خب من میخوام app intaller یا فایل منیجر دانلود کنم و وقتی توی گوگل سرچش میکنم و از سایتهای ایرانی دانلودش میکنم همه زیپ هستن و فایل apk نیستن
خب من میخوام app intaller یا فایل منیجر دانلود کنم و وقتی توی گوگل سرچش میکنم و از سایتهای ایرانی دانلودش میکنم همه زیپ هستن و فایل apk نیستن
من همین الآن با برنامه Slide ME که روی خود گوشی هست، App Installer را سرچ و پیدا کردم. حجم 187 کیلوبایت، Apkنقل قول:
نمیخوام نرم افزار اضافی نصب کنم. ولی اگه شک داری بگو تا دانلود و نصب کنم.
سلام دوستان عزیز. من 2 سالیه ساتیو دارم.الان صفحه لمسی اش درست کار نمی کنه و گاهی قات می زنه. لطفا راهنمایی ام کنید چکارش کنم؟ مشکل از کجاست؟:9:
من یه دبلیو 800 دارم که جدیدا یه مشکل پیدا کرده
وقتی گوشی رو روشن میکنی بعد از اینکه شبکه رو پیدا میکنه یدفعه ریست میشه
که البته مشکل سخت افزاری هست چون با فلش مشکلش حل نشد
پیش تعمیر کار هم بردمش نتونست تعمیر کنه
حالا از پچی استفاده میکنم که گوشی رو بدون سیم کارت قابل استفاده میکنه
ولی تو این حالت هم بعضی امکانات کوشی مثل بلوتوث و جاوا و... قابل استفاده نیست
حالا درخواستم اینه که چطور میشه با تغییر یکی از فایل های سیستمی مثل لایوت یا کاستومایز کاری کرد که دیگه گوشی شبکه رو پیدا نکنه و روشن بمونه؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
فکر کنم ساده ترین راه و آسون ترین گذینه برای شما استفاده از یک سیم کارت غیر فعال یا سوخته هستنقل قول:
راه حل خوبیه اگه راه حل دیگه ای دارید پیشنهاد بدیدنقل قول:
ترجیها از طریق دستکاری فالهای سیستمی
دقیقا من هم دو سالی که دارم قاطی می کنه این ساتیو ی اشغالنقل قول:
آقا من اکسپریا اس سونی گرفتم و دو تا مشکل دارم باهاش ! یکی اینکه وقتی گوشی میره رو حالت استند بای با اینکه تو ناتیفکشن هام چیزی نیست گوشی یهویی ال سی دی روشن میشه انگار که خودم کلید پاور رو زده باشم . چک کردم و هیچ برنامه ایی هم نبود که اینکار رو بکنه و مشکل دیگه هم اینکه وقتی یکی از زنگ های خود گوشی رو میزارم واسه زنگ خور گوشی موقع زنگ خوردن قطع و وصل میشه صداش . ناگفته نماند برنامه و بازی زیادی هم روی گوشی نصب هستش .
در مورد گوشی Arc s اینکه چه برنامه ای روش نصب بشه بهتره برای پخش فایلهای MP4?پسوند برنامها که رو این گوشی نصب میشن چی هست؟
سلام
همونطور که روی ویندوز پسوند همه برنامه های اجرایی exe هست، روی آندورید apk است. (من تو آندروید تازه کارم و هنوز چیز دیگری ندیدم)