نقل قول:
:39: فکر کنم یکی از مسببین قرنطینه شدن تاپیک خود شما بودی ... حالا به من میگی ؟؟؟ به تاریخ عضویت نگاه کن ... من از وقتی این تاپیک 400 صفحه بود اینجام ... البته قصد بحث هم ندارم ... :5:
Printable View
نقل قول:
:39: فکر کنم یکی از مسببین قرنطینه شدن تاپیک خود شما بودی ... حالا به من میگی ؟؟؟ به تاریخ عضویت نگاه کن ... من از وقتی این تاپیک 400 صفحه بود اینجام ... البته قصد بحث هم ندارم ... :5:
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
پس یعنی به نظر شما منی که الان اکو 128 دارم و سرعتم 70-60 هست نرم روی آرت ؟!!!
برای شما بیشتر سرعت بالای 100 بوده یا کمتر از 100 ؟
سرعت دانلود خیلی برام مهمه. من اکثراً از لینک های رپیدشیر استفاده میکنم روی این لینک ها سرعت چنده ؟
اطلاعات بیشتر تو پنل شما هست.نقل قول:
با تبريك فرارسيدن سال نو، علاقهمنديم به اطلاع برسانيم به مناسبت عيد نوروز و آغاز سال جديد، هديهي نوروزي در قالب ترافيك رايگان از سوي گروه شركتهاي شاتل به سرويس شما اختصاص خواهد يافت كه با توجه به نوع سرويس خود ميتوانيد مطابق جدول زير از آن بهره گيريد.
گفتنيست، از آن جايي كه بررسی آمار پشتیبانی فنی شاتل نشان می دهد دارندگان مودم ZyXEL با اختلاف بسیار زیاد، کم ترین تماس تلفنی را با بخش فنی ما داشته اند. بر اين اساس و به پاس این موضوع، كليهي دوستانی که از مودم ZyXEL استفاده ميكنند، در بستهي هديهي نوروزي خود، از ترافيك رايگان بيشتري نسبت به سايرين بهرهمند خواهند بود. اين ترافيك رايگان كه به صورت جدول زير براي مشتركين سرويسهاي مختلف اعمال ميشود، در تاريخ ياد شده در اين جدول به سرويس شما اختصاص خواهد يافت.
و .... .
باز معرفت شاتل این صبانت که پارسال بودیم دریغ از یک عیدی!!
کاملا تاییییییدنقل قول:
من که از سرعتم خیلی راضیم..در ضمن امروز براشون یه امیل فرستادم و هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم..با بت این هدیه های نوروزیشون
یا ترافیک رایگان ندن یا اگه میدن عین آدم کل 5 روز رو حداقل رایگان کنن
من احمد آباد هستم که گمونم مرکز انقلاب بشهنقل قول:
فعلا که پادشاهی مستدامه و من از آذر ماه هر شب 4000 تا 4500 تا راحت دانلود میکنم
از اواخر مهر تا همین الان سرعت من دقیقا همین طور بوده
ولی چند تا از دوستای دیگم تو همین مرکز و استقلال سرعتاشون تقریبا بالاست و اونها هم شبی 3 گیگ به بالا دانلود میکنند
اون دوستمون تو آذادشهر هم بهتره از شاتل نگیره چون مرکز فرشچی افتضاحترین مرکز شاتل هست و روزی 10 تا 20 بار قطعی و خرابی مرکز داره
فقط کمتر از 2 روز دیگه از سرویس من مونده ولی مثل اینکه سرعت شاتل که یه مدت مشکل داشت حل شده و سرعت خوب شده برای من در حال حاضر
سرعت من همچنان تو شب از 12 بیشتر نمیره مگر اینکه از dc استفاده کنم که این روش هم به درد تورنت نمی خوره.
آقا این روش dc چیه میشه به منم توضیح بدیدنقل قول:
این جریان Task Scheduler چیه ؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی شامل 1 گیگ ترافیک عیدی نمیشی؟
مهدی جون، اگر ترافیک رو هم بخوان نامحدود کنن برای 5 روز یا 7 روز یا هر چند روز، فکر نکنم بصورت علنی چایی اعلام کنن. یادته پارسال بیخبر یه دفعه دیدیم رایگان شده، هر چی هم توی چت آنلاین میپرسیدیم تا کی ادامه داره یا میگفتن اصلا رایگان نشده اشتباه میکنید یا میگفتن اشکال سیستمی پیش اومده،بزودی درست میشه!:31::31::31:نقل قول:
پس تا تعطیلات عید شروع نشه معلوم نیست ترافیک رو نامحدود میکن یا نه.:13:
سلام به همه شاتلیهای گل !
اقا من 28 ام دورم تموم میشه !
میخوام برم رو آرت1 ! ولی احتمالآ اگه همون 28 ام برم رو آرت 1 این 1 گیگ رایگان میپره !
کسی خبر داره کی این 1 گیگ رو میدن !؟؟ من روز قبلش برم رو آرت 1 ؟؟
فک کنم نوشته 24 ام ؟ درسته ؟
ُلام
آقا من اكو 128 گرفتم كه توي روز من تا 200 هم دانلود كردم (خوم هنگ كردم :18: ) و از امشب تازه شبانه هام داره شروع ميشه
در ضمن من واسه شركت از انگيزه گرفتم 256 كه 10 گيگ حجم داره و يكماه 30000 تومان اونم سرويسش خوبه
باتشكر
باي
خوبه دیگه همه این کار رو یاد گرفتن و تا میتونن پخشش هم میکنن . شاتل هم خوب بهتون حال میده با این باگشنقل قول:
یکی از دوستام گفت این روش رو جایی نگو چون اگه پر بشه شاتل جلوشو میگره . دیدم همین کار رو لااقل با من یکی کرد . سرعت دانلود = 0 .
خوبه منفی نمیشه
من میگم چرا آمار درخواست برنامه های DC متناوب زیاده!
ببین لعنتی ها با کاربراشون چه کردن.
شاتل خیلی غلط کرده داره حال میگیره. isp های دیگه بدون منت سرعت رو می ببرند بالا اونوقت ما باید بزور سرعتمون رو ببریم بالا.نقل قول:
جریان شرکت آب میمونه فکر کنم چند وقت دیگه پمپ سرعت هم پیدا بشه.
شاید چون دیشب من وقتی dc میکردم هیچ فرقی نمی کرد بعد از 10 - 15 بار سرعت رفت بالا ولی صبح که نگاه کردم دیدم سرعت رو 14 میچرخه هر چی هم dc میکنم فایده نداره.
واسه همینه میگم شاتل وضعش افتضاحه چون این روش بگیر نگیر داره و روی تورنت هم هیچوقت جواب نداده.
امسال خیلی بعیده از این کارا بکنن ...چون رسما یه چیزی اعلام رکدننقل قول:
پارسال اصلا هیچی نگفتن و ترافیک دادن
ولی الان که به عنوان هدیه نوروزی گفتن 1 گیگ رایگان دارین
بازم باید صبر کرد البته
سلام دوسه روزه هر چي ميخوام بيام p30 worldيا ارور ميده يا نمياد
شما هم اين مسئله رو داشتيد فعلا مياد بالا
در ضمن ميخواستم ببينم اين خبر راسته يا نه:کد:http://www.ashiyane.org/forums/showthread.php?p=85225#post85225
اينم عكس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل برای همه هست
کل جمعه که رفته بودن بهینه سازی
امروز هم از صبح 3 ساعت نمیشد وارد شد
اون خبر هم درسته
حدودا 2 ماه قبل بود که فکر کنم از اولین کسانی بودم که با refresh دادن صفحه و رفتن به صفحه بعدی یک تاپیک تو بخش بازی ها با حک شدن سایت مواجه شدم و از صفحش عکس هم گرفتم
shatel که دیگه داره طغیان میکنه تو نوسان سرعت اصلا خنده دار شده نوسانش
یک لحطه رو 50 دقیق 1 ثانیه بعد میشه 330 بیت
من این عکس رو همون لحظه گرفتم ولی چون تدابیر شدید امنیتی بود :دی و هر تاپیکی که در این مورد بود بسته میشد و شخص خاطی شدیدا مجازات! من جرئت نکردم عکسش رو بذارم. ولی حالا میذارم:نقل قول:
تازه تو بخش اطلاعیه های انجمن هم, در این مورد نوشتن.کد:http://www.upload.takinfo.com/images/gptdr83euaht9srgy0wj.png
چند وقته اینجوری شدهنقل قول:
اصلا در و پیکر نداره این شرکت تو مشهد انقدر سرعت بالاست اونوقت من و شما .........
من از جمعه تا الان نتونستم وصل بشم پشتيباني هم همش مي گه مشكل از تهران مي رن بهینه سازی نه 2 روز
خب بالاخره من هم امروز اومدم روی ART
از اکو 128 تغییر سرویس دادم به آرت 3
فقط نمیدونم چرا به جای 22 گیگ ماهیانه بهم 33 گیگ داده ؟!!!
سرعت دانلودم هم خوبه بد نیست بین 110 تا 70 متغیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونو اضافه تر گذاشتن که به خاطر کمبود ترافیک قطع نشه سرویست.نقل قول:
بیشتر از 22 استفاده کنی برای هر گیگ 3 تومن حساب میکنن.
وااااا !نقل قول:
یعنی چی ؟
خب اینو ما از کجا باید بدونیم ؟!
اومدیم و یکی ندونست همینطوری استفاده کرد تکلیف چیه ؟
شما مطمئنی اینطوریه ؟
کجای سایت اینو نوشته ؟
مگه اینطور نیست که هرچی که توی ترافیک باقیمانده نوشته قابل استفاده باشه ؟
هیچی ماه اول یک پول مفتی شاتل کاسب میشه از ماه بعدی هم طرف که فهمیده دیگه سرش کلاه نمیره.نقل قول:
این چه کاری اگر طرف ترافیک اضافه بخواد درجا پرداخت میکنه و ترافیک رو میگیره.
دوستان شاتل هنوز شبانه رایگانه؟ ساعت چند تا چند؟
آرهنقل قول:
از 1 تا 7
مودم ZyXel چیه؟
جواب نمیدین ؟؟:13:نقل قول:
چیش چیه؟ مودمه دیگه.نقل قول:
نه طبق اون خبر اگر سرویسی که داشتید مال 24 به قبل بود اون هدیه رو دریافت میکنید مثلا اگر 25 برید رو آرت باز همون هدیه اکو رو میگیرید.نقل قول:
یعنی اگه من فردا که 23 ام هست برم رو آرت1 هدیه آرت 1 رو میگیرم ؟؟
400 مگ دارم ! دانلود کنم قطع به علت اتمام بشم برم رو آرت 1 :دی
من هرچی می خوام پول به صورت آنلاین {تو این یکی دو روز} پرداخت کنم ، نمیشه ، میگه صادر کننده مشکل داره :دی ؟!؟!
نقل قول:
از سرویست و سرعتت راضی هستی؟
شبا چطوره؟
تازه امروز اومدم !نقل قول:
امشب باید تست کنم ببینم چطوره
ولی الان که دانلود میکنم مابین 120 و 90 متغیره نوسان زیاد داره
یهو میبینی میره روی 85 بعدش یه دفعه گاهی میره روی 250 ولی باز هم عوض میشه !
کسایی که ART1 دارند سرعتشون چنده ؟
به گمونم سرعت ART1 با ART3 یکی باشه نه ؟!!!
این قضیه خیلتر مگا آپلود واقعا اعصاب خورد کن شده...الان بیشتر از یک ساله گمونم! جالب این که ظاهرا مخابرات و بعضی ispها خیلتر رو برداشتن اما شاتل همچنان...(قضیه اون ضرب المثل که میگه شاه میبخشه, وزیر نمیبخشه!!!:2:)
هر چی هم اعتراض میکنیم به خرجشون نمیره!
آخه اگه مگاآپلود مشکل داره چطور شاتل یه ساعت باز میکنه یه ساعت خیلتر(مخصوصا شبا)؟!:13:
نخیر عزیزم این طوری هم نیست منم الان صبانت دارم و برای منم فیلتره , سراسری هستنقل قول:
شما بذار 24 ام بشه ترافیک اضافه اکو رو منظور کنن...بعد ترافیک رو تا قبل فروردین تموم کن برو آرت(چون هدیه آرتها برای فروردین منظور میشه!)...افتاد؟!!!:31:نقل قول:
نقل قول:................نقل قول:
هداياي ياد شده، به مشتركيني اختصاص خواهد يافت كه در زمان تخصيص هديه، در حال
استفاده و يا قطع به علت اتمام ترافيك باشند. گفتنيست، مشتريان كه درخواست تغيير سرويس
ايشان در سيستم ثبت و فعال شده است، مشمول اين طرح نخواهند بود.