سلامنقل قول:
پست شماره 17 تاپیک زیر رو مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
پست شماره 17 تاپیک زیر رو مطالعه نمائید:
بلاخره هر باندی آستانه تحمل داره و ازونجا به بعد دیستورت میشه .نقل قول:
پیشنهاد من اینه که از بیس بوست و لادنس اصلا استفاده نکنی !
بیشترین توان رو با آمپ بده ، همینطور منظور از اینک بعدا تنظیم کنید ، اینه که شما اکولایزر رو باب میل خودتون تنظیم کنید تا صدایی که دوست دارید بگیرید .
ضمنا HPF رو Through کن ، بیس بیشتری میگیری .
سلام. دوستان ساب dragster dwb 125 چه طوره؟ این بهتره یا 3010 کنوود؟ برای طاقچه میخوام
امپ کنوود 847 میتونه این ساب و با باند هلیکس 69 راه اندازی کنه؟
ساب درگ استر رو نمیدونم توانش چقدره ، اما این کنوود 3010 ، 200 ار ام اس هست که بریج 847 میتونه 180 وات بده .نقل قول:
پس برای ساب 3010 و اسپیکر e69 مناسبه .
سلامنقل قول:
ساب درگ صداش بهتره.البته نه خیلی ولی خب به مقدار بهتره.البته کلا ساب رو طاقچه بازده ش کاهش پیدا میکنه.
بله با 847 هر دو رو میشه درایو کرد.
سلام !
میخوام تا 200.000 تومن ( حداکثر ) به جفت باند خوب بگیرم و شاید در آینده یه آمپی هم اضاه کردم بهش ! چی پیشنهاد میکنید !؟
6965V2 ؟!
ویرایش : در حال حاضر باند پایین رو دارم روی ماشین ! باند جدید رو میتونم جایگزین این باند بکنم یا سوراخ کاری و ... میخواد دوباره !؟ جای پیچاشون مثل همه ؟!
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Speakers/A-Series/TS-A6963R
ممنون .
سلام دوستان اگر ممکنه میخواستم یه مقایسه هم توی کیفیت ساخت و هم توی کیفیت صدایی و خوش صدا بودن این دو کامپ انجام بدین و اگر ممکنه بفرمایید صدای کدوم عامه پسندتره راستی کدوم یکی یه کوچولو بیس قویتری داره ممنون
ادیوسان مدل av k6 و گلیدن مدل sqx 165
:n16:
سلامنقل قول:
تو این رنج همین 6965V2 گزینه خوبیه امیر جان.
سلامنقل قول:
من صدای k6 روئ نشنیدم ولی امیر حسین داره میاد توضیح میده میگه مید بیس ضعیفی داره و بیشتر ووکال خوبی داره.
SQX رو من با ML75.4 و پخش 9887 شنیدم خیلی خوشم اومد. مید بیس خوب ووکال معقول و تویترهای مناسبی داره. از اون بهتر SQL165 هست که برای دوستانی که دنبال قدرت بیشتر هستند کاملا توصیه میشه.
سلام به همه
یه سوال می خواستم بدونم بین این سه تا باند کدوم بهتره 6975v2 6995پایونیر و718کنوود ممنون می شم اگه مقایسه کنید
سلام خدمت دوستان گل بخصوص حمید جان نازنین :n16:
حمید جان نظرتون راجع به کامپ DLC-166R الپاین سری DDLINEAR چیه؟ و کارکردش چند فی میخوره؟:n13:
با سلام خدمت اساتید
سیستم من 3650پایونر باندgt5938 جی بی ال ساب 3013 امپ 8401کنوود لطفا برای بهتر شدن سیستم راهنمایی بفرمایید -ماشین هاچ بک ساب رو تاقچه
:n35:
سلامنقل قول:
6975V2
6965V2
718 رو اصلا پیشنهاد نمیکنم.کیفیت صدای خوبی نداره نه تویتر نه میدرنج اصلا. ضمنا در طول کارکرد افت صدا هم پیدا مکینه.
سلام محبت داری ممنونم.:n40:نقل قول:
جزو کامپوننتهای SQ آلپاین هست. کیفیت صدای خوبی داره دیتیل بسیار بالا.فقط خیلی ضعیفه و نمیشه بهش فشار آورد. میدبیس اصلا نداره اما میدرنج و های رنجش فوق ااعاده هست.
حدود 350 ارزش داره
سلام دوست خوبم. به انجمن خودتون خوش آمدید:n16:نقل قول:
الان از چی ناراضی هستین؟
بیس کمه؟
تفکیک صدا ندارید؟
حجم صداتون کمه؟
لطفا بفرمائید چه توقعی از سیستم دارین
با تشکر از توجه دوست خوبم
بیس تا ولم 30 خوبه ولی به با لا خارج میزنه صدا تو جاده خیلی کمه - اصلا سیستم انگار مچ نیست من اماتور هستم و این سیستم رو یک نصاب برام بسته بجز ضبط بقیش رو پیشنهاد اون بوده نزدیک 1.5پیادم کرده ولی راضی کننده نیست
باند بدون ساب صداش خوبه
الان قصد دارم یک قطعه از این پازل و عوض کنم تا صدای خیلی بهتری داشته باشم ولی نمیدونم مشکل صدا از کجاست اگه راهنمایی بفرمایید سیستم کدوم قسمتاش مشکل داره وچگونه می تونم رفعش کنم
:n01:
حمید جان مرسی از راهنماییتون می شه نظرتون در مورد 6995 هم بفرمایید بعضیا می گن از 6975v2 بهتر
من صدای هر دو رو گوش دادمنقل قول:
بلندی صدا کاملا در یک اندازه - کیفیت در یک اندازه
فقط و فقط تنها تفاوتش بیس بیشتر 6975 هست که اگر ساب میبندید اصلا بهش احتیاجی ندارید.
من با اینکه 6995 بستم ولی دلم E69X هلیکس رو میخواد از بس بچه ها تعریف میکنن :D
انشاالله ردش کنم هلیکس میگیرم ولی الانم راضیم
سلام دوستان برای یه جفت کواک و ساب. P1 rockford fosgate یه آمپ چهار کانال خوب میخوام چی پیشنهاد میدید؟
سلام به اقا حمید گل اقا من یه سوال داشتم این کامپ t8652 mtx خوبه ایا ؟ قیمت دارید ؟
همچنین این t8693 باند خوبی هست صداش کیفیتی هست یا قدرتی ؟
سلامنقل قول:
اگر ماشینتون 206 هست من پیشنهحتما برای استیج جلو یک جفت کامپوننت خوب یا یه کواکسیال خوب تهیه کنید.حتما این کار رو بکنید.ولی اگر پراید هست باید هزینه کیک پنل روی درها رو هم بپردازید چون سایز 16 رو نمیشه رو در نصب کرد نه اینکه نشه رودری باید برش بخوره.اگر میتونید که چه بهتر.
6975 حجم بیس بیشتری داره.همونی که دوستمون گفتن.اگر بیس قدرتمند دوست دارید 7158 از هر دو بهتر هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
هزینه؟
سلام خیلی ممنونم از لطفتوننقل قول:
من صدای کامپش رو نشنیدم ولی سریه 8 تاندر کلا صداش خوبه.
8693 رو اگر آمپ خوب بهش وصل کنی بله صدای خوبه.بیشتر قدرتی هست.
قیمت T8652 هست 815
قیمت T8693 هم 665 تومن
سلام دوسته من .نقل قول:
من k6 دارم صداش خیلی باز و میدرنج و وکال و به خصوص تیوتر خیلی خوش صدایی داره صدا کاملا فلت هستش و هیچ هیجانی تو صدا نداری یعنی تو ولوم بالا هیچگونه اذیتت نمیکنه کیفیت ساختش هم خوبه نسبت به بقیه اما میدبیسش زیاد جالب نیس.
من صدای sqx رو نشنیدم.
اگه باکس داری و انتظارت از کامپ وکال و میدرنج خوب باشه واقعا حرف نداره اما اگه میدبیس میخوای تعطیل :n02:
سلام . کدوم یکی از این 2 سیستم رو پیشنهاد میکنید واسه پراید ؟
پخش x400 - آمپ کنوود 8400 - ساب هلیکس مچ MW 12W-D - طاقچه کواک هلیکس e69x - جلو هلیکس e4x بدون اتصال به امپ
پخش x400 - آمپ کنوود 8400 - ساب هلیکس مچ MW 12W-D - طاقچه کامپ هلیکس e62c - جلو هلیکس e4x بدون اتصال به امپ
اگه واسه هرکدوم پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید لطفا
ممنون .
سلامنقل قول:
در حال حاضر کامپ سریه اسپریت شرکت و نمایندگیها موجود ندارم. باید صبر کنید تا آخر تیر ماه.
ولی اگر میتونستید جلو رو کامپ E62C نصب کنید بهتر از عقب بود.
در هر صورت با توجه به داشتم ساب ووفر در پروژه تون فکر کنم وجود کامپوننت بیشتر احساس میشه تا کواکسیال 9*6
امروز موفق شدم آخرین 6965V2 هفترو بخرم !!
حمید خان هم خیلی اذیت کردم دیروز .
خودم نصبشون کردم . :n02: 4تا پیچ بود همش .
فقط اساتید صداش خوبه ؟! چون اصلا از تظمیات پخشه سر در میارم ! تنظیمات خاصی داره که صداش بهتر بشه !؟
حمیدجان من با پخشx400اصلا حال نکردم صدام خیلی خفه اس کلی از آهنگهاپخش نمیشه واقعا هرکدوم ازدوستام پخش پایونیردارن صدای پایونیرو بیشتر میپسنذم اصلا پخشهای کنوود آهنگهای ریزو پخش نمیکنه واقعیتشم من تاحالا کسی روندیدم که سیستم خوب داشته باشه ولی پخشش کنوود باشه اکثراپایونیرن
میخوام با3750پایونیر عوضش کنم به نظرت کارعاقلانه ای میکنمدآخه3750همیه خروجی کمتر داره هم خروجی هاش2ولت توصداتاثیرداره.؟
الان ساب ووفر و آمپ ندارید ؟نقل قول:
بنظرم hpf رو روی 80 بزارید و کمی بیس رو کم کنید ، یک مقدار بیستون بیشتره صدای ووکاله ! البته سلیقه ای هست .
بنظر من اکولایزرتون هم باند 3 رو 3 تا زیاد کنی ، باند 4 رو 1 ،
صدا بهتر میشه .
بنظر من کیفیتش عالیه ، اما فیلترای HPF و LPF ــش ناقصه و زیر 100 نداره ، صداش کمی بمه و توی صدا های تیس تیس و ریز موسیقی هم حرفی برا گفتن نداره ، فقط صدای گرم و با کیفیتی داره .نقل قول:
من خودم الان پایونییر 5850MPH قدیمی دارم ، بنظرم صداش بهتر از پایونییر های الانه !
بنظر من آلپاین 141 رو امتحان کن . من صدای آلپاین 148 رو شنیدم ، تفکیک صدای بالایی داره .
آخه اصلا صدای ریز وتیس تیس از تیوترهای باندا در نمیاد قط یکم وقتی ولوم میره بالا نزدیک 30تازه صدای تیوترها درمیاد کلا تیس تیس ومیدرنجش تعطیله من نمیدونم چرا انقدر ازx400تعریف میشه صدای پخش و هرچی زیاد میکنی اصلا صدای تیس تیس یا سنج وصدای ریز از ماشین بیرون نمیاد فقط صدای بلند میشه و صدای بیس و صدای خواننده میاد.
منطقی هم که بخوای حساب کنی 3750پایونیر وقتی یه خروجی کمترداره یه پورت یو اس بی کمتر داره وخروجی های 2ولت در برابر4ولتx400داره ولی با همون قیمت خوب باید خیلی بهتر از کنوود باشه که بااینهمه امکانات کمتر تازه هم قیمت مدل کنوود خودشه .
یه همچین امکاناتی روی پایونیر برابراست با مدل8750با قیمت500تومن که حدود200تومن از x400گرونتر میشه خب یه جای کار میلنگه دیگه نمیشه که :n03::n04:
سلام ناجی جان.نقل قول:
اینطورا هم که میگی نیست.البته در مقابل آلپاین مسلما از نظر صدای های رنج حرفی برای گفتن نداره نه کن وود نه پایونیر.ولی اینم که اصلا تریبل نباشه به نظر من اینطور نیست.جنس صدای پایونیر جدیدا کلا تیزه یعنی تویتر بر ووفر و میدرنج می چربه.
باید کمی با هاش ور بری.در حالت فلت ممکنه راضیتون نکنه.
ضمنا میتونه از تویتر اسپیکر باشه سالمه ؟نپریده؟
مثبت و منفی ها رو صحیح وصل کردی؟
الان اسپیکرت چیه؟
و در آخر این رو هم قبول کنیم که صدا کاملا سلیقه ای هست.
نه ساب نه آمپ !نقل قول:
HPF رو گذاشتم رو 80 کلا OFF بود ! بیس کمتر شد ! -12 و -24 چیه ؟!! SLA چیه ؟! S RTRV چیه !؟ LOUDNESS هم گذاشتم LOW ! ساب هم که OFF و یکی دوتا چیز دیگه هم داشت !
منم اولش میخواستم پخش بگیرم بچه ها گفتن کنوود بگیر ! گرفتم صداش خوب بود ولی اصلا بیس نداشت آهنگها ، بقیه چیزاش خوب بود ! خلاصه پخشم مشکلی داشت با پایونیر عوضش کردم که انصافا این صداش قشنگتره از نظر من ! تنظیماتشم بیشتره برای صدا !نقل قول:
حمیدجان من با پخشx400اصلا حال نکردم صدام خیلی خفه اس کلی از آهنگهاپخش نمیشه واقعا هرکدوم ازدوستام پخش پایونیردارن صدای پایونیرو بیشتر میپسنذم اصلا پخشهای کنوود آهنگهای ریزو پخش نمیکنه واقعیتشم من تاحالا کسی روندیدم که سیستم خوب داشته باشه ولی پخشش کنوود باشه اکثراپایونیرن
میخوام با3750پایونیر عوضش کنم به نظرت کارعاقلانه ای میکنمدآخه3750همیه خروجی کمتر داره هم خروجی هاش2ولت توصداتاثیرداره.؟
بیس کمتر میشه ، ولی صدا تمیزتر میشه بخصوص تو ولوم بالا .نقل قول:
-12 و -24 ، شیب کات فرکانسی هست که همین -12 بهتره .
sla ، میدونم حجم صدا رو زیاد میکنه ، ولی از کیفیت کمی کاسته میشه .
لادنس هم که مید یا لو باشه خوبه .
s rtrv هم روی 2 بزار .
فکر میکنم الان باید صدای مناسبی بگیری . اکولایزر هم البته دست خودته ولی اونطوری که گفتم تنظیم کنی ، صدای خوبی میگیری ... (از روی تجربه میگم البته و سلیقه صدایی خودم) .
سلام عزیز من یه سری چیزا میگم فقط برحسب تجربه امیدوارم صدات بهتر بشه :n16:نقل قول:
Setting > Audio < EQ Setting < Custom2
8k برای تریبل هستش به نظر من روی +3 یا +4 بزار
بعدی 3.15k هستش که تیزی صداست اونم رو +1 یا +2 بزار
بعدی 1.25K هستش که صدای خواننده هست (سلیقه ای ولی معمولا رو 0 میذارن)
بعدی 315 هستش که اونم گرمی صداست (صدا رو بم میکنه این و بزار -2)
و در آخر هم 100 هستش که بیس اصلی هست ( باید بین این و HPF یه تناسبی ایجاد کنی مثلا اگه HPF رو کلا off کنی بیس باندت ویبره ای میشه در نتیجه باید اکولایزر 100 رو کم کنی،ولی از اونور اگه HPF رو مثلا بزاری روی 160 باید بیای از اینور 100 رو بزاری رو +3 یا +4 که بیس تقه ای میشه)
(البته ممکنه این فرکانس ها روی ظبط شما تغییر کنه ولی شما سعی کن نزدیکترین فرکانس هارو با اینا تطبیق بدی)
SLAهم بزار روی 0 یا -1 که بیشتر بتونی ولوم رو بالا و پایین کنی
Strv هم روی 2 بزار
Loudnees هم بزار روی High یا Mid (اگه رو High باشه تریبل مید و بیس همه یه lvl بالاتر میرن و صدا بازتر میشه)
به نظر شما همه ی اجزای این سیستم با هم هماهنگه ؟ یا جایگزین بهتری هم هست ؟نقل قول:
سلام
یک پخش مدل Maxeeder MX-2710 خریدم واسه پژو 405 ولی نمیدونم چرا بیس نداره ، تنظیماتش رو هم گذاشتم رو حداکثر ولی بازم فایده نداشت بیس خیلی کمه ،باندهای عقب هم پایونر هست ، خواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه ؟ آیا باید باندها رو عوض کنم؟ آیا باید آمپلی بخرم ؟ آیا باید ساب بندازم ؟
خلاصه راهنمایی کنید چکار کنم
ممنون
حمید آقا باندام6995پایونیر واز سالم بودن تیوترها کاملا مطمئنم چون من همین پخش و با6995کنوودم تست کردم صدای تیوترهاش در نمی اومد ولی وقتی وصل کردم به یه پخش پایونیر اندازه دوجفت تیوترs20صداگرفتم ازش.میدرنج خیلی ضعیفی هم داره.نقل قول:
ولی به نظر من اگه صدا تیز باشه میشه کمش کرد ولی صدای بم و چجوری میشه باز کرد صدای کنوود x400خیلی خفه اس نمیدونم شاید مال من اشکالی داره ولی فکر نمیکنم از یه آهنکی که که پخش میشه و چند ده نوع ساز توش بکاررفته فقط یه بیس شو پخش میکنه با یه صدای خواننده اونم نه به طور واضح ویه صدای دلنگ دلنگ که همه اینا هم داخل ماشین میشه شنید بیرون ماشین که همینارو هم نداره.
یه چیزی یادم رفت بگم که من حتی یه جفتs20هم بهش وصل کردم توفیقی نکرد
دوست عزیز کلا پخش های کنوود به همین شکل هستن اصلا صدای بازی ندارن(حتی 7056)،معمولا گوش ما ایرانی ها به صداهای پایونیری عادت داره :n02:شما اگه تو همون رنج میخوای میتونی روی 3750 حساب کنی نگران RC هم نباش میتونی تبدیل بزنی،من خودم با MVH165 یه جفت کاپا یه جفت کامپ با یه ساب گرفتم!نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
منم هفته پیش این پخشو گرفتم با باند هلیکس.
اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن باش صدا عالی میشه.
باند یک و دو و سه رو بزار منفی سه
باند چهار مثبت پنج
باند پنج مثبت هشت
نقل قول:ممنون از شما دوستای عزیز ! این کارایی که گفتید رو تا حدودی انجام دادم صدا خیلی قشنگتر شده ! فقط 3.15 و 1.25 و 315 و 100 نداره پخش من !!نقل قول:
اینارو داره »
80hz
250hz
800hz
2.5khz
8khz
دوست عزیز با منفی کردن باهد یک و دو فقط صدای بیس و کم میکنی وحتی رنج صدا هم کمرنگ تر میشه دراصل شما صدای تریبل و نمیتونی بالا ببری فق بیس و کم میکردی.نقل قول:
تنضیمات پخش من به این شکل هست.
باند یک روی +1
باند دو+1
باندسه +5
باند چهارو پنج روی +8
بازم نه تریبل خوبی داره نه میدرنج تازه باندهای شما به نسبت 6995پایونییرخیلی با کیفیت تره
[QUOTE=saeedsh7j;8656091]سلام دوست عزیز.
منم هفته پیش این پخشو گرفتم با باند هلیکس.
اولش خیلی بم بودن صدا تو ذوقم خورد. این مشکل تو تمام حالت های اکولایزرش هست. ولی اگه دستی بدی مشکلت حل میشه. تنظیمات اینجوری که میگم بده مطمئن
تازه من باندارو به کراس های آمپ بستم وکوچکترین بیس تو باندا نمیره که هیچ تمام فرکانسهی پایین وبستم وبلعکس hpfتاآخر باز کردم نهایت تیزی صدارو بگیرم بازم فقط تو اتاق بدک نیست ولی بیرون ماشین خبری نیست حتی یک ذره
درود
آقا حمید احوالاتـــــ ؟
آقا حمید بعد انتخاب کامپ که شد sqx ، میرم سراغ ووفر !
شما چی پیشنهاد میدی ؟ تا 800 !
وسوسه شدم برا خرید swr 12 !
شما صداشو شنیدی ؟ لو و کیکش چطوره ؟
1000 تا رو میتونه تحمل کنه ؟
پیشنهاد خودتون چیه ؟
یاعلیـ