نقل قول:
بگرد فکر کنم 5 صفحه پپیشه(یکم بگرد پدا می کنی بیشتر از 10 صفحه نمی خواد بگردی)
لقمه رو درسته نمی شه خورد که
ثانیا باید تنظیماتش رو از روی پوشه hlep انجام بدی تا سریع حر کت نکنه
ودر اخر نسخه پسرش رو بازی کن
Printable View
نقل قول:
بگرد فکر کنم 5 صفحه پپیشه(یکم بگرد پدا می کنی بیشتر از 10 صفحه نمی خواد بگردی)
لقمه رو درسته نمی شه خورد که
ثانیا باید تنظیماتش رو از روی پوشه hlep انجام بدی تا سریع حر کت نکنه
ودر اخر نسخه پسرش رو بازی کن
آقا ما اينو دانلود كرديم ولي نمي دونم با چي بازي كنم ؟
مي شه بگين چه دكمه اي چه كاري انجام ميده؟
در این بازی دو الهه و شش ماهی افسانه ای وجود داره .
درمورد ماهی ها باهات موافقم اما من شنیده بودم که 7 الهه وجود داره از جمله . الهه لباس . الهه بدی و چند تا دیگه که اسمشون یادم نیست.:31:
در این بازی دو الهه و شش ماهی افسانه ای وجود داره .
در مورد ماهیها باهات موافقم اما من راجع به الهه لباس . الهه بدی وچند تای دیگه که اسمشون یادم نیست
شنیدم:31:
شما اونا رو نمیشناسید :46:
با پا بازی کن؟ خوب پسر با دست چهار تا از دکمه های کیبورد رو بزن ببین چی کار می کنن یاد بگیرنقل قول:
z,x,c,v,s.d.w,e,r,t
از اینا استفاده کن
گلم اونا دروغه ول کن یه چیزی خوندینقل قول:
اصلا بازی 12 تا الهه داره دوتاشو بیشتر نشون نمی ده:31:
سلام
این won پدرمارو در آورده هر روز میاد و یه توپ میاره منم که پولم خیلی زیاده ازش می خرم!!!
نمی دونم شاید بعد از اینکه چند تا توپ ازش خریدم توپ زردو بیاره
راستی من موفق نشدم تو pc بازی کنم و هنوز تو ps1 بازی میکنم
یه سوال داشتم وقتی که اون مرده تو پاییز میاد و می گه بیا کمکم کن باید چند تا انگور از درخت ها برداشت کنی؟
فکر کنم 11 تا بیشتر نباشه اما وقتی کمی خوای بری گله می کنه و میگه من از تو انتظار بیشتری داشتم و از این حرفا!!!
یه چیزو فراموش کردم بپرسم
نمک و شکر و سویا سس باید از کجا به دست بیارم؟
سلام ، بابا به نظر من بریم از harvest moon back to nature یک نسخه کامل بگیرم هرچی که باشه اون نسخه از این harvest moon که داریم بازی میکنیم بهتره ، حالا خدا رو چه دیدی شاید توش غذاهای جدید چیزهای جدید دموهای جدید یا شاید هم شهر یا خیلی چیزهای دیگه باشه
طرز درست کردن
Wild Grape + Wine + Purple Grass + Pot =Wild Grape Juice
Bodigizer=Honey + Orange Grass + Black Grass + Red Magic Grass + Pot
Turbojolt=Honey + Orange Grass + White Grass + Red Magicred Flower + Pot
اینم سه تا غذا بود لطفا طرز درست کردن misio soup یا همون ابگوشت خودمان رو بگید ممنون
سلامنقل قول:
اما من شنیده بودم که 7 الهه وجود داره از جمله . الهه لباس . الهه بدی و چند تا دیگه که اسمشون یادم نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اوایل خیلی دنبال این الهه ها بودم ... ولی ندیدمشون... تو سایت های خارجی هم رفتم ولی کسی ندیده بودشون ...
نمیشه گفت که 100 درصد وجود ندارن اما به نظر من همین 2 تا الهه رو داریم و اگر الهه ی دیگه ای باشه مال این ورژن نیست ...