شما هر هاردی به Xbox وصل کنید البته فقط USB از ظرفیت 1 تا 16 گیگ را میتوانید استفاده کنید.:2:نقل قول:
شما هر هاردی به Xbox وصل کنید البته فقط USB از ظرفیت 1 تا 16 گیگ را میتوانید استفاده کنید.:2:نقل قول:
سلام به همگی خویبن؟
آقا من چرا هر کاری میکنم داشبوردم آپدیت نمیشه؟؟!!
همه کار کردم جدیدترین آپدیتو دانلود کردم هم با CD هم با فلش امتحان کردم ولی بازم نشد!!!
الان 4 تا آپدیت دارم که هیچ کدومش نمیشه!!
باید چیکار کنم؟؟!!
شما اسم فایلی که تو فلش میریزید چیه ؟؟
شما باید برنامه های مخصوص آپدیت رو توی فلدری به اسم SystemUpdate$ بریزید و بعد فلش رو به دستگاه و صل کنید و بعد یک بار خاموش روشن کنید .
موفق باشید.
سلامنقل قول:
به نظرم هنگ کردن دستگاه یه مشکل عادیه و خیلی جای نگرانی نیست
مال منم تا حالا هنگ کرده, البته لازم نیست خاموش کنین, DVD رو در بیارین درست میشه.
اگه این 4 - 5 ساعتو که میگین یکسره بازی میکنین خب دارین یه مقدار به کنسول فشار میارین , بعد از هر 4 ساعت بازی بهتره 20 تا 30 دقیقه به کنسول استراحت بدین البته لازم نیست خاموش کنین فقط برین تو داشبوردو DVD رو در بیارین.
---------- Post added at 04:31 AM ---------- Previous post was at 04:27 AM ----------
منم همش دارم همین کارو میکنم ولی نمیشه!!!!نقل قول:
آقا خدارو شکر قضیه حل شدنقل قول:
بالاخره آپدیت شد
یه روشو امتحان نکرده بودم , امتحان کردم درست شد
ممنون که یادم انداختی.
موفق باشی . . .
دوستان اگه ایکس باکس قراره تا 3 ساله دیگه باشه پس قضیه ی این ایکس باکس 720 چیه که یه عده میگن قراره که بیاد؟کدوم رو باور کنیم این که ایکس باکس کم کم تا 3 سال دیگه هست یا اینکه به زودی کنسول جدید میاد؟
دمت گرم میلاد کلی خندیدیم از دستت :31: !!نقل قول:
داداش حالا همین مقدار ساعت رو من یکنفس بازی کردم :31: یعنی چشام دیگه هیچ جارو نمیدید بعدش که بلند شدم.
بابا پسر خوب پس قابلیت پخش موزیک همراه بازی رو برای چی گذاشتن تو Xbox 360 !!؟؟؟نقل قول:
تو یه Flash آهنگهای توپ بریز بعد وقتی میخوای بازی کنی به آهنگ هم گوش بده.
منتها الیه فازه مخصوصا Metal با Forza !
یه Clear Cache کن برای Dashboard خیلی تاثیر داره.نقل قول:
Freez شدن تو Dashboard زیاد خوب نیست و ممکن هست مشکل سخت افزاری باشه. البته در دفعات زیاد.
عزیز دل من کی گفته اصلا اسمش 720 هست !!؟؟ بله 2 یا 3 سال دیگه قراره معرفی بشه ولی این دلیل نمیشه که کنسول 360نقل قول:
دیگه تولید نشه یا اینکه دیگه به درد نخوره !! الان PS2 رو دارن مثل هلو میخرن !! با وجود اینکه 4 سال هست PS3 اومده !
منم توی چند تا سایت این اسم رو دیدم که گفته بودند اوایل 2011 میاد من میخواهم دوباره ایکس باکس بخرم گفتم اگه اینجوریه فعلا دست نگه دارم راستی اگه کنسول جدید بیاد بازی های کنسول قبل ساخته میشه یا نه؟نقل قول:
نه من منظورم 2 تا بازی کم حجم هست ؟ مثل shank و غیره ؟نقل قول:
اونها شایعه هست زیاد توجه نکن.نقل قول:
همیشه 2 یا 3 سال بعد از نسخه ی بعدی پرونده ی دستگاه قبل بسته میشه که اینطوری ما تا 2016-2017 شاهد بازی های جدید واسه 360 هستیم
سلام دوستان
میخواستم بدونم که ایا همراه پک الیت کابل hdmi هم عرضه میشه؟
مرسی
سلامنقل قول:
متاسفانه خیر
خواهش میشه :دی
دوستان مدل سوپر الیت با مدل الیت چه تفاوت هایی دارن؟
سوپر الایت یا باندلنقل قول:
هیچ فرقی ندارن فقط تو مخلفات فرق دارن:31:(چیزهایی که همراهشونه)
محتویات
کنسول در رنگ های مختلف+دودسته+هارد250g+بازی ارج
نقل قول:
من فکر می کنم چون سرعت پیشرفت و عرضه به بازار برای تکنولوژیهای گرافیکی و پردازشی هر روز بیشتر از دیروز میشه حداکثر تا دو سال دیگه یکی از شرکتهای سونی یا مایکروسافت یا نینتندو یا... یه کنسول قویتر از تمام کنسولهای فعلی بدن به بازار.دوستان توجه کنن که سرعت عرضه تکنولوژی به بازار، امروز با چند سال قبل قابل مقایسه نیست و همچنین چند سال بعد با الان.با این سرعتی که فضای هاردها داره میره بالا و کارتهای گرافیکی پی سی ها دارن قویتر میشن کنسولها قاعدتا نباید بیشتر از دو سال برای ارائه نسل بعدی تعلل کنن.
نمیدونمshankچیه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
کاملا تایید میشودنقل قول:
زیر 2013 حتی فکرش رو هم نکنید.نقل قول:
MS برای Kinect برنامه ها داره فعلا. چون اعلام کرده همراه با Xbox بعدی نسخه ی بعدی Kinect هم عرضه میشه.
به نظر منم نظر سعيد جان كاملآ درست هست.وگرنه اينا بيكار نبودن كه كينكت رو بزنن.كلي گيم مي خوان توليد كنن با اين قابليت هايي كه اين دستگاه داره.نقل قول:
حالا تازه 10 نوامبر قرار هست كه بياد.به نظر من راحت تا 3-4 سال ميتونند روي گيم هاش مانوور بدن
خب دوستان منم به سلامتی اما دل چرکینی ایکس باکس Arcade گرفتم. دل چرکینیم برای اینه که اون فروشنده گفت چون درایو های کنسول سامسونگ هست اصلا نمیتونید آنلاین بازی کنید !!!! الان من به شدت دپرستم آیا حقیقت داره ؟؟؟ :41: :41:
منم با سعید خان موافقم:46:نقل قول:
جان !!؟؟نقل قول:
Samsung رو که روحش شاد :31:
از اواخر 2008 همه LiteOn شدن , تازه از اوایل و اواسط 2008 هم تک و توک توشون liteOn بود !!
شما فعلا کمی صبر کن تا iXtreme جدید بیاد بعد برو Upgrade کن و بعدش هم از LIVE لذت ببر.
السلام علیکم یا صادقون :31:
میخواستم فقط بگم که : ( :31: )
این که خیلی واسه کسایی که PCدارن ضد حاله نسبت به ما که کنسول داریم چون مثلا بازی GTA Liberty واسه PC 5 DVD هست ولی واسه xbox فقط 1 دونه . چرا ؟ ( مال Xbox DVD 9 هست ولی بازم ... :31: )
موفق باشید :40:
یه چیز دیگه . یکی از دوستان که 360 داشت گفت که اگر فلشت ویروس داشته باشه بزنی به 360 ، داغون میشه و از این حرفا و متاسفانه فلش ما هم autorun داره که پاک نمیشه :31: ( شانس بد :31: )
حالا بخوام فلشو به xbox وصل کنم مشکل پیش میاد ؟
ممنون بازم :40:
یعنی چی ؟؟ یعنی یارو چرت گفته ؟؟ من خوشحال باشم ؟نقل قول:
راستی یک چیزه دیگه هم که گفت این بود که اگه فلش به کنسول بزنم واسه نصب بازی, کنسول به احتمال زیاد 3 چراغه میشه. حقیقت داره ؟؟؟ :18: الان این صدای درایو که DVD رو میخونه اعصابم رو خورد کرده.
و مسئله ی مهم دیگه اینکه من با مانیتور بازی میکنم, چطوری صدای بازی هم داشته باشم ؟؟؟
نه اون دوستت هم توهم محض زده بودنقل قول:
معلومه چرت گفتهنقل قول:
اگه دستگاهت اک بوده باشه 100 در 100 درایوش lite-on هست
در مورد flash هم مزخرف محض گفته
برام جالبه که هنوز هم همچین ادم های اماتور و noob یافت میشن
برای صدا باید همزمان با کابل hdmi to dvi کابل composite رو هم وصل کنی و 2 تا خروجی صدای اون رو و بزنی به amplifier اسپیکرت یا اگه amp نداره تبدیل 2 به 1 بگیری برای پشت woofer
سلام دوستان
امروز داشتم فورزا باز ميكردم كه برق يه لحظه سريع رفت و اومد
بعد ديدم كه تصوير بازي سياه شد
نگاي كنسول كردم ديدم كه سه تا چراغ قرمزش روشن شده
خواستم خاموشش كنم ولي هرچي دكمش رو ميزدم خاموش نميشد
ميخواستم سيمش رو در بيارم كه ديدم خاموش شد
دوباره روشن كردم ديدم كه خدا رو شكر سالمه
حالا ميخواستم بپرسم اگه دوباره برق اينطوري شد راهي هست كه كنسولم خراب نشه
در ضمن كنسولم به محافظ هم وصله
ممنون
دوستان یعنی یه منبع قابل اعتماد در مورد زمان ارائه ی کنسول بعدی نیست؟
بعدش میشه بگید Kinect چی هست ؟؟ ( ببخشید من یه مدته از دنیا خیلی عقبم)
جای نگرانی نیستنقل قول:
نوسانات برق یا برق رفتگی ناگهانی از این مشکلات ایجاد میکنه
مسولین MS بار ها مصاحبه کردن و گفتن نا Q3 2014 هیچ خبری از اومدن کنسول جدید نیست چون سخت افزار کنسول فعلی جواب گوی همه نیاز های بازار خواهد بودنقل قول:
وقتی باز هایی که الان معرفی میشن تاریخ عرضشون میخوره Q2 2011 و 2012 خودتون حساب کنید
به نظر منم تا اواسط 2013 اصلا معرفی هم نمیشه چه برسه عرضه
اینجا کامل راجه به Kinect توضیح داده :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335629
دوستان اگه دعوام نمیکنید یه سوال بپرسم:دی
خبری از -- اسلیم نشده؟؟
نه عزیزنقل قول:
برای شما و سایر دوستانی که منتظر خبر اومدن ixtreme برای حک این کنسول و درایوش هستند هم بگم مطمن باشید وقتی بیاد و خبری بشه این انجمن و سایر انجمن ها میترکه و همه خبر دار میشن
اگه این طور باشه با عرضه ی Kinect یه سری بازی ها مخصوص این سخت افزار ساخته میشن و نمیشه اونها رو با دسته بازی کرد اینطور نیست؟
درستهنقل قول:
در حال حاضر 12 بازي مخصوص Kinect ساخته شده
كه تا زمان عرضه Kinect بيشتر هم ميشه
واسه ديدن ليست بازي ها به پستي كه قبلا گذاشتم مراجعه كنيد
کد:http://www.forum.p30world.ir/showpost.php?p=5347048&postcount=18023
ویروس اتوران داره نزن به ایکس باکس که ویروس وارد مموری داخلی میشه .. و باید فرمت کنی حتما ! ! !(برای نابود کردن ویروس از کنسول)نقل قول:
دوستان برای اتصال فلش به کنسول باید چی کار کرد ؟
من وقتی به کنسول میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته !!! فلش هم 16 گیگ ه.
یعنی امکان داره که این بازی ها تا جایی پیشرفت کنن که دسته به طور کلی از ایکس باکس حذف شه؟نقل قول:
هموم موقع که پدرام خان جواب دادن من زدم تموم شد رفت :31:نقل قول:
ویروس اتوران داره نزن به ایکس باکس که ویروس وارد مموری داخلی میشه .. و باید فرمت کنی حتما ! ! !(برای نابود کردن ویروس از کنسول)
دیگه بقیش دست خداست :31:
فعلا که تلوزیون اشغاله ( سریالی ماه رمضون :2: ) دیگه نمیتونم بازی کنم . آخر شب ببینم چی شده :31:
از همین الآن خودمو واسه سکته آماده کنم :31:
راستی در مورد پست خودم :
خودم امروز رفتم فورزا گرفتم 2 تا DVD بود :16:نقل قول:
السلام علیکم یا صادقون :31:
میخواستم فقط بگم که : ( :31: )
این که خیلی واسه کسایی که PCدارن ضد حاله نسبت به ما که کنسول داریم چون مثلا بازی GTA Liberty واسه PC 5 DVD هست ولی واسه xbox فقط 1 دونه . چرا ؟ ( مال Xbox DVD 9 هست ولی بازم ... ):31:
موفق باشید
خب من فعلا می تونم خوشبین باشم که دفعات زیادی اتفاق نیفتاده.نقل قول:
فقط 2 بار بوده زیاد نیست که. یه بارشم مال داشبورد بوده فقط.
نمونه یه ادم کاملا خوشبین :46:
ولی واقعا چرا MS باید همچین کنسولی بسازه که همش داغ کنه و Freeze کنه و اینا؟
منظورم اینه که PS3 هم اینقدر Freeze میکنه؟
الان من که یه ماهه کنسولم رو خریدم 2 بار فریز کرده. چه خبره اخه؟ اونم با برد جاسپر و فقط 4-5 ساعت بازی.
ادم نا امید میشه. نمی دونه طبیعیه یا نه
Clear Cache هم همیشه می کنم. کلا کار زیاد تاثیر داری نیست. بیشتر برای Live خوبه. کسایی که Live نمیرن فک نکنم Cache شون پر باشه زیاد
چه باحال. نمی دونستم میشه همچین چیزی.نقل قول:
دقیق تر توضیح میدین چه کار باید کرد؟
شما فلشتو وصل کن به کنسول بعد برو تو قسمت Music library بعدم یه playlist بساز و آهنگایی که میخوای رو گلچین کن بعدشم پلی کن تموم :31:نقل قول:
چه باحال. نمی دونستم میشه همچین چیزی.
دقیق تر توضیح میدین چه کار باید کرد؟
میتون توی بازی که هستی هم آهنگا رو عوض کنی :31: ( من خودم امروز امتحان کردم )
راستی یه ضد حال اساسی خوردم ...
آقا ما فورزا گرفتیم الآن گذاشتم میگه DVD 2 باید نصب بشه ما هم که هارد نداریم :19:
سلام دوستان
امروز واقعآ به این حرفی که بعضی از دوستان از جمله میلاد خان که میگفتن play & charge kit آشغاله رسیدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من هم بعد از یه هفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده خراب شد و دیگه شارژ نمیشه حتی اونقدر هم شارژ نگه نمیداره که بشه با دسته کنسولو روشن کرد فقط میشه با سیم باهاش کار کرد.:13:
حالا دوستان یه باتری شارژی خوب با یه شارژر خوب و به صرفه معرفی کنن تا ما بریم بگیریم (قیمتاشونم بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
4 تا بارتی:39::39::25:(باطری)duracell rechargable چند تومنه؟:31: