-
سلام دوستان
مدتی است یه مشکلی با لپ تاپم که ویندوزش ویستا ست دارم.
برای باز کردن بعضی پوشه ها و نقل و انتقال با فلش
پیغام زیر ظاهر میشه و کاری نمی شه کرد
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6000.16771
Application Timestamp: 4907deda
Fault Module Name: RPCRT4.dll
Fault Module Version: 6.0.6000.16850
Fault Module Timestamp: 49f066bd
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00089d69
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.6
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 8d13
Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Additional Information 3: 8d13
Additional Information 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
با avg اپدیت شده هم اسکن کردم چیز خاصی پیدا نشد...
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم!
-
سلام من دی وی دی رامم یه مشکلی پیدا کرده که تا وقتی یه dvd boot توش نباشه من تو محیط ویندوز dvd-rom ندارم یعنی از قبل از اینکه خاموشش کنم باید یه سی دی بوت بذارم توش تا وقتی میاد بالا dvd-rom رو داشته باشم...
خواهشا کمک کنید.
-
سلام
من برنامه blusoil رو نصب کردم و آیکن بلوتوث اومده ولی وقتی دکمه رو میزنم روشن نمیشه و وقتی رو آیکن کلید میکنم و میزنم روشن بشه میگه سخت افزار نیست - میدونم هست آخه قبلاً یه جند ثانیه شانسی کار کرده - تو مدیریت سخت افزارا اینو شناسایی نمیکنه IVT_Virtual_0000
Network Controller
ممنون میشم کمکم کنید
خیلی گیرم
dell vostro 3500-A
-
سلام
من چند روزه lenovo y560 گرفتم هنوز خیلی باش آشنا نیستم
دو تا سوال:
1) این لپ تاپو من روی هر مصرف انرژی می ذارم و نور صفحش رو زیاد می کنم دوباره خود به خود نورش کم میشه چکار کنم.
2)مشکل دیگم اینه با هارد 640 فقط دو تا درایو داره که خیلی بزرگن.
یه برنامه مطمئن برای پارتیشن بندی هارد در ویندوز 7 معرفی کنید(اصلا این کار صلاحه؟)
-
سلام
من یه لب تاب دارم با ویندوز 7 .... وقتی password روی سیستمم میذارم , بعد از خاموش روشن کردن دیگه عمل نمیکنه و میگه بسورد اشتباهه. اون وقت من با برنامه های password recovery سیستم رو بالا میارم اما اگه بازم رمز بذارم اینجوری میشه.احتمالا" مشکل از فایل sam هست.میخواسنم ببینم بدون عوض کردن ویندوز میشه این مشکل رو حل کرد...در واقع یه جور فایل sam رو ریست کنم تا مجبور نباشم این ویندوز اصل رو از دست بدم؟.......خیلی ممنون
-
سلام دوستان
من لبتاپ asus:eee رو دارم و تاحالا کللی بدبختی ازش کشیدم:31:
با رم 2 و سی پی یو 1.33 atom...
خیلی وقتا میخوام فیلم ببینم سرعتش میاد پایین و یهو کلل سی پی یو رو به کار میگیره و وسط فیلم هی قط و وصل میشه انگار فیلم خش داره...تو task manager رو هم نگاه میکنم نمیفهمم چی سرعت رو آورده پایین...تا فیلم رو میبندم،سی پی یو به حالت عادی بر میگرده..
من فکر میکردم که این مشکل این مینی لب تاپ هاست...ولی دوستم acer داشت که رم و سی پی یوش از لبتاپ من پایین تر بود ولی فیلم های با کیفیت بلو ری رو خیلی راحت و بدون دردسر نگاه میکرد
لب تاپ رو از لحاظ برنامه و ویروس و اینا چک کردم...واقعا عاجز شدم و نمیدونم چی کارش کنم
راهی وجود داره یا نه؟
ممنون از راهنماییتون
-
سلام
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89درصد شارژ رو نشون میده؟ با اینکه شب قبلش کامل شارژش کردم. لپ تاپم سونی
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
سلام
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89درصد شارژ رو نشون میده؟ با اینکه شب قبلش کامل شارژش کردم. لپ تاپم سونی
-
سلام
FSB که جز مشخصات لپ تاپ هاست چه معنی میده؟
-
سلام
چطور میشه اون دکمه های بالای vostro 1510 که برای کنترل پخش موزیک و صدا هست رو غیر فعال کرد ؟
ممنون :)
-
خوب درایورش رو پاک کن ! دیگه دکمه ها کار نمیکنن !