دوستان سرعت دانلود 128 , 512 , 1M چنده ؟ ... تهران - پیروزی ؟
سرعت دانلود شبانه چطوره ؟
ممنون
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
512 و 1M رو با کارت دانشجویی میدن ؟
Printable View
دوستان سرعت دانلود 128 , 512 , 1M چنده ؟ ... تهران - پیروزی ؟
سرعت دانلود شبانه چطوره ؟
ممنون
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
512 و 1M رو با کارت دانشجویی میدن ؟
امروز از ساعت 3 وصل شد تا 7:44 جهت اطلاع دوستان .. سرعت هم عالی شده ،برگشته به روزای قبل روزی 1.6 گیگ
یک مشکل عجیب با صبانت!!!
دوستان لطفا کمک کنید!!!
من 2 تا خط adsl دارم یکی ار پارس آنلاین جدیدا هم که صبانت،کرمان هستم!!!
حالا من مودم رو کانفیگ کردم و وصل می شم به اینترنت صبانت یک دفعه دیگه سایت نمیاره یا اگه دارم دانلود میکنم گیر میکنه دوباره راه می یفته هر 10 دقیقه مثلا 5 دقیقه اشکال داره و وقتی پینگ می گیرم از 4.2.2.4 کلی time out داره!!!
ارتباط با مودم هم برقراره چون 192.168.1.1 جواب میده!!!!دوباره درست میشه و بعد حدود 10 دقیقه شروع میشه!!!
پشتیبانی کرمان هم که افتضاحه طرح هیچی نمی فهمه !!!
حالا موندم چی کار کنم!!!!
میشه مال مودم باشه؟؟؟مودم dlink ?
آخه اگه مال مودم بود باید رو اون خط هم اینجوری بود که نیست!!!
نقل قول:
شما شبی 3.2 گیگ دانلود داری ؟ اونوقت صحبت از زد حال میکنی ؟
خوب آره ماهی 9 هزاروپنصد تومن دارم پول میدم به صبا در صورتی که تو اصفهان همه ای اس پی ها ماهی 6 و پونصدننقل قول:
مسلمه توقع دارم از ندا
کلا وضعیت ندا اصفهان عالیه البته گرون ترین ای اس پی هم هست
من تا دو سه روز پیش شبی 4.1 یا 4.2 دان میکردم تا 8 صبح:31:
حالا یک گیگ کمتر اونم به خاطر قرو قور ندا دم صبح تا 7صبح:41:
شما نمیدونم چرا تو تهران این قدر وضعیتتونن تو دانلود شبانه بده
من خودم تو کوچمون 11 تا مشترک ندا داریم(همشون مشتری خودمن) همه هم دانلود شبانه هیشکی زیر 3 دان نمیکنه
البته خدا نکنه بخوای تو روز دان کنی جونت رو به لبت میاره 60 70 دیگه نهایتش 90 تا :2::2::2:
کسی نمیدونه ؟!!!! ...نقل قول:
امروز سرعت خیلی افتضاح 1 سایتو میخواد باز کنه میکشه آدمو تا باز بشه دوستان برای شما هم همینجوره؟؟؟
دیشب رکورد زدم!
510 مگ دانلود کردم!!
شبانه فقط تا 7.44 کانکت میمونه؟
راهی نیست بیشترش کرد؟
واسه من سرعتش بد نیست ولی قطعی زیاد داره.نقل قول:
البته زیاد که چه عرض کنم!!
سلام
فروش سرویس های نامحدود از همین الان در سراسر کشور مجدد فعال گردید.
در ضمن کاربرانی که این سرویس های نامحدود را خریداری می کنند حتما در ابتدای نام کاربری خود در تنظیمات مودم عبارت # را اضافه کنند در غیر این صورت با eror 691 مواجه خواهند شد !
اگه این سرویس رو بخوایم بگیریم بعد از اتمام شارژ که الان داریمنقل قول:
بعد از واریز پول سریعا سرویس وصل میشه یا چد رور طول میکشه تا نا محدود رو وصل کنن؟؟؟