره بالا و اینکه خیلی تو دوئل گرم بهتره درسته؟؟
حالا نمیدونم چه جنس هایی رو بایستی بخرم شما در جریان هستین که چه لوازمی هایی خوبه واسه من؟؟
اگر هم اشتب زدم که رفتم دوئلر شدم و یا سلاح سرد رو انتخاب کردم برم دوباره از اول شروع بکنم
نه حرف مفت زده :31: .نقل قول:
لباس بستگی به لولت داره ببینی کدوم لباس از همه بهتــره .از حسین بپرس کمکت میکــنه .
اما به نظر من اینا بهترین لباس ها برای سلاح سردن برای همیشه میشه ازشون استفاده کرد .
Hat : Fancy felt hat
Neckband : mexican bandana
Clothing : Fancy dress coat
Shoes: Sandal or Fancy riding boot
بقیــه چیزها که میشه تا لول 30 40 استفاده برد
شلوار : yellow plaid pant یا green plaid pant
کمربند : brown buckled belt یا blue studded belt یا brown studded belt .
اسلحه هم بستگی داره چی گیرت بیاد به نظرم اگه بتونی این اوایل figaro razor blade بگیری خوبه بعد ها هم Cody's dagger خیلی خوبــه .البته اینا تا لول 40 خوبه میشه ازشون استفاده کرد بعد از اون باید به فکر اسلحه قویتر باشی .
ویرایش : یه چیزی بگم با سلاح گرم میتونی کارهای بهتری باز کنی :31: . ولی خب سلاح سرد هم مزیت داره :31:
میتونی مزیت هاش رو بم بگی به غیر از خونش؟؟
تو دوئل سلاح سرد بهتره یا گرم ؟؟و تو فورت؟؟
من که میخوام روزی چندین بار دوئل بزنم و لولم رو توش بالا ببرم و تعداد بردم بیشتر و باخت کمی داشته باشم سلاح سرد بهتر بهم جواب میده یا گرم؟؟
نقل قول:
تو دوئل فرقی ندارن . تو فورت هم فرقی ندارن جز اینکه سلاح سرد با توجه به دادن attribut به strengh خون بیشتری داره معمولا.
این هم گفتم فرقی ندارن .اصل کار اینه که شما اسکیل ها رو مرتب بچینی و لباس های خوبی داشته باشی تا بتونی دوئل های خوبی داشته باشی .
خب الان من که لول 11 هستم تمام اسکیل ها رو ریختم رو داج و ایم و الان داجم یا لباس 20 هست و ایم 15
رو هیچی دیگه ای هم نریختم چون نمیدونستم کدومشون به کار من میاد
حالا از این به بعد اسکیل ها و att ها رو چیکار بکنم همین کار رو ادامه بدم؟
راستی خیلی خیلی ممنون از این که داری راهنمایییم میکنی
iبه نظر من که قبلآ سلاح گرم بودم ولی الآن سردم لباس برای سلاح سرد همیشه بهتر بوده
اون موقعا همش اعصابم خورد میشد که لباس خوب ندارم :(
بدو بدو ساکسه
حراجه ها بدو تا تموم نشده
خب این شد یه حرف درست و حسابی
حالا به عنوان کسی که هر دو رو امتحان کردین تو دوئل و فورت کدومشون بهتر براتون عمل کرده؟؟
پس این که میگن اگه گرم باشیم همه att ها رو میریزیم رو دکس و در این صورت شوتینگ و ایم همزمان میرن بالا و با اون سه تا اسکیل بیشتر میشه مانور داد و داج ها رو بیشترکرد .این جوری قوی تر میشم و سلاح سرد فقط خاصیتش اینه که خون رو بالا میبره و فقط از پس اوت شدن جلو گیری میکنه درسته یا نه؟؟
الان از برو بچ پارسه همشون دارن میگن به لول 14 که رسیدم برم ری اسکیل بکنم و سلاح گرم بشم و وقتی میام اینجا میگن سلاح سرد بهتره و ادامه اش بدم:13:
بخدا قاطی کردم اون از بجث دوئلر یا سرباز شدن و این هم از سرد و گرمش:2:
قضیه اینجوریه که دو مدل dueler داریم:
1.resistance
2.dodge
1>> اسکیل هایی که میخواد یدونه reflexه اون یکی toghnessه با shooting یا vigor و aim
این مدل طوری عمل میکنه که شما ضربه میخوری اما میزان دمیجی که میخوری خیلی کم میشه و میتونی با اختلاف دمیج که میزنی برنده بشی. برای این مدل فرقی نمیکنه بین dex و str و فقط لباساست که برای سرد بهتره
2>> اسکیل هاش dodge و appearance و tactics
توی این مدل ضربه به ندرت میخوری و خوب جاخالی میدی ولی اگه بخوری خیلی دمیج خوردی.
توی این مدل به نظر من بهتره گرم باشی چون هم لباساش خوبه هم همونجوری که بقیه گفتن اسکیلاش به صرفه میشه.
من توی ورلد قبلی مدل اولی بودم و گرم که اصلآ لباس خوب نداشت ولی برای مدل دوم و گرم لباس خوب زیاده.
راستی من همه اینا رو از چاقال که یه موقع اینجا بود و حرف اول رو تو duel میزد یاد گرفتم که یه pdf هم نوشت گزاشت صفحه اول همین تاپیک میتونی بخونی خوب یاد بگیری.
همین :))
راستی من کلآ تو کار فورت نیستم ولی میدونم که مدل dodge برای فورت بهتره چون dodge کاربرد داره توی فورت.
خیلی خیلی خیلی ممنونم عزیز دل:11:
ایول بابا... به این میگن یه راهنمایی خوب :46:
خب من که dodge رو میخوام برم
پس با این حساب باید برم همون سلاح گرم
دیگه خیالم راحت شد از این قضیه:8:
دیگه فکر کنم تا لول 20 مشکلی ندارم که باید کرفت انتخاب بکنم
که نمیدونم چی هست و به چه کاری میاد :31:
:)
خواهش میشه :)))
ولی اون pdf صفحه اول رو هم بگیر خیلی به درد بخوره
راستی یه چیزی
من الان دارم تمام اسکیل ها رو یکی به aim میدم و دوتا به dodge و att ها رو میدم به استرنت که در اون صورت تاقنس هم میره بالا
و بعدش که میخوام برم سلاح گرم att به دکس و اسکیل ها هم به dodge و ریفلکس میدم
درواقع من دارم ترکیبی کار میکنم دارم همزان دو نوع دئولر رو میرم
دارم اشتباه میکنم ؟؟
چه جور باید تقسیم بکنم اسکیل و att ها رو ؟
فقط یکی را برو ... ضمنا الان لولت کم هستش فعلا dodge و aim دنده ( برا سلاح گرمی ) چون این دو تا اسکیل برا کار ها به درت نمی خوره ... یکم لولت که رفت بالا بعدش می تونی راحت reskill کنی و بری دنبال دوئل و هم کارای experienc داشته باشی برا لول آپ ...نقل قول:
سیستم دوئل تغییر کرده و الان resistance زیاد مد نیستش چون تاثیرش کم شده
کدوم ورلدین ؟
چقدر بازی عوض شده !! :18:
خدا رو شکر به اسکیل ها اضافه نشده ...
اسکیل چی بگیرم واسه کدوم کار که اول بازی سریع لول آپ کنم
اگر شهری چیزی دارید اینوایت کنید ... آیدی C0OPeR
خب پس میتونید به من بگید که دقیقا چه اسکیل هایی رو بزنم ؟؟نقل قول:
فقط یکی را برو ... ضمنا الان لولت کم هستش فعلا dodge و aim دنده ( برا سلاح گرمی ) چون این دو تا اسکیل برا کار ها به درت نمی خوره ... یکم لولت که رفت بالا بعدش می تونی راحت reskill کنی و بری دنبال دوئل و هم کارای experienc داشته باشی برا لول آپ ...
سیستم دوئل تغییر کرده و الان resistance زیاد مد نیستش چون تاثیرش کم شده
دو تا لول دیگه 14 میشم و میتونم reskill بکنم...اگه میتونید بگید رو کدوم اسکیل ها بزنم تا بتونم سریع لول اپ بکنم ؟
تازه دیشب 12 شدم ..دهنم سرویس شد تا پس فردا یا بیشتر به 14 میرسم
یه addon درست حسابی برای محاسبه شغل ها بگید که با نسخه جدید کار کنه ! اون the saloon bar کار نمیکنه ...
سلام بیا کولورادو رنک 14 هست شهرموننقل قول:
پارسه :10:
رنک 13 . ایول :31:نقل قول:
فعلا لول 9 هستم کمکی از دستم بر نمیاد ولی واسه خرید و دوئل میام شهر ... لولم رفت بالاتر کمک مالی و ... هم میکنم
اگه جای خالی داشتی بعدا برام یه اینوایت بفرست میام خرید میکنم میرم :46:
کسی از بچه های پاسارگاد (آریزونا) اینجا هستش؟؟
کلاه دار نیستم ولی تو شهر هستم
من که همون تنها ورلد 9 هستم :20:نقل قول:
من اگه الان بخواهم از اول بازی کنم و بخواهم زود زود لول آپ کنم attribute ها را می دم به charisma و skill ها را می دم به leadership البته باید لباسای leadership را هم سعی کنی بخری ( از اون ارزوناش )نقل قول:
reskill الان دیگه نکن زیاد پولات می ره ... بالا را بخوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اکانتای قبلی من ترکید وگرنه ادامه میدادم ...
میبینم که هنوز پرچم بالاست (رنک 1) :دی
اوکی این کوئسته که اسکیلا رو ریست میکرد لول چند بود ؟ :دی
از کجا میتونم 30 دلار (با قیمت عادلانه 1300-1400) بخرم به حساب کش یو بریزیم ؟ کسیو میشناسی ؟ میخوام پرمیوم بگیرم
اين leadership چيه؟؟كه به سرباز هم ميدن؟؟
واقعا تاثير گذاره؟
اگر پولش رو داشته باشم برم reskill بكنم الان ؟؟
آره فعلا رنک 1 هستم ، خیلی سخته کسی بتونه من را رد کنه :31: خودشم الان 10 ماه هستش که سربازی هستم :20:نقل قول:
من که از این سایت می گیرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین پولش را داری هم لباسای لیدر شیب دار با لولت بخری و هم ری اسکیل کنی یا نه ! بعد برو ری اسکیل کن ! چون لباس خیلی مهمهنقل قول:
دلاری 2100 تومن میده ! من قبلا از یکی از بچه ها میگرفتم 30 دلارو بهم 32 هزارتومن داد ! (قضبه مال پارساله) . الان بخوام 65 تومن پول بدم واسه 30 دلار خیلی زوره :دی
قضیه این پیرمرده تو اینونتوری داره میخنده چیه ؟ :دی
خب خودت میگی قضیه مال پارسال بوده. به اقتصاد پویای ایران سلام کن!
این پیرمرده هم 24 ساعتی یه بار میاد چند تا جنس میاره اگه خوشت اومد میتونی بخری. اما مزیت خیلی خوبش اینه که دیگه لازم نیست برای فروش جنس هات بری شهر. میتونی به همون طرف بفروشی (البته طبق معمول نصف قیمت...)
صب کن دلار بیاد پایین عجله نکن
ممنون امین جان :10:نقل قول:
به چطوری آرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیا بازی کنیم حال میده من وقت بیکاریم تو اداره زیاد شده میتونم آنلاین باشم :31:نقل قول:
قربونت برم :40:
با این ست جدیدی که اول بازی میده خیلی راحت میشه کوئستا رو رفت دمشون گرم :27:
تو این ورلد از بچه های فروم دیگه کیا هستن ؟!
تو این نسخه جدید میشه پول یا لباس و آیتم برای یکی ارسال کرد ؟
کلا یه توضیح کوچیک از امکانات جدید نسبت به نسخه قبل میدین ؟ در حد تیتر هم باشه کافیه میرم سرچ میکنم :31:
میتونید بی زحمت یه توضیح بدین درباره این ست؟؟نقل قول:
با این ست جدیدی که اول بازی میده خیلی راحت میشه کوئستا رو رفت دمشون گرم
...................
یه چیز جالب که تازه دیروز واقعا به طور کامل بهش پی بردم اینه که با داج و ایم خالی راحت میشه خیلا ها رو تو دوئل شکست داد
من تا حالا تو قسمت bandit از لول 1 تا الان که 13 شدم یه بار هم شکست نخوردم
راحت با همین چوبی که 3-9 هستش دارم تا لول 18-19 رو با خیال راحت میزنم
فقط به خاطر این که داجم بالاست یه دونه ضربه هم نمیخورم
فقط درصورتی ضربه میخورم که appearance و tactics طرق مقابل هر کدوم حداقل نصف من باشه و البته داجش هم تقریبا 1 سومم باشه شاید یه ضربه بخورم
والله با این کوئست ها که نمیتونم لول اپ بکنم چونکه چند تا از اون ها رو نمیتونم انجام بدم به خاطر اینکه اسکیل هاشون رو ندارم
مجبورم با همین دوئل لول اپ بکنم یا برم رو یه دونه از work هایی که xp خوب میده رو چندین بار بذارم رو 1 ساعته تا بتونم خودم رو برسونم به لول 14
واقعا داره خسته کننده میشه:13:
..........................
راستی کسی از بچه ها میتونه لباس های دوئلر گرم رو بهم بگه؟؟
1- بعدی!نقل قول:
2- همینجور محض رضای خدا؛ نه! اما یه ساختمون هست به اسم market که از اونجا میتونی اکثر لباس ها و آیتم ها (اونایی که توی توضیحات زیرش با رنگ سبز نوشته auctionable) رو بزاری برای فروش.
میتونی برای چیزی که میزاری مارکت فقط حداکثر قیمت (Immediate purchase price) مشخص کنی. هر کس زودتر اون مبلغ رو بده, جنس رو میگیره.
میتونی فقط Minimum bid براش بزاری. ملت حداقل باید اون قیمت رو بپردازن, اما تا وقتی که موعدش تمام نشه (حداقل یه روز و حداکثر 7 روز که خودت مشخص میکنی) جنس بهشون تعلق نمیگیره. توی این مدت افراد دیگه میتونن مبلغ بیشتری بدن و جنس رو بعد از اون موعد مقرر بگیرن. یعنی مزایده!
می تونی هر دو مبلغ رو برای جنس بزاری. در اینصورت اگه کسی اون حداکثر قیمت رو بده فورا جنس رو میتونه بگیره. اما اگه کمتر از اون مقدار بده باید صبر کنه تا موعد تمام بشه (و باز هم مثل قبل, افراد دیگه میتونن قیمت بیشتری بدن)
نکات:
- مثل بانک؛ مارکت هم یکم پول میگیره که بستگی به لول مارکت داره. حداکثر فکر کنم 20٪ اینا, و حداقل 2 درصد
- وقتی میخوای جنس رو بزاری مارکت میتونی مشخص کنی که فقط افراد شهر اون رو ببینن, اعضای اتحاد ببینن و یا همه ببینن. به این صورت وقتی میخوای چیزی رو به فرد خاصی بفروشی میشه شانس خریدن جنس توسط افراد دیگه رو کم کنی.
- حداقل قیمت لباس ها, قیمت فروش (نصف قیمت)؛ و حداقل قیمت محصولات, قیمت خرید هست.
- وقتی محصولی رو فروختی, باید پول رو از مارکت همون شهری که جنس رو گذاشتی برای فروش برداری. شاید هم جنس فروش نره. در این صورت هم باید خود جنس رو از مارکت همون شهر برداری.
- وقتی محصولی رو خریدی, باید بری مارکت شهری که طرف جنس رو گذاشته برای فروش.
-------------------------------------
3- خب نمی دونم دقیقا چه وقت بازی رو ول کردی و چیا اضافه شدن! اما اگه نسل اولی (!) هستی:
مارکت رو که گفتم, store همون پیرمرده هست که از اینونتوری میتونی بری
فورت جنگ بین اتحاد ها هست. یعنی بجای اینکه مثل دوئل یه نفر با یه نفر بجنگه, چند نفر با چند نفر دیگه میجنگن.
craft. از توی منوی سمت چپ, روی character کلیک کن و تب craft رو انتخاب کن. از لول 20 میتونی نوع کرفت رو انتخاب کنی و اون رو انجام بدی. در کل یه سری جنس که از کار تولید میشه میدی و چیزی میگیری که یه سری قابلیت داره.
هممممم دیگه چیا اومده؟ :دی
به لول 5 که برسی میتونی برای خودت آواتار بسازی :31:
یه سری کار جدید اضافه شده
یه سری تغییرات توی دوئل انجام دادن و دیگه زیاد دوئلر رزیستانس (یا هر تلفظ کوفتی دیگه ای که داره) به درد نمیخوره (الآن یادم اومد آموزش دوئلر شدن رو تو نوشتی!)
میتونی مثل تریبال, دوست اد کنی و ببینی طرف آن هست یا نه
توی اینونتوری روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کلیک کنی میتونی لباسی که تنت هست رو سیو کنی و بعدا ازش استفاده کنی. بدون پرمیوم فکر کنم دو-سه تا فقط بشه سیو کرد.
ساختمون sheriff اضافه شده. میتونی بری برای سر بقیه جایزه بزاری (البته واضحه که از پولت کم میشه!) و بعد ملت میرن با طرف دوئل میکنن و اگه دوئل رو ببرن یا طرف رو پس اوت کنن (بستگی داره چطور انتخاب کنی), پول رو میگیرن. البته به نظرم کار جالبی نیست که پولت رو الکی بدی به دیگران! اما خب میتونی دوئلر بشی و بری با کسایی که برای سرشون جایزه گذاشته شده دوئل کنی و جایزه رو ببری. این ساختمون هم fee داره!
دیگه چیزی یادم نمیاد
راستی قراره به زودی بازی آپدیت بشه. قیافه اینونتوری تغییر میکنه و کلیسا هم دیگه فقط یه لول نیست. چند لولی میشه و با هر لول یه کار خاص میکنه (چیزیه که خوندم... نمیدونم چه کار!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سایت خوبیه.
کلیسا به چه دردی میخوره؟؟