من کاری به اون بسته اولیه 100گیگ ندارم .بعدا که میخاهی بسته افزایشی بگیری مثلا 120گیگ 4gجدید گذاشته 195تومن .128گیگ td 280تومن هر دو 1سالهنقل قول:
Printable View
من کاری به اون بسته اولیه 100گیگ ندارم .بعدا که میخاهی بسته افزایشی بگیری مثلا 120گیگ 4gجدید گذاشته 195تومن .128گیگ td 280تومن هر دو 1سالهنقل قول:
دیشب 2 صبح یک ساعت رایگان ایرانسل 900 تومانی گرفتم پنج دقیقه کار کرد یهو کل خط قطع شد، حتی گوشی چندین ساعت آنتن نداد، 900 تومانم پرید
من دارم میگم مودم TD وقتی ۱۵۰تومن هست و سرعتش خوبه چرا مودم گرون بخریم؟همون بسته های FD رو میگیریم میندازیم تو مودم TD استفاده میکنیمنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مودمهای مرغوب FD مثل دیش ماهواره میمونند دارای انتنهای پرقدرت سیگنال گیری هستند. با ایرانسل مقایسه نکن که همه چی داشت انتن داخلی چه سیگنال گیریش و چه وافایش و...نقل قول:
نقل قول:
سلام
برای بنده همینطور حتی یک ثانیه ام وصل نشد مال منم پرید:n37:
دقیقا دوست عزیز فعلا که طرح 100 گیگ رو دارم ولی بعدش طرح های 4g رو می خرم سرعتش فرقی نداره محلمون و پینگ و بقیه هم یکی هست:n18:نقل قول:
دوستانی که قصد دارن از سیم کارت 4g در مودم های TD استفاده کنند قبل از این که بسته های حجیم بخرند حتما چند روزی تست کنند چون برای بعضی ها استفاده از سیم کارت معمولی قطع و وصلی زیاد رو به همراه داره حتما تست کنید.
خب دو هفته پیش یه پیگیری ثبت کرده بودم تو ایرانسل من برای مشکل سرعت ، که امروز با من تماس گرفته شد .
یکم صحبت کردیم و توضیح دادم که انتن کامله و پارامتر هاش هم اعداد معقولی رو نشون میده ولی سرعت بسیار پایینه که کارشناسشون برگشت گفت اگه بخواین مودم رو ازتون پس میگیریم طی یکی دو هفته و هزینه مودم و مبلغ باقی مونده از حجم رو میزنیم به حسابتون . منم از خدا خواسته قبول کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خدا کنه سریع تر این کار رو انجام بدن و بتونم یه سرویس دیگه بگیرم . چون بعد تماس درجا سیم کارت td رو غیر فعال کردن و الان جز من کسی به نت دسترسی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگر من مودم td با ۱۰۰ گیگ حجم بگیرم بعد از اتمام حجم میتونم بستههای ۴4g فعال کنم
میشه بسته نامحدود شبانه فعال کرد
در ضمن این مودم که میدن توی تنظیمات قابلیت انتخاب باند به خصوصی داره یا اتوماتیک هست
ممنون
دوستان ریز مصرف روزانه و تاریخچه مصرف رو از کجا میتونم ببینم ؟ توی ایرانسل من فقط زده چقدر حجم از بسته مونده...
خدا رو شکر توی این حدود ده روزی که ایرانسل گرفتم خیلی راضی هستم ... از شر پارس آنلاین خلاص شدم...