خیلی ممنوننقل قول:
سرعت دانلودش محدود میشه با شاتل لند یا نه و کلا با چه سرعتی از شاتل لند دانلود میکنه ؟ و سرعت دانلود روزانه شاتل مثلا برای سرویس یک مگ رو چنده؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
سرعت دانلودش محدود میشه با شاتل لند یا نه و کلا با چه سرعتی از شاتل لند دانلود میکنه ؟ و سرعت دانلود روزانه شاتل مثلا برای سرویس یک مگ رو چنده؟
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
به شلوغی خلوتی مرکز مخابراتیتون بستگی داره...نقل قول:
من اکو ۱۲۸ گرفتم ۱۶ مگ بستن خطمو...
۱.۷ مگا بایت دانلود میکنه.
سرعت هم محدود نشده تا حالا ،تو جشنواره که رایگان بود سرعت کم میشد ،اما حالا که بسته هزار گیگ گذاشتن افت سرعت ندیدم.
سلام
سرویس جشنواره بیست گیگ دارم سرعت دانلودم 1.700 کیلوبایت هست .
اکو 128 با اکو 8 مگ در سرعت دانلود فرقی داره؟ اگه اره چنده سرعت دانلود اکو 8 مگ؟
سوال دومم اینه که سرویسهای ارت وضعیتشون چطوره دوست من داره 128 هست ولی با سرعت 3 مگ دانلود میکنه و محدود نشده.
به نظرتون برای کسی که کارش دانلود فیلمه چه سرویسی پیشنهاد میشه که سرعت دانلود بالا باشه.
منون
دوستان بلاخره چی شد این بسته شاتل لند نماوا؟.
با خرید این بسته ده تومانی ،آخرش میشه از دانلودسنتر و آپلودسنترش بدون کم کردن ترافیک استفاده کرد؟.
بله . کلیه سرویس های وابسته به شاتل لند جزو بسته هست .نقل قول:
نقل قول:
محدودیت زمانی نداره؟
1ماه.......نقل قول:
طبق تماسی که با واحد فروش شاتل داشتم مثل اینکه دیگه آرت ۲ و ۴ ارائه نمیشه
احتمالا این کارو برای جلوگیری از دانلود زیاد با استفاده از سرویس های آرت و اون تکنیک افزایش پلکانی سرویس به این صورت که اول آرت ۱ رو بگیری و بعد از محدود شدن ارتقا بدی آرت ۲ والی آخر انجام دادن
اینجوری اگه کسی بخواد زیاد دانلود کنه و بعد با ارتقا از محدودیت دربیاد، کارش به آرت ۵ و ۶ میکشه که هزینه زیاد میشه
قیمت های جدید شاتل بر روی سایت قرار گرفت ولی تغییر زیادی حاصل نشده انگار
این قیمت های سرویس های حجمی شاتل چرا اینقدر گرونه ؟؟!!من خودم از مخابرات اصفهان دارم ماهی 3 گیگ از 3 تا 9 صبح هم 80 درصد رایگانه یعنی هر یک گیگ دانلود 200 مگ کم میکنه هر دوماهی 16400 تومن میاد روی قبض اما الان شاتل 128 سه ماهه 9 گیگ بدون شبانه رایگان زده 31500 تومن